Utisci o proizvodima iz DM-a ♡

By Anja Miii - петак, јул 24, 2015

Pre oko mesec dana, kupila sam neke stvarčice u DM-u i predstavila sam vam ih OVDE. Neke sam nosila na put, neke isprobala pre puta i upravo sada ćete pročitati šta ja mislim o njima i kako su se pokazale u mom slučaju. Mada, ja gotovo sve proizvode kupim nakon što o njima čujem mišljenje neke jutjuberke ili blogerke, pa me malo koji rozočara. :)


Prvi proizvodi o kojima ću vam pisati spadaju u grupu Bioten proizvoda. Maramice za skidanje šminke i tonik sam kupila prilikom te kupovine, gel nešto ranije, ali ipak sam želela da vam odmah napišem mišljenje o sva tri proizvoda. 
Maramice za skidanje šminke su me zaista oduševile. Dovoljno su vlažne, ali ne previše. Lako skidaju bukvalno svu šminku koju imate na licu. Meni je oduvek najveći problem bio skidanje maskare, ali sa njima je skinem vrlo lako. Sledeći put ću kupiti one druge, roze maramice, koje su za moj tip kože, tj. suvu kožu, pa ću izneti svoje mišljenje i o njima. Pored nabrojanog, ove maramice i divno mirišu, ako vam je to važno. U pakovanju je 20 komada. :)
Gel za umivanje je zaista divan i njega koristim već više od dva meseca. Postao je obavezan deo moje večernje rutine. Onaj u roze pakovanju, takođe za suvu kožu, još uvek nisam probala, ali nameravam, mada sam čula da je ovaj bolji. Nežan je prema licu, divno miriše i ostavlja utisak kao da ste lice namazali kremom. :)
Tonik za lice me je oduševio nešto manje od prva dva proizvoda, ali to ne znači da je loš, Miriše identično, u pitanju je miris dunje i jako lepo iščisti kožu, mada me nakon korišćenja lice malo zateže. Nije problem u samom proizvodu, već u mojoj koži koja je suva i kojoj bi očigledno odgovarao tonik u roze pakovanju. Ovaj koristite ako imate normalnu do kombinovanu kožu. :)


 U drugu grupu proizvoda uvrstila sam Baleu i She, tačnije robne marke dm-a. 
Kada je u pitanju Balea gel za tuširanje, ima predivan miris ananasa i kokosa. Celo kupatilo mi miriše nakon što se istuširam njime. Po mom ukusu je možda malo ređi i ne peni baš previše, ali ja sam navikla na Palmolive gelove koji su sjajni u tu svrhu, pa sve druge gelove poredim sa njima. :)
Balea balzam za usne Candy Queen  je za mene pravo otkriće. Obožavam ga i stalno ga koristim. Divno miriše, na karamelu, i lepo hidrira usne. Drago mi je što nije mastan, pa mogu da ga nosim i tokom leta, jer masne balzame za usne ne podnosim (o sjajevima da ne govorim). Divan je!
She turpija mi je okej, ništa posebno. Ova grublja strana je baš jako gruba i nju možete da koristite kada baš želite da skratite nokte, dok ovoj drugoj strani ne vidim svrhu, mislim da ništa ne radi. 


U ovu grupu proizvoda sam uvrstila Essence i dodala sam Syoss sprej za kosu. 
Kada je u pitanju Essence lak za nokte, najpre sam ga kupila zbog boje, koja je predivna! Takođe, jako mi se sviđa široka četkica kakvu ima lak, a da ne pričam o tome koliko dugo traje na noktima. Izdržao mi je 10-ak dana, a pri tome sam često prala sudove. :D Sve preporuke!
Essence lip liner je takođe sjajan! Vrlo je kremast, a pošto već imam jedan karmin u toj boji, koristila sam ga za oivičavanje, pa popunjavala karminom. Koristila sam ga i na celim usnama i vrlo lako se nanosi.
Essence all about nude paletu nisam koristila mnogo puta, ali dopada mi se. Kada je nanosite na kapke bez baze, bude malo manje pigmentovana, a kada pre nje stavite bazu, izgleda mnogo bolje. :)
Syoss sprej za kosu je okej. Ne bih da ga hvalim, ali nije ni toliko loš. Prvo - ima predivan miris. Drugo - dobro raščešljava kosu. Međutim, ništa sem toga ja ne primećujem. Da li mi štiti kosu od toplote - nisam sigurna. :)


Ovo su moja iskrena mišljenja o proizvodima i na osnovu njih možete da odlučite da li želite da ih kupite ili ne. Svi su manje - više okej, ali uvek postoji oni bolji i oni lošiji. :) Da li ste i sami imali iskustvo sa nekim od ovih proizvoda?

  • Share:

You Might Also Like

14 коментара

  1. Анониман24. јул 2015. 17:52

    Ja imam Bioten tonik već duže vreme i veoma sam zadovoljna. Volela bih da probam ovaj Balea gel za tuširanje, kao i Balea Candy Queen balzam koji želim da kupim još od Tijaninog posta, ali nikako :). Ja volim Essence lakove, takođe zbog dugog trajanja i široke četkice, a ova boja je SAVRŠENA <3.

    ОдговориИзбриши
  2. Već neko vreme planiram da kupim Bioten gel i tonik jer ih mnogi hvale, ali sada ću sigurno kupiti kada si se i ti složila sa većinom. Imam mnogo Essence lakova i prezadovoljna sam njima.❤

    ОдговориИзбриши
  3. Lak za nokte ima prelepu boju :) Odličan post :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Lak je sjaan,i ja koristim Bioten gel za pranje lica i sjajan je.Sto se tice turpije nisam nesto zadovoljna.I paletica je jako slatka samo su meni te boje jako tamne :)


    New post---->http://lepotaodaleks.blogspot.com/2015/07/summer-reality.html

    ОдговориИзбриши
  5. Odlica post!Lipiner odavno koristim,i to ovaj isti i ovo mi je jos jeda prilika da ga pohvalim.Laak je cista desetka <3!
    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман24. јул 2015. 21:08

    Ovaj gel za tuširanje je divan. Tata ga je juče opazio i celog potrošio. Sad sam se setila da sam planirala da uzmem ovaj sprej za kosu. Pegla mi je poludela tako da mi neće biti potrebno nešto što štiti od toplote, ali za lakše raščešljavanje definitivno da. Paletica je baš mala, ali su nijanse divne. Šteta što nemaju veću. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Svi prozvodi mi se čine baš super. Definitivno razmišljam o kupovini nekih. Inače, sjajno napisan post. Zaista ti odlično ide pisanje recenzija, tako da vi trebala to češće da radiš. <33

    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Odlican post!!! :)

    colorfulcraziness.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Svi proizvodi su divni i nameravam nekad da kupim Balea gel za tuširanje,jer su dosta hvaljeni i verujem da je tako.Takođe želim da kupim i ovaj lip balzam Candy Queen.Njega planiram da kupim već mesecima,ali nikako da mi se ukaže prilika.Imam nekoliko Essence lakova i od sada kupujem samo njih,jer su stvarno vrh vrhova.Imam tu nijansu kao i ti i to mi je jedna od najlepših boja. Odličan post i drago mi je da si podelila svoje iskreno mišljenje sa nama. :)

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман25. јул 2015. 12:13

    Odlična recenzija! Nisam probala ni jedan proizvod, al ću da isprobam vlažne maramice za skidanje šminke. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Odličan post, kao i uvek! Planirala sam da kupim Balea labelo tj. balzam za usne. Sada verovatno hoću! :)

    ОдговориИзбриши
  12. Ovaj lak imam i ja i odusevljena sam kao i svim ostalim Essence lakovima. A kupka ima toliko lepo pakovanje.♥♥

    Na mom blogu je haul pa pogledaj.
    http://worldarounyo.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  13. Super post, velika pohvala, ako hoćeš poseti moj blog smile132.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Jaoo ja sam u Vrnjačkoj Banji pre nedelju dana kupila gel i losion Bioten i to baš ove, ja ne mogu da ti opišem koliko sam oduševljena proizvodima. Lice mi se preporodilo i zaista se pročistilo. :)
    Paletu All about Nude imam već (još malo) pa godinu dana, i koristim jue dosta ali nikako da potrošim senke. inače sam zadovoljna i za tu cenu su više nego sjajne. :)

    Vratila sam se pisanju, posetite moj blog:
    shineperfection.blogspot.com

    ОдговориИзбриши