Moja popodnevna rutina ♡

By Anja Miii - петак, септембар 11, 2015

Ćaos drugari, kako ste? Kako ste preživeli ovu nedelju u školi? :)
Hvala vam na svim divnim komentarima u prethodnom postu. Ja sam veoma zauzeta školom i obavezama u kući, pa nažalost ne mogu da stignem da vam odgovorim. Želela sam samo da vam kažem da je mama operisana pre par dana, oseća se dobro i danas dolazi kući. Naravno, sledi joj strogo mirovanje do banjskog oporavka, ali važno je da je najgore prošlo i da nam se vraća kući, ipak je bez nje sve prazno. U narednom periodu ću morati da brinem o njoj i da je štedim, ali trudiću se da postovi izlaze onoliko često koliko to bude bilo u mojoj moći. Danas vam donosim post u vezi svoje popodnevne rutine, tj. rutine nakon što dođem iz škole. Nadam se da će vam se post dopasti. :)

Čim uđem u kuću, skidam jaknu, ostavljam torbu i odmah ulećem u WC. Pranje ruku je prvo na tapeti.
Obavezno skinem ono malo šminke koju imam na licu, a to su najčešće maskara i korektor. Ne volim da imam ni trunku šminke kada sam kod kuće, jer se prosto ne osećam prijatno.
Presvlačim se u odeću 'za po kući', a to su najčešće helanke, majica kratkih rukava ili dukserica kada je ovako hladnjikovano kao sada.
Kao Snupi, uzimam ćebence i nosim ga u dnevnu sobu. Poslepodne sam sama kod kuće, pa sam celog dana u dnevnoj.

Nakon toga podgrevam ručak. Tog dana sam imala belu čorbu sa povrćem, koju obožavam, i belo pohovano meso koje volim da jedem sa krem sirom. :)
Nakon ručka, ostatke odnesem psu, nahranim Čarlija, pa onda operem sudove.
Potom legnem, uzmem laptop, pogledam neke videe na YT-u, pročitam postove, napišem ili dovršim svoj, gledam TV itd.

Ako nemam ništa da učim, onda uglavnom uzmem da čitam neki časopis, a ako imam da učim, onda se preselim u sobu, prikupim knjige i sveske, olovke i markere i polako krenem sa najomraženijom obavezom, ali podnese se i ona nekako. :D
Kada završim sa učenjem, operem kosu. To radim svakog drugog dana. Nikada je ne sušim fenom, ostavim je da se prirodno osuši. Samo kada negde žurim, onda sam prinuđena da ga iskoristim.
Par sati nakon pranja kose obavezno je i opeglam. Znam da je grozno što to radim na svaka dva dana, ali kosa mi je užasno talasasta, a pošto je pritom i do ramena, izgledam kao da me je udarila struja ako je ne opeglam. :D
Najčešće večeram oko 19h. Jakoooo volim da eksperimentišem u kuhinji, do te mere da imam aplikaciju sa receptima i uvek pronađem neke interesantne recepte koje sprovedem u delo. Ovo što vidite na slici su slani mafini koji su preukusni! Jela sam ih uveče, a onda ih ujutru ponela u školu i uopšte nisu bili suvi ili manje ukusni. Ako želite, mogu da vam napišem recept u jednom postu. Prave se za manje od pola sata (od toga vi radite 15 minuta, ostalih 15 se peku) i zahtevaju osnovne sastojke koje sigurno imate u kući.
Nakon večere, moja popodnevna rutina se završava. Večernja rutina koju imam je zapravo totalno neinteresantna, pa vam o njoj neću pisati. Sve što radim je: tuširanje, pranje zuba, čišćenje lica, pakovanje torbe, nameštanje kreveta, podvlačenje pod ćebe i gledanje TV-a, a od 22 do 23h najčešće zaspim. Ipak ustajem pre 6, pa je to i očekivano. :)

Pozdravljam vas do sledećeg posta!

  • Share:

You Might Also Like

45 коментара

  1. Odlicna rutina Anja....svaka cast kako sve prezivljavas, sve si obaveze preuzela na sebe, a uz to imas i dalje jako kvalitetan sadrzaj na blogu a i u skoli ces biti odlicna u to ne sumnjam...bravo♥
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Majo! ♥ Trudim se i za sada se super snalazim. Proći će i ovo, zapravo svi loši periodu u životu kad - tad prođu. :)

      Избриши
  2. Radimo sve isto osim što ja popodne još idem i u glazbenu školu :) I nikada se ne bih mogla ustati prije 6 sati, inače se dižem u 7 jer mi je škola udaljena 5 min. Post je odličan kao i uvijek Anja... ♥

    http://sarahmakeupp.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Saro. ♥ Ja moram da ustanem pre 6, jer putujem autobusom u školu, a autobus je već u pola 7. Tako je već 3 godine, prilagodila sam se. :)

      Избриши
  3. Obožavam ovakve postove! Moji omiljeni,zaista si je lepo opisala :).
    Dok ja pišem post,ti ga objaviš :D.
    Ja ustajem u 06:45 nekad i ranije,ali kad sam popodnevna smena totalno se razvlačim i ujutru i uveče. Veruj mi škola me je itekako iscrpela već sam se vratila u školski tempo :).

    http://janaslookontheworld.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Jano. ♥ I ja sam se baš brzo vratila u školski tempo. Ustajanje ujutru mi nije toliko naporno, trudim se da legnem što ranije uveče. :)

      Избриши
  4. Sjajan post Anja! Imam dosta sličnih rutina, s tim da ja znam često da odspavam popodne ukoliko idem pre podne u školu :)

    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Mico. ♥ Mnogi spavaju popodne, skoro sve moje drugarice, ali meni to nekako ne prija. Može da se desi samo kada sam baš premorena i kada nemam ništa da učim. :)

      Избриши
  5. Rutina nam je slična.Jako mi se dopadaju slike a posebno zadnja njami haha

    ОдговориИзбриши
  6. Drago mi je da je tvojoj mami dobro.❤ Rutina nam je manje-više slična, a ti si ovo sjajno odradila. :)

    http://aleksandrasmagicalworld.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Haha. jako smo slicne, i ja imam tu odecu ,za po kuci, i volim pohovane snicle LOL♥

    ОдговориИзбриши
  8. Savrseno opisana rutina..Zelim tvojoj mami brz oporavak i drago mi je da joj je dobro.. :)
    Poseti i ti moj blog i postavi mi neka pitanja za Q&A molim tee :) Puno bi mi znacilo..

    www.delilahinzivot.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Wow, ne verujem da neko ustaje pre mene za 1. smenu :O hahah
    Interesantan post. Recept o mafinima obavezno objavi na blogu!
    I da, bolje uvezi kosu u pletenice da ti talasi budu definisaniji, stavi ulje ili neki proizvod za stilizovanje. Talasasta kosa je lepsa od ravne, a pritom je neces goriti. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada celog života imaš talasastu kosu, u jednom momentu počneš da je mrziš, kao što je to slučaj sa mnom. Možda je jednom ponovo zavolim i ostavim takvu kakva jeste, ali trenutno se prosto lepše osećam kada je ispeglana. :) Volela bih da imam kosu poput tvoje, e to ja zovem lepim. :)

      Избриши
  10. Predobroo!

    Stvarno si se potrudila, jako zanimljivo, a ovi mafini izgledaju preukusno! ☺

    ОдговориИзбриши
  11. Ja obično ustajem u O7:2O jer sam druga smjena, a ujutru idem u muzičku ili učim. ☺♥ Rutina je odlična, samo ja ne stavljam šminku. :-)♥ I ja isto volim da radim u kuhinji, zato molim te kad budeš imala vremena da mi napišeš recept za mafine! :)♥

    imperfectionisbeauty6.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Odlican post,rutine su nam jako slicne <3!Zelela bih da postavis recept za mafine,jer i ja takodje obozavam da eksperimentisem sa kolacima :-)!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Anđela. ♥ Napisaću vam post sa receptom, drago mi je što ste zainteresovani. :)

      Избриши
  13. Blago tebi.Ti imas slobodnog vremena, a ides u srednju. :( Volela bih da i ja imam sličnu rutinu.Usput izvini sto ti ne komemtarisem postove.Mnogo sam zauzeta.Jako mi se dopada tvoja rutina i način na koji si organizovana.Slike su predivne. ♥ Odličan post kao i uvek!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemoj da mi se izvinjavaš, i ja imam mnogo obaveza, pa isto tako ne stižem uvek i svima da prokomentarišem postove, ali to ne znači da ih ne čitam. :) Samo se ti trudi oko škole, biće vremena za sve ostalo. :) Hvala ti puno. ♥

      Избриши
  14. Odličan post, Anja! Da je tajna koju to aplikaciju sa receptima koristiš? :)

    Novi post > milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U Play prodavnici u pretrazi napiši samo 'Recepti', aplikacija se tako zove. Ima onu kulinarsku kapicu na sličici. :) ♥

      Избриши
  15. Savrsen post kao i uvijek, Anjice! Molim te napisi recept za mafine, cine jako ukusnim. :) <3

    ОдговориИзбриши
  16. Super post Anja!I moja je rutina vrlo slicna,takodje moram da peglam kosu posle pranja a najgore mi je kada napolju pada kisa ili sneg istog trenutka i izgleda grozno. :D
    Novi post --- http://sofija1837.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  17. Super post Anjicee :-*
    http://savjetikristina.blogspot.ba/2015/09/blog-post.html?m=1

    ОдговориИзбриши
  18. Odlican post Anjice, kao i uvek.sve si bolja i bolja.. Vidim taj bioten proizvod zeleni, u tubi. Da li je on za ciscenje lica i da li ima da se kupi u liliju?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, on je za čišćenje lica i namenjen je za normalnu i kombinovanu kožu. Moja je suva, ali mi ipak odgovara. Imaš ga i u DM-u i u Lilly-ju, a ako ga ne nađeš u Lilly-ju, pogledaj u Idea ili Roda prodavnicama, ja sam svoj tu kupila. :) ♥

      Избриши
  19. odličan post <3

    ako želiš pogledaj moj blog i učlani se http://veronicafashioncorner.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  20. Odličan post Anja! Ja isto obožavam belu čorbu, ja peglam kosu svaki dan jel mrzim kada mi je talasasta. :)

    http://saveti81.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  21. Rutine su nam dosta slične.. Mada ja malo više vremena provodim u sobi i gledam YT, zavisnik sam :D Odličan post, jedva čekam da staviš recept!♥

    ОдговориИзбриши
  22. Drago mi je da je tvojoj mami dobro. Imamo iste probleme sa kosom. Ja sam do skoro imala dugu i ravnu kosu i nisam s trudila da brinem o njoj. Sada kada sam se ošišala se malo ukovrdžala i naelektrisala i moram da je peglam nakon svakog pranja.Takođe nam je slična rutina samo što ja ponekad spavam u popodnevnim satima.

    ОдговориИзбриши
  23. Post je predobar, a slike predivne! :) Sada prvo, bela čorba izgleda baš ukusno, toliko da bih je sad jela, a drugo, kako te ne mrzi da kosu pereš svaki drugi dan? :o Inače, rutine su nam slične i za kraj, drago mi je da se tvoja mama oseća dobro i želim joj da bude još bolje! x

    jasminadi.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  24. Odlican post Anja! :) Pratim te preko GFC-a (citalac sam tvoj) uzvrati ako zelis! ♥ :)

    New post: http://marinailes9.blogspot.rs/2015/09/the-not-so-sporty-look_10.html

    ОдговориИзбриши
  25. Divan post Anjice! Baš sam uživala čitajući. Ne znam za ostale, ali ja nešto ne mogu tu supu sa povrćem. Hehhe, ali opet, bijelo meso mi je najomiljenije. ^^ ♥

    ОдговориИзбриши