Godišnja lista želja

By Anja Miii - понедељак, децембар 26, 2016

Prošlogodišnja lista od 30 stvari koje želim da ostvarim u 2016. godini je delimično preškrabana. Uspela sam da ostvarim većinu onoga što sam želela. Ove godine sam, međutim, napisala svega 10 želja, i to su uglavnom male stvari oko kojih ću morati dobrano da se potrudim. Kako su moje želje malo ličnije, ove godine ih neću podeliti sa vama, ali ćete u nastavku moći da vidite moju godišnju listu želja kada su u pitanju materijalne stvari. Ne, ovo nije ono što želim da dobijem u narednih nekoliko dana, uoči Božića i Nove godine. Ovo je ono što želim da dobijem u toku sledeće godine. Bilo u januaru ili u decembru 2017., biću jednako srećna i zahvalna. :)


Do prošle godine sam opsesivno kupovala starke, dok mi se sada mnogo više dopaaju Vans patike. Imam zlatne, a ove godine želim da kupim i crne. Ukoliko i vi planirate da kupite Vans patike, obavezno pratite januarska sniženja u Office Shoes prodavnicama, jer sam ja zlatne u tom periodu prošle godine kupila sa 70% sniženja. :)




Do pre mesec dana sam neprestano peglala kosu. Bila je poprilično kratka i to je bio jedini način da izgleda iole normalno. Međutim, sada je duža i drugarica je nedavno izrazila želju da je uvije figarom i da vidi kako će mi stajati. Svi su mi davali komplimente, a i meni se dopalo kako mi stoji. Znam da kosa može da se uvija i peglom, znam i kako, ali figarom je drugačije i trajnije, tako da je on druga stvar na mojoj listi želja. 

Verovali ili ne, ja nemam nijedan ram u svojoj sobi. Ni na stolu, ni na policama, ni na zidu. Kako ću naredne godine (konačno) okrečiti sobu iz crvene u bež, želim da osvežim zidove i da kupim gomilu ramova. U neke ću ubaciti fotografije sa porodicom i prijateljima, a u neke ću ubaciti motivacione poruke. Mislim da će odmah osvežiti čitav prostor.







Izuzetno mi se dopada miris Zarinog Femme parfema. Probala sam ga kod drugarice i oduševila sam se! Sem što prelepo miriše, ima i divnu bočicu. Čak i ne košta mnogo, oko 1.500 dinara. Već sam ga naručila od mame za rođendan. :)











Obožavam ova svetleća slova i žarko želim da nabavim jedno za svoju sobu. Ne mora da bude toliko veliko, dovoljno je i ono malo, za policu ili radni sto; ne mora čak da bude ni A, već neki natpis, tipa love ili happy, ali neka svetli. :) Zapazila sam da love natpis i svetleća zvezda mogu da se pronađu na Sammydress sajtu. :)







Još od letos merkam ovu žicu iznad radnog stola, na koju se štipaljkicama kače sličice, podsetnici, članci, neke zanimljive porukice... Tata je rekao da on može to da mi napravi, da je vrlo jednostavno, tako da ću ga zadužiti da mi je napravi u toku leta. :)








Moja cimerka i ja želimo da napravimo ovako nešto u sobi u domu. Mislim da ćemo slike pre poređati na kanapčiće i prikačiti štipaljkicama, ali je i ovako jako slatko! Već smo odabrale koje fotografije ćemo izraditi i čim to uradimo, odmah počinjemo ovaj mali projekat koji će nam odmah ulepšati sobu. :)




Imam i teksas jaknu i teksas prsluk, ali su kraći i više mi se ne dopadaju kao ranije. Sada sam opsednuta dužim teksas jaknicama i definitivno moram da nabavim jednu takvu za proleće i jesen. Pretpostavljam da mogu da se pronađu u svim poznatijim prodavnicama, a online ih imate na Romwe-u i na SheIn-u.


Kako moja mama ne voli cveće, u kući ga imamo vrlo malo. I o to malo cveća ona jednostavno ne zna da brine, tako da nikada nisam bila preterano fascinirana njime. Međutim, u poslednje vreme mi se jako dopada kao dekoracija, stoga bih želela nekoliko prelepih saksija (poput ovih sa fotografije) sa veštačkim sadnicama. :)







Pošto imam još vrlo malo mesta za ređanje knjiga, neophodna mi je nova polica za sobu. Volela bih policu poput ove sa fotografije, na koju ću moći da ređam, kako knjige, tako i neke druge detalje. :)























To bi bilo sve što se tiče moje liste želja za 2017. godinu.
Krupne stvari nisam želela da ubacim u ovaj post, iz prostog razloga što znam da ih najverovatnije neću dobiti u narednih nekoliko godina. Biću skromna i vrlo srećna ako dobijem većinu stvari koje se mogli da vidite iznad. Šta se nalazi na vašoj listi želja? :)

  • Share:

You Might Also Like

12 коментара

  1. Niti ja nemam nikakvu sliku u sobi, iako imam par okvirova, ali nekako ne volim bušiti zidove :)
    Ove malene saksije su jako lijepe. Ja imam također želju kupiti nešto slično i staviti malene kaktuse :)
    A slovo mi je predobro. Ja sam pravila slovo od kartona, ali ovo što svijetli je bolje hehe.

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Divna lista, nadam se da ćeš sve dobiti. Slične stvari i ja želim, npr. Vansice su mi divne i sad na proljeće planiram kupiti još jedne. I ova žica iznad radnog stola izgleda brutalno dobro, stalno ju viđam na Pinterestu!☺♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post! I meni se mnogo sviđa ona mrežica iznad stola,kao i saksije, a dužim teksas jaknicama sam opsednuta :) Parfem ću morati da isprobam, i hvala na ovom obaveštenju za Vans patike u Office-u, pratiću pa se nadam da ću pronaći neke ♥
    Novi post: pineapplecakee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Vec nekoliko meseci pratim tvoj blog , i obradujem se kad god vidim da si izbacila novi post , blog ti je savrsen i svidja mi se svaki tvoj post patike su prelepe i potrudicu se da nadjem sebi neke.

    ОдговориИзбриши
  5. Nemam riječi, post je fenomenalan. Mnogo lijepe želje. Ima par stvarih koje bih i ja takođe voljela da imam dobijem 2017 godine, ali šta je tu je. Sve u svemu, odlično i nadam se da će ti se te želje ostvariti, zaslužila si sve to:))

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. ODličan post, neke od navedenih stvari i ja sama želim, kao što su ta svijetleća slova, mislim da izgledaju predivno, i ja jako volim gomilu ramova, mislim da izgleda predivno, sve u svemu nadam se da će ti se želje ispunti :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post!♥♥ Imamo sličan ukus, a na vrhu moje liste želja ovog puta su knjige, kozmetički proizvodi i šminka, kao i CD od Shawn-a. Nadam se da će ti se želje ostvariti! VELIKI pozdrav! ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  8. Zelim skoro svaku stvar koju si i ti ovde navela, tako da imamo jako slican ukus. Pomirisala sam Zarin parfem i savrsen je. Super post. :)

    ОдговориИзбриши
  9. Divan post,zelis bas divne stvari <33!Slazem se sa tobom i moja zelja se ne razlikuje toliko <33 :)!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Jako lepo napisano. Ja sam radila svoje ciljeve pa bi mi bilo drago da pogledaš.


    Blog: LifeInMyStyle | Novi post: Goals for 2017

    ОдговориИзбриши
  11. Odlicna lista zelja, i ja vec neko vreme zelim figaro! :D


    http://www.jelisavetadj.com/

    ОдговориИзбриши
  12. Jaoo, sve je tako tumbkr i orelepo! Odusevljena sam svime, e bih nista specijalno komentarisala :D
    novi post:Teen Queen

    ОдговориИзбриши