Nova pegla za kosu; Remington

By Anja Miii - среда, јун 17, 2015

Kao što verovatno već znate, nedavno sam se ošišala do ramena. S obzirom na to da je moja kosa talasasta i jako gusta, izgledala bi užasno kada bih je ostavila u njenom prirodnom stanju. Iz tog razloga, ja je peglam kad god izlazim iz kuće. Znam da je to pogrešno, ali ne osećam se lepo kada je ostavim onakvu kakva zaista jeste. Zbog toga sam nedavno kupila novu peglu, koja će po svom kvalitetu donekle moći da dopusti mojoj kosi da podnese često peglanje.


Pegla je naručena preko sajta Tehnomanija. Zapravo, prvo sam naručila neku drugu peglu, druge marke, ali već sledećeg jutra su me pozvali i objasnili mi da je ostao još jedan neispravan komad pegle koju sam naručila. Ponudili su mi ovu peglu, koja je malo skuplja, ali sličnog cenovnog ranga i ja sam pristala da mi nju pošalju.


Pegla je koštala 4.600 dinara, a o njoj možete da pročitate OVDE. Najvažnije mi je da ima keramičku ploču, dve postavke temperature i savitljiv kabl. Sviđa mi se što se brzo zagreva i uvek je koristim na nižoj temperaturi. Za sada mi je kosa sasvim okej, videćemo do kada. Trudiću se da je tokom raspusta manje peglam, jer ću češće biti kod kuće, a i vezaću je kad god mogu, prvenstveno zbog visokih temperatura i znojenja.


Sve u svemu, ja vam je toplo preporučujem, jer je pegla odlična, kako za moju kratku, tako i za drugaricinu kosu koja je bukvalno do zadnjice. Dobro, u tom slučaju peglanje traje najmanje sat vremena, ali vredi. :)

Da li i vi često peglate kosu i koju peglu koristite? 

  • Share:

You Might Also Like

22 коментара

  1. Ja koristim Coral peglu i prezadovoljna sam njome, ali imam Remington figaro i zaista je jako dobar! Meni je kosa prirodno prava pa je i ne peglam često, samo kada mi se prelomi od repa ili posle pranja pri početku opeglam. Odličan post, lepo što si podelila s nama utiskeee. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Ja ne koristim baš često pegle ali mislim da su jako korisne. Meni je kosa ravna a na krajevima valovita tako da je ne peglam često jer mi se sviđa kakva i je. (:

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post. Ja ne koristim peglu za kosu, moja kosa je prirodno ravna. Koristim jedino figaro, mada sam ga dobila na poklon tako da ne znam gde je kupljen. ♥

    http://ninaw123.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Jaoj bas mi je drago sto si ovo napisala. Ja inace stalno feniram i peglam kosu jer je isto tako do ramena. Ali odlucila sam da sad na raspustu prestanem to da radim i da pronadjem neki zdraviji nacin da ispravljam kosu. Bas kao i ti imam loknastu kosu i to me jako nervira.

    ОдговориИзбриши
  5. Ja nameravam da kupim ovu peglu,jer me je kosa užasno talasasta i čupava kada je operem a ne koritim neki šampon za ispravljanje kose koji mi delimično pomogne....

    lickadiary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Moja je kosa 'osrednje' dužine te jako gusta. Moram koristiti peglu, jer inače izgleda jako 'razbarušeno' i užasno :/ Sviđa mi se ova pegla, a podhitno moram kupiti novu, jer je moja u dosta lošem stanju. ♥

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Ja je ne peglam jer nema potrebe, ona sama izgleda kao da je peglana. :D

    jasminadi.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Pegla se čini odlična,i ja često peglam kosu jer mi je gusta,ali inače dosta prava pa i nemam neke potrebe,ali eto,kao što kažeš,ljepše se osjećam a i izgledam naravno. Odličan post :)♥

    ОдговориИзбриши
  9. Iskreno,ne sećam se razloga zašto sam kupila peglu jer je moja kosa prava. ☺ Izgleda kao dobra pegla. ☺

    ОдговориИзбриши
  10. Ja lično ne peglam često kosu jer mi je prirodno ravna pa onda nemam potrebu za time. Više volim da je uvijam figarom :D
    Ova pegla mi izgleda baš lepo, sigurno bih razmotrila mogućnost kupovine, kad bi mi nešto ovog tipa trebalo.
    Volela bih da vidim tvoju sliku sa kratkom kosom. Ja sam imala želju da se ovog leta ošišam, ali nešto sam se predomislila. Žao mi moje duge kose. :/

    Girly world

    ОдговориИзбриши
  11. Ne peglam kosu često, jer mi je prirodno ravna!! Odličan post!! Slike su divne i odličnog kvaliteta!! :) T
    P.S. Tagovala sam te! :)
    Novi post > milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Draga moja Anja , potpuno te razumem jer sam i sama do skoro bila rob neukrotive, guste i talasaste kose i nebrojano puta mi pegla popravljala dan mada sam bila sigurna da mi moja kosa i nije bas bila najzahvalnija na ovakvom tretmanu. Zato sam resenje potrazila u maskama za kosu i regeneratorima . Pokusaj sa Rolearovom maskom za kosu sigurna sam da ce ti pomoci.

    Usput baci pogled na nas blog. Nove smo i svaki vid podrske bi nam znacio. Uostalom i sama si nekad bila na pocetku i znas kako to ide.
    Pozdrav lepoticeee.
    http://mojnacindaletim.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман17. јун 2015. 17:01

    I moja je iz Tehnomanije, ovom peglom mi je rađena frizura za maturu. Ja sam baš često peglala kosu, međutim baš volim da je perem i negujem i uopšte mi nije procvetala. Bila sam presrećna kad mi je to frizerka rekla, ali se šišam na kraće verovatno sledeće nedelje. :)

    http://savetiizasve.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  14. Odlican post, Anjice! Ja ne koristim peglu, imam prirodno ravnu kosu, i nije mi potrebna. Sigurna sam da ce tvoja recenzija pomoci onima kojiima pegla treba. <3
    http://blogforcoolgirls.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  15. Ja sam se možda peglala svega dva puta do sada, jer mi se sviđa kako mi stoji talasasta kosa, pa i ne koristim peglu :)

    ОдговориИзбриши
  16. Citajuci tvoju recenziju i videvsi ove slike, na prvi pogled mi se pegla bas dopada. Ja takodje imam novu peglu (zaboravila sam ime brenda) i veoma sam zadovoljna njome. Ja inace imam ravnu kosu (vecinu dana, ponekad se desi da mi se sama ulokna kada je vlazno vreme napolju) pa je ne peglam toliko cesto, ali kada je ispeglam to izgleda veoma lepo jer nekako pegla koju ja imam cini moju kosu veoma sjajnom i za razliku od drugih pegla, ne ostecuje moju kosu. :)
    Inace, bas mi se dopada ovaj post. ♥

    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  17. Slike su super, i odličnog kvaliteta.. Ja ne peglam kosu jer mi je prirodno ravna..:=)

    Ako želiš zaprati me,nova sam..
    http://myfdiaary.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  18. Imamo istu peglu i super je, zaista. Inače, odličan post, kao i svi prethodni. :)♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  19. Super je što si napisala ovaj post jer već duže vreme tražim savršenu peglu jer sa ovom mojom muke mučim. Mada se ni ne peglam nešto često ☺ Ali definitivno moram da je potražim ovu peglu po gradu!

    lifeascupcake.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  20. Moja mama je u liliy-ju dobila kupone za popust na ovu peglu posto je ja mislim kupila neki parfem, ne znam sad. Ja sam probala da je koristim i stvarno je sjajna.♥

    ОдговориИзбриши
  21. Анониман18. јун 2015. 12:23

    Ja sam uradila heratin na svojoj kosi a i dalje moram da je peglam.. I moraću da kupim novu peglu taman mogu da kupim kao što je tvoja.. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  22. Odlican post i super je sto si ovo podjelila sa nama. Sto se tice pegle nju ne koristim zato sto imam bas jako ravnu i dugu kosu. Nekako bi mi bilo draze da je barem malo kovrdzava, zato sto i kada hocu da je uvijem ona se ispravi nakon sat ili dva. :)

    amyfashion18.blogspot.com

    ОдговориИзбриши