February favs 2015. ☺

By Anja Miii - понедељак, март 02, 2015


Februar mi je proleteo još brže nego januar. Valjda zato što i sam po sebi traje kratko, a i obaveze su učinile svoje. U svakom slučaju, i tokom ovog meseca, postoje stvari koje sam najčešće koristila, volela, gledala... Zato odmah prelazimo na njih.


Ovo je krema za ruke o kojoj sam vam već pisala OVDE. Koristila sam je tokom celog meseca, više puta tokom dana i najpre sam oduševljena njenim mirisom, a i onda i time kako neguje ruke. Vrlo je pristupačna i u Avon katalogu možete da je kupite za svega oko 150 dinara.



Drugi proizvod je Balein body lotion. Ovaj koji ja imam, kako piše na pakovanju, ima miris belih cvetova i akai bobica. Predivno miriše i baš zbog toga sam ga i kupila. Koristila sam ga tokom celog meseca i ono što mogu da kažem o njemu, jeste da se miris ne zadrži duže od 2 - 3 sata na koži, ali svejedno je dobar i meni se dopada. Koštao je oko 250 dinara.



Ovo je jedan od najboljih proizvoda koji sam ikada probala. To je Max Factor Pan Stik - korektor koji najbolje prekriva bubuljice i uopšte nedostatke na licu. Moj je u najsvetlijoj nijansi - 12 true beige. On je jedan od onih malo skupljih korektora, ali verujte da će vam trajati. Kupljen je u DM-u i koštao je oko 870 dinara.


Essence - I love extreme maskaru, kupila sam prvenstveno zbog pohvala na njen račun, od strane blogerki i jutjuberki. I ona je meni stvarno dobra. Ne mogu da kažem da je najbolja, jer je daleko od toga, ali je stvarno dobra. Ne preporučujem vam da je nanosite na donje trpavice, jer će se verovatno razmazati ispod očiju. Koštala je oko 370 dinara u DM-u.


Već sam pisala o tome da ne obožavam Baby Lips balzame, tačnije nisam oduševljena njima, ali ovaj nekako najviše volim i najčešće koristim. Sviđa mi se boja koju ostavlja na usnama, za razliku od Pink Punch-a, koji uopšte ne volim. Pretpostavljam da ste svi već probali bar po jedan, ali svejedno im je regularna cena 250 dinara.


Sada prelazimo na malo drugačije favorite. Prvi je ovaj sunđerčić za pravljenje punđi. Kupljen je u kineskoj prodavnici, gde imate da ga kupite i u bež boji. Na YouTubu možete da pronađete bezbroj tutorijala, gde je objašnjeno kako pomoću njega možete da napravite punđu, ali stvarno super izgleda, dobro drži kosu i meni se skroz dopada.


Ovo je ogrlica koju sam dosta često nosila. Ona je srebrna, tanka je i ima privezak male crne mačkice. Dobila sam je za rođendan od drugarica prošle godine, ali znam da je kupljen u jednoj od lokalnih zlatara. 


Ovo su dve knjige koje su tokom ovog meseca ostavila najjači utisak na mene. I vrapci na grani znaju da obožavam Musoa i Šeldona i da bih bez prestanka mogla da čitam njihove knjige. 'Kako bih bez tebe' je jedna lepa ljubavna drama, dok je s druge strane 'Gospodarica igre', u stilu Šeldona, puna genijalnih planova, smicalica, ali i ljubavi. 

Obavezno moram da se pohvalim da sam konačno pročitala knjigu 'Pedeset nijansi siva'. Juče sam je završila i odmah počela da čitam drugi deo. Kažem da moram da se pohvalim, jer su mi oni koji me poznaju i znaju da volim da čitam, govorili kako to prosto ne smem da propustim. Dopala mi se. Mislim da je nepotrebno govoriti da mlađi od 16 godina ne bi trebalo da je čitaju, jer je zaista potpuno erotska, ali ima lepu priču. Da dodam - nisam gledala film, jer se nešto izjalovilo i nisam stigla da odem, ali drago mi je što sam pre filma pročitala knjigu.

Ovog meseca, oduševio me je film 'The Best of Me'. Nisam ranije čitala tu knjigu Nikolasa Sparksa, ali sada ću je sigurno pročitati. Pogledajte ga obavezno, divna priča!

To bi bilo to. Verujem da će mart, zbog mog rođendana, biti pun nekih novih favorita, tako da s nestrpljenjem iščekujem kraj ovog meseca. Valjda će nam tada i vreme postati lepše. 


  • Share:

You Might Also Like

29 коментара

  1. Suber post .I meni je omiljen taj Baby Lips ali sam odusevljena i Pink punchom.
    Pogledajte moj blog i ZAPRATITE ME

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Ja ovaj crveni volim, ali roze mi se ne dopada. Možda zato što generalno ne volim roze nijanse balzama i karmina, mislim da mi crvenkaste i tamno ljubičaste bolje stoje. :)

      Избриши
  2. I meni je rodjendan u martu ;-)
    Nego reci mi preko kog sajta si gledala ovaj film?Ili si preko youtubea...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Samo klikni na naziv filma. Čim klikneš, otvoriće se sajt na kome sam gledala. :)

      Избриши
  3. Super post!Ogrlica je preslatka *-*
    I na mom je sličan!

    lickadiary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post! Čitala sam dosta pohvala na račun tog Max factor korektora i Avon kreme za ruke, pa bi bilo vreme da probam bar jedno od ta dva! :D
    Čitala sam knjigu ,,Srećnik'' od Nikolasa Sparksa i baš sam se oduševila. Videla sam da postoji i film, ali njega nisam gledala. Btw, sve knjige od Gijoma su savršenstvo! Omiljeni pisac!!! :) <3

    girlyworld07.blogspot.com
    - Danijela ✿

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moraš da probaš, obavezno, svi to hvale, meni su oba proizvoda odlična. :D Baš ti hvala na predlogu za knjigu, obavezno ću je pročitati kada završim ovo što trenutno čiam. :D Gijomove knjige se čitaju u jednom dahu! ♥

      Избриши
  5. Анониман2. март 2015. 19:24

    Odličan post..Imam istu maskaru i stvarno mi se svidja.. :)

    http://saveti81.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. :* Skroz je okej maskara, mada bih volela da probam i roze maskaru iz iste kolekcije. :)

      Избриши
  6. Divan post! Obozavam tvoj blog, samo napred! ♥

    NOVI POST NA MOM BLOGU ---------> http://bartalove.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Ja volim Baby lips ali ne nešto posebno. Zapravo u početku sam se dosta radovala njima,ali sada... Imam istu gumicu za pravljenje punđi,koju ne koristim. Pravim je ponekada kada sam kod kuće. Prvi put sam na tvom blogu. Super je. :)

    ОдговориИзбриши
  8. Obožavam sve Baby Lips - ove, tako da slažem se sa tobom. Baš si lepo opisala korektor, i sada mnogo želim da ga probam. Nadam se da ga još ima i da će uskoro biti moj ;)♥♥
    Super post ☺

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман4. март 2015. 17:10

    Super post,iskreno probala sam taj Baby Lips i odličan je ali nekako više volim Pink Punch.Sviđaju mi se takođe' i ostale stvari koje si nabrojala. :3

    Novi post na mom blogu,očekujem tvoje mišljenje. ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. :) Očigledno nam svima odgovaraju razočiti proizvodi. Meni generalno roze nijanse balzama i ruževa baš i ne pristaju, crvene mi mnogo lepše stoje. :) ♥

      Избриши
  10. Iskreno i ja sam se razočarala Pink Punchom,jer na slikama je izgledao perfektno i rekla sam da odmah moram da ga imam,međutim kada sam ga kupila videla sam da bar uz moj ten boja uopšte ne pristaje..Kako god sjajna si,imaš odlične postove,a ako bi imala vremena i mogla,baci pogled na moj blog,zanima me tvoje mišljenje ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno! ♥ Slažem se sa tobom u vezi Pink Punch-a. Ja sam jako bleda, pa mi nekako ne pristaje uz ten, kao uopšte nijedna slična nijansa. Crveni mi je nekako mnogo draži. ♥

      Избриши
  11. Dopadaju mi se tvoji favoriti. Sidni do sada nisam citaa, ali mislim da cu uskoro preci na nju :)

    http://nislive.blogspot.com/2015/03/obilazak-nisa-part-1.html

    ОдговориИзбриши
  12. Ovaj max factor je odlican, i ja sam ga imala :)

    http://withinstalovealex.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  13. Super post, kao i blog!

    Volela bih da pogledaš moj blog i da kažeš svoje mišljenje za njega, mnogo bi mi značilo! ♥

    http://ninasandmirjanasdiary.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  14. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  15. Odlican post vecinu ovih proizvoda i ja koristim a narocito baby lips


    http://mojmalisvet14.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши