Preporučujem vam: 10+ filmova u duhu praznika

By Anja Miii - субота, децембар 23, 2017

U poslednjih nekoliko nedelja uživala sam u prazničnim filmovima, pa je ovo idealna prilika da ih i vama preporučim, kako biste imali šta da gledate u narednom periodu. Većinu filmova možete da pogledate na Diva kanalu (78 na SBB-u). Od ujutru do uveče puštaju isključivo praznične filmove, i to mahom romantične komedije sa Hallmarka. Verujem da ćete većinu pomenutih moći da pronađete i na internetu.


1. My Santa (2013) - Jen je samohrana majka sedmogodišnjeg Erica. Dok se dečak raduje predstojećem Božiću, Jen ne oseća prazničnu euforiju, jer ju je Ericov otac napustio uoči Božića, kada je dečak imao samo godinu dana, te je za taj praznik ne vežu lepa osećanja. Prazničnu euforiju pokušaće da joj vrati Chris, momak koji se misteriozno pojavio u gradu, a koji se maskira u Deda Mraza i fotografiše sa decom. Chris ima misiju, a kako bi je ostvario, biće mu potrebni upravo Jen i njen sin.


 2. Love For Christmas (2012) - Heather i Bobby su prijatelji iz detinjstva. Iako je Bobby gajio osećanja prema njoj, nikada nisu bili zajedno. Nakon srednje škole, on je završio Vojnu školu, a ona je postala pozorišni režiser i u dugoj je vezi sa čovekom koji je ne sluša, ne razume i koji je sa njom iz čiste navike. Godinama kasnije, Bobby se za stalno vraća u svoj rodni grad i prva osoba koju susreće je Heather. Na neki način spojiće ih ljubimci, zlatni retriveri, ali i sve ono zajedničko što imaju, a što do tada nisu otkrili.


3. Once Upon a Holiday (2015) - Katie je princeza jedne male zemlje. Veoma je ugledna i svi je vole, ali živi vrlo ograničeno i konstantno radi ono što je u skladu sa njenom titulom, toliko da gotovo i nema vremena za sebe. Uoči Božića, ona dolazi u Njujork. Seća se reči svoje pokojne majke i odlučuje da pobegne i da se makar na nekoliko sati priseti uspomena sa majkom. Lutajući ulicama Njujorka, torba i fotoaparat bivaju joj ukradeni, ali i upoznaje Jacka koji joj ulepšava dane bez ograničenja i obaveza, kakve do tada nije imala.


4. Elf (2003) - U momentu dok je Deda Mraz ostavljao paketiće u sirotištu, beba Baddy je ušla u njegov džak i završila na Severnom polu. Kada su ga ugledali, vilenjaci su odlučili da ga prihvate. On je odrastao sa njima, trudeći se da se prilagodi, iako je bio mnogo krupniji i nespretniji od svih ostalih. Kada je dovoljno odrastao, Deda Mraz je odlučio da ga pošalje u Njujork da pronađe svog oca. Kako će se Baddy, koji je odrastao kraj Deda Mraza, vilenjaka i irvasa, snaći u velikom gradu, preostaje vam da pogledate.


5. Home Alone: The Holiday Heist (2012) - Finn i njegova porodica se sele na drugi kraj države, u kuću koju svi zovu ukletom. Ta kuća zapravo krije važno umetničko delo, koje troje ljudi žele da ukradu i unovče, a za to im je potrebna prazna kuća. Iako je cela porodica trebalo da ode na Božićnu proslavu, Finn i njegova sestra ostaju kod kuće, a dečak je spreman da se suoči sa pljačkašima. Ovo je, u suštini, peti deo filma Sam u kući, tako da sigurno znate šta otprilike možete da očekujte.


6. Journey Back to Christmas (2016) - Radnja filma isprva se odvija u 1945. godini, a glavna junakinja je bolničarka Hana, koja je izgubila muža u ratu. Jedne večeri, usred oluje, u njenu kuću upada pas. Ona izlazi iz kuće i pronalazi porodicu u kojoj je pas. U povratku kući, spletom okolnosti, ostaje zaglavljena u oluji. Ulazi u kolibu koju je videla u blizini, a pod naletom vetra udara glavu i pada u nesvest. Budi se, izlazi iz kolibe i ubrzo shvata da je u 2016. godini. Policajac Jake joj nudi pomoć i odvodi je kod svoje porodice, da sa njima proslavi Božić, sve vreme se trudeći da shvati šta se desilo i kako je, tek tako, iz 1945. došla u 2016. godinu.


7. Merry Ex-Mas (2014) - Noelle i Jessie su bili u dugogodišnjem braku, dok njemu nije smeštena afera sa jednom glumicom. Iako Jessie tvrdi da je nikada nije prevario, Noelle mu ne veruje i odlučuje da se razvede od njega. Sticajem okolnosti, nakon nekoliko godina, Noelle ostaje zavejana sa Jessijem u kolibi, primorana da sa njim provede Božić. U isto vreme njihova ćerka, Noellina majka i dečko pokušavaju da se probiju i da dođu u kolibu, a Jessie i Noelle polako rešavaju nesporazume koje imaju.


8. Christmas in Homestead (2016) - Jessica je poznata glumica koja dolazi  u gradić Homestead radi snimanja filma. Odseda u kolibi gradonačelnika Matta, koji ima desetogodišnju ćerku i sestru sa kojom vodi kolibu koja je porodični posao. Homestead je grad čiji stanovnici oduvek uživaju u Božiću i njegovim čarima i brinu se da li će im snimanje filma narušiti čaroliju koja vlada. Iako je Matt najviše protiv toga, Jessica menja njegovo mišljenje i među njima počinje da se dešava nešto lepo...


9. Christmas Belle (2013) - Bella i njen otac imaju firmu koja se bavi predstavljanjem i prodajom predmeta koje vlasnici žele da stave na aukciju. Unajmljuje ih Hanter, koji želi da se reši bogate porodične biblioteke i ostalih dragocenti koji poseduje u porodičnoj kući, jer mu one stvaraju loše uspomene. Bella odlazi u njegov grad i njegovu kuću i suočava se sa njegovim ogorčenjem i životnom pričom koja ga je dovela do toga da se tako oseća i ponaša.


10. A Nutcracker Christmas (2016) - Uspešnoj balerini, Lilly, iznenada umire sestra za koju je bila izuzetno vezana. Ona napušta svog dečka i odlazi iz njujorškog baleta u kome je bila na vrhuncu popularnosti. Preuzima brigu u svojoj sestričini, Sadie, koja, sa 13 godina, dobija poziv da učestvuje u njujorškom baletu. Lilly i Sadie dolaze u Njujork, a devojčicin instruktor baleta je Lillyn bivši dečko.


11. Snow Bride (2013) - Greta je novinarka u tračerskom magazinu. Od urednika magazina dobija uslov da sazna što više o popularnoj političkoj porodici, jer će, ukoliko napiše dobru priču, dobiti unapređenje. Greta dolazi u porodicu, lažno se predstavlja, upoznaje Bena, njegovog brata i majku i shvata da su oni zapravo jedna divna porodica. Ipak, krije tajnu i svesna je da će je ona koštati ili posla ili sjajnog odnosa koji ima sa članovima porodice, a pre svega sa Benom.


12. Christmas Festival of Ice (2017) - Emma završava Pravni fakultet i očekuje je posao u advokatskoj kancelariji njene majke. Ipak, ona više uživa u rezbarenju figura od leda. Svake godine, uoči Božića, učestvuje na takmičenju u rezbarenju sa svojim ocem. Međutim, grad ove godine nema dovoljno novca i takmičenje je otkazano. Emma će, uz pomoć simpatičnog prodavca jelki, koji takođe ima dar za rezbarenje, pokušati da spasi takmičenje.

Da li ste gledali neki od ovih filmova?
Šta vi meni preporučujete?

ANJA.

  • Share:

You Might Also Like

11 коментара

  1. Divan post draga Anja, hvala na preporukama! Neke ću sigurno pogledati :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo mi se sviđa što si uvrstila neke ne toliko poznate filmove, za koje pretpostavljam mnogi nisu čuli. Od navedenih sam gledala samo ''Elf'' i mnogo ga volim, a vjerujem da ću u budućnosti pogledati još neki od ovih navedenih

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  3. Vjerovala ili ne, nisam gledala ni jedan od ovih filmova. Ili možda jesam kao baš mala, pa se ne sjećam. xD Obavezno ću sve ove staviti na svoju listu filmova koje treba da pogledam. Moj omiljeni praznični film je Nova godina u Njujorku i pogledala sam ga bezbroj puta. Divan post, Anjice! ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Mislim da sam od svih navedenih pogledala samo jedan, i to Elf. Hvala na predlogu Anja, sve sam zapisala u svoje beleske i definitivno cu ih odgledati tokom praznika. :)


    Dear Miss Modern: Kako sam sebi priuštila profesionalni fotoaparat? | Instagram: @https.katt

    ОдговориИзбриши
  5. Zanimljiva lista, iako mislim da sam s nje pogledala samo film Elf. :) Moji su ti predlozi: New Year`s Eve (2011), Love Actually (2003), Sundays at Tiffany's (2010) i naravno Home Alone. Super post i preporuke te ću neke i pogledati tokom praznika. :)

    https://luxulent.blogspot.hr/2017/12/31-razlog-zasto-morate-voljeti-zimu.html

    xoxo, Staša

    ОдговориИзбриши
  6. Pozdrav svima ako vam treba moćna ljubavna čarolija da popravite svoju narušenu vezu ..... Razvela sam se od svog muža kad sam bila trudna šest mjeseci s drugim djetetom. Neprekidno smo se svađali i svađali od dana začeća našeg prvog djeteta, od njega više nema ljubavi ni povjerenja, pa se razveo od mene. I sve te zviždaljke, pokušavam svim različitim sredstvima da ga vratim, isprobao sam i neke drugačije kotače za čaroliju, ali nijedna od njih nije mogla vratiti mog muža. Samo mi je dr. ODION garantirao hitno lijevanje čarolije u trajanju od 48 sati, a on me uvjerava da će moj suprug opet biti sa mnom. Pišem vam da vam se zahvalim i duboko zahvaljujem što ste ispunili svoja obećanja i spasili moj brak, kao i za iskorištavanje vaših nadarenih i velikih moći da ga vratite mog muža kući. Oduševila me saznanje da ste specijalizirani za ponovno ujedinjenje Ljubavnika. Hvala vam gospodine što ste mi pomogli u najgorim vremenima u mom životu, što sam bila tako sjajna uroka za čaroliju i što ste mi pružili ljubavnu čaroliju koja mi je donijela toliko radosti u mom braku. Moj suprug se vratio i obećavam da me više nikada neće napustiti. Ako sumnjate u njegovu sposobnost, vjerujte mi. Trebali biste riskirati. Isplati se na načine koje nikada niste mogli ni zamisliti. Ako ste trenutno u pravu i potrebna vam je snažna i hitna ljubavna čarolija da biste vratili svog bivšeg ljubaznog kontakta s dr. ODION-om, on je jedini odgovor za vraćanje vaše prekinute veze ili braka. e-mail (drodion60@yandex.com) ili What-App njegov telefonski broj na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  7. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши
  8. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши
  9. Pozdrav svima što sam zatekao doktora Johna, u očajničkoj sam potrebi vraćanja bivšeg ljubavnika. Ostavio me zbog druge žene. Dogodilo se tako brzo i uopće nisam imao riječi u situaciji. Upravo me izbacio nakon 3 mjeseca bez ikakvog objašnjenja. Kontaktiram doktora Joona preko njegove web stranice, a on mi je rekao što trebam učiniti prije nego što mi on može pomoći, a ja sam učinio ono što mi je rekao, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno , Ubrzo nakon što je učinio svoju čaroliju, moj dečko me ponovo počeo slati SMS-om i osjetio sam se užasnim zbog onoga što mi je upravo propustio. Rekao je da sam ja najvažnija osoba u njegovom životu i da to sada zna. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i tada je počeo provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. John pomogao, moj je partner vrlo stabilan, vjeran i bliži mi nego prije. Dr John preporučujem svima kojima je pomoć potrebna. E-adresa: drjohnsoco@gmail.com, nazovite ga ili mu dodajte na whatsapp putem: +2348147766277

    ОдговориИзбриши
  10. Hej hej, Anja! Jaooo, sto ja volim te klasicne Americke bozicne i novogodisnje filmove! <3 Kanal Diva je vec od oktobra u tim praznicnim bojama i melodijama, sto me uvek obraduje! Gotovo sve navedene filmove u postu znam, kao i glumce i glumice jer su neki od njih "serijski" glumci u Hallmark-ovim praznicnim filmovima.

    Neke od prica su mozda malo naivne i predvidljive ali, koga briga?

    Topla cokolada, grickalice i... neki dobar film. Ili dva! Na bar par sati si u svetu fantazije koji zelis da je stvarnost. I nema razloga da brines za kraj jer, znas da ce sve doci na svoje. Hepi end. Uvek i zauvek.

    ОдговориИзбриши
  11. Play blackjack for free - DrMCD
    Play Blackjack online 서울특별 출장안마 from your phone. The game you 서귀포 출장안마 grew up playing at, has now 하남 출장마사지 evolved into 충주 출장마사지 a real 화성 출장샵 blackjack experience. The objective of this casino is to

    ОдговориИзбриши