Šta sam to volela u toku januara?

By Anja Miii - четвртак, фебруар 02, 2017


Da, januar je prošao. Nekome brzo, nekome sporo, a meni... pa, nekako između. Nisam imala mnogo vremena da uživam u njemu. Vreme sam mahom provodila u domu, spremajući ispite. Prošle nedelje sam par dana provela kod kuće, ali su mi knjige i tamo pravile društvo. Gledala sam Grey's anatomy i videe na You Tubu, pisala sam postove, fotografisala sam i provodila vreme sa drugaricama. Iako i sada učim, znam da će februar biti lepši, jer sam već polovinom meseca slobodna i spremna da se posvetim sebi, svojim hobijima i svemu ostalom što me čini srećnom. :) Dok još uvek psihički ne uletim u novi mesec, želim da vam pokažem šta sam volela u toku januara. Pripremite se na gomilu hrane, više sam food nego makeup lover, znate i sami. :)


Štarkove napolitanke sa bananicama sam probala pre nekoliko meseci, ali sam potpuno zaboravila na njih. Kada smo cimerka i ja sredinom meseca ušle u obližnju prodavnicu, skenirala sam ih i rekla joj da ih proba, jer će joj se sigurno dopasti. Toliko su joj se dopale, da ih je kupovala bukvalno svakoga dana, a onda sam i ja počela da ih kupujem uz nju i u toku januara su nam bile omiljeni slatkiš. :) Dr. OEtker ovsenu kašu ne jedem je jer želim da smršam ili tako nešto, već zato što mi se dopada. Ne pravim je sa vodom, kako piše u uputstvu i kako je verovatno mnogo zdravije, već sa mlekom. Ugrejem malo više od pola šolje mleka, pospem preko ovsene kaše, promešam, ostavim da odstoji par minuta i to je to! Najviše mi se dopada ova sa čokoladom, verujem da bi se dopala i vama koji niste ljubitelji zdravije hrane. :) I na kraju, Grand Choco Banana. Utvrdila sam da su mi Grandove kafe iz kesice definitivno omiljene! Ovu sam najčešće pila u toku januara. Pravim je sa vodom i malo mleka i ima stvarno sjajan, ne prejak ukus banane!


Tek sada vidim koliko sam ja zapravo dete! Drugarica mi kaže da se hranim kao beba, jer bih praktično mogla da živim na mleku i svemu što se meša sa mlekom. :D Pre nekog vremena sam u prodavnici naišla na cevčice sa čokoladnim mrvicama, tako da sam često pila mleko sa njima. Kul su, meni se dopadaju. :) Tu je i topla čokolada. Pila sam Dr. Oetkerovu i odlična je! Dosta podseća na puding, ali možete da je napravite sa više mleka, da bude ređa, ili sa manje mleka, da bude gušća - sve po ukusu. :)


Sećam se da sam penaste bombone obožavala u osnovnoj školi. Kupovala sam ih skoro svakodnevno! Nisam ih jela već godinama, a onda me je drugarica podsetila na njih. Mogu da se kupe u bilo kojoj prodavnici zdrave hrane, 200 g je oko 80 dinara, tako da stvarno nisu skupe, a prelepe su!


Imala sam dodira sa Glade svećama, ali ih nikada nisam videla (i osetila) upaljene. Gotovo svi ih drže za ukras. A onda je moja cimerka kupila ovu i odmah je upalila. Zaista lepo miriše, nekako voćno. Nisam sigurna od čega je, ali vidite kako izgleda pakovanje, pa je pomirišite kada naiđete na nju u drogerijama. :) Soba nam je danima mirisala na nju.


Na kraju, ne smem da zaboravim da pomenem prsluk sa SheIn-a, koji možete da pogledate ovde. Kao što pomenuh u prethodnom postu, koristila sam ga kao pozadinu za fotografije, ali sam ga isto tako vrlo često nosila i stvarno ga obožavam, zaista je jedan od najlepših odevnih komada u mom ormaru. :)


Februar je počeo, a ja mu se radujem. Drago mi je što je moj prvi ispitni rok (uspešno) završen. Nadam se da će ovaj koji mi sledi biti još uspešniji. Čujemo se krajem meseca, kada ćemo opet sumirati utiske! Ljubim vas! :*

  • Share:

You Might Also Like

16 коментара

  1. Takođe sam osoba koja bukvalno može da živi na mleku ili proizvodima koji se mešaju sa njima. :D
    U tvom outfit postu sam izrazila oduševljenje ovim prslukom, ali ne libim se da to ponovo uradim - zaista je predivan! :) <3
    Fotografije su božanstvene, kao i celokupan post, zaista sjajno, draga! :)

    Introverted dreamer

    ОдговориИзбриши
  2. Ciobar je i moj zimski favorit svake godine.
    Odlične su ti fotografije, posebno poslednja. :)

    Kathy's delight

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam ovsane pahuljice (a nisma na dijeti) i non stop ih jedem, ali sa ukusom vode su mi bljak, pa kao i ti ih jedem sa mlekom. Sutra obavezno idem da potražim cevčice sa mrvicama, izgledaju mi jako ukusno (i slatko). Obožavam sveće i non stop ih palim, one upijaju neprijatan miris i dim, a i prelepo mirišu osim što su kao ukras. Prelep post, oduševljena sam! <3 :*

    ОдговориИзбриши
  4. I ja također obožavam pjenaste bombone, mogla bih ih stalno jesti. :D Prsluk je divaan, kao i sve slike.♥

    My little corner

    ОдговориИзбриши
  5. Dr. OEtker ovsena kaša se i meni jako dopada, ali mi je ipak najdraži ukus vanile. Takođe, vrlo često u zdravoj hrani kupujem penaste bombone jer ih jako volim. :)
    Čestitam ti na uspešno završenom ispitnom roku!♥

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  6. Nadam se da ce svima februar biti lepsi. I nama srednjoskolcima, a i vama brucosima jer je najgori period prosao. Ocekujem tvoje nove postove, jer zaista uzivam citajuci ih, isto koliko i ti pisuci ih. Divan post, draga Anja.♥

    Na mom blogu je novi post o uspesima i padovima, pa pogledaj. :)
    worldarounyo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Nadam se da će ti februar biti lepši. I ja sam neke od ovih proizvoda hrane jel, ali ne u januaru i mene su kao i tebe oduševile. Očekujem puno tvojih postova, jer si rekla da ti je polovina februara slobodna.
    Postavi mi pitaanja za Q&A na mom blogu: laAdda

    ОдговориИзбриши
  8. Želim ti još uspješniji ovaj mjesec, i mnogo dobrih ocjena na fakultetu. Ja sam doslovno zaljubljena u ovaj prutić sa mrvicama, izgleda preeeukusno! Slike su tooop <33 ;)



    Chanceux

    ОдговориИзбриши
  9. Ono što volim kod tebe je upravo to što ne ubacuješ mnogo šminke, jer ni ja ne koristim mnogo šminke. Volim što se više baziraš na random stvari, ali i hranu, pa mi daš ideju šta bih trebala isprobati. Fotografije su predivne, a zadnja me je definitivno osvojila *.*

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  10. Jao, obožavam ove cevčice sa čokoladnim mrvicama, nema ništa leše od toga! :)
    Inače, ova sveća ima mirs šumskog voća, pošto sam upravo nju poklanjala u giveaway-u, stvarno predivan miris :)

    ОдговориИзбриши
  11. Super post Anja!Novi post je na blogu,pogledaj!

    coolboy101.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Ove penaste bombone su sigurno predobre!Mislim da ću probati grand choco banana kafu,pošto obožavam bananu. ;)

    http://patheticblonde.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  13. Ja ne mogu da ti opišem koliko si mi uspomena probudila sa tim cokoladnim mlekom kroz slamcicu,to sama stalno pila kao mala ❤❤!Predivan post draga moja,fotke su bas kul ❤❤!

    ОдговориИзбриши
  14. Moja mama kupuje ovu ovsenu kašu i stvarno je odlična,i mislim da je i moj favorit!Ove sveće su više kao ukras ili za slikanje nego za korišćenje,odlično mirišu,ali su neprevaziđene kao dekoracija! I koja si sezona na Grey's Anatomy?! Ja sam završila 13 sezonu,tačnije čekam nove ep,poludeću..!
    Natalija's Beauty Corner

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam tek na osmoj sezoni, nadam se da će se završiti dok ja ne dođem do kraja, da ne moram da čekam i da se nerviram haha :D

      Избриши
  15. Prvi put sam na tvom blogu i moram priznati da se ti bas trudis! Divan post.
    Zapratila sam te, bila bih ti jako zahvalna ako bi uzvratila!

    http://ablogfullofmagic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши