Knjige koje sam pročitala u 2016. godini

By Anja Miii - петак, децембар 23, 2016

Ćao, dragi moji! Kako ste? Kako se nosite sa školskim obavezama? Ja sam od danas na raspustu! Konačno sam kod kuće i nameravam da vam pišem mnogo češće. Red je da nadoknadim propušteno. :) Kako se bliži kraj godine, želela sam da u jednom postu napravim spisak svih knjiga koje sam pročitala u godini koja će uskoro ostati iza nas. Moj cilj je bio da u ovoj godini pročitam 40 knjiga. Iako nisam uspela, zadovoljna sam brojem 29. Redovno sam vas obaveštavala o tome koje knjige sam pročitala i kako su mi se dopale. I dalje možete da pristupite toj stranici (ovde) i da vidite šta o kojoj knjizi mislim, ali već za nedelju dana ona nestaje, jer će je smeniti istoimena stranica u kojoj ću vas obaveštavati o pročitanom štivu u 2017. godini. :)


1. Usamljena srca - Lusi Dilon
2. Derviš i Smrt - Meša Selimović
3. Prva bračna noć - Sofi Kinsela
4. Tajna - L. Mari Adlin
5. Druga strana ponoći - Sidni Šeldon
6. Ne oklevaj ni tren - Džodžo Mojes
7. Ana i francuski poljubac - Stefani Perkins
8. Divljina - Šeril Strejd
9. Hamlet - Vilijam Šekspir
10. Tajna - Rhonda Byrne
11. Onlajn devojka na turneji - Zoi Sag
12. Čekajući Dogoa - Mark B. Mils
13. Šetnja za pamćenje - Nikolas Sparks
14. Potraga za Odri - Sofi Kinsela
15. Dnevnik Bridžet Džouns - Helen Filding



16. I ne pomišljaj na to - Sara Mlinovski
17. Dragi Džone - Nikolas Sparks
18. Imam tvoj broj - Sofi Kinsela
19. Amor delirija - Loren Oliver
20. Jutro, podne, noć - Sidni Šeldon
21. Taj trenutak sreće - Federiko Moća
22. Ako sutra ne postoji - Gijom Muso
23. Vikend za ljubav - Sandra Braun
24. Odluka - Nikolas Sparks
25. Led u plamenu - Nora Roberts
26. Preljuba - Paulo Koeljo
27. U poslednji čas - Sandra Braun
28. Dok nisam srele tebe - Džodžo Mojes
29. Posle tebe - Džodžo Mojes

KNJIGE KOJE ME NISU FASCINIRALE: Preljuba (Koeljo), Tajna (Adlin), Čekajući Dogoa (Mils), Potraga za Odri (Kinsela), Taj trenutak sreće (Moća).



Koliko ste vi knjiga pročitali ove godine? Pretpostavljam da ne znate tačan broj, znam da ne vodimo svi evidenciju, ali otprilike? Koja knjiga vam se posebno dopala, a koja vas je razočarala? 

Ljubim vas i čujemo se uskoro! :*


  • Share:

You Might Also Like

15 коментара

  1. Predivno,pratim te pa ako zelis uzvrati,molim te♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  2. Čestitam ti što si uspijela pročitati toliko knjiga, mislim da je to baš pohvalno, a i dala si nam ideje za čitanje, hvala :*

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Uh, to je zaista veliki broj za devojku koja nije pročitala ni 15 knjiga! Zaista, knjige obožavam, ali ova godina mi je toliko loša, da ne mogu ni broj pročitanih knjiga da pamtim kao nešto lepo u njoj. Ali šta je tu je, neću dopustiti da i 2017. bude takva! Što se tiče tvoje liste, nisam pročitala nijednu, ali Šetnju za pamćene i Šeldona odavno imam u planu. Knjiga koja me je oduševila? Hm, možda U potrazi za Aljaskom i svi delovi Noćne škole, a knjigu koja me je razočarala ne bih mogla znati reći. :)

    introvertna-holandjanka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Na početku godine mi se jako svidela ideja sto nam pišeš o knjigama koje pročitaš, mogla bi nesto tako da napraviš i za filmove. 😀💋

    ОдговориИзбриши
  5. Svaka cast na tolikim procitanim knjigama. Ove sam godine citala vecinom lektire. Procitala sam i knjige od Zoelle i odlicne su mi. U studenom sam kupila knjigu 13 razloga, ali jos je nisam procitala.

    beautybydorotea.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  6. Iako nisi pročitala svih 40 knjiga, ja ti čestitam jer je za mene 29 knjiga previlik uspjeh. Ja ne sitžem da čitam toliko jer svakog mjeseca imam i lektiru, a ne volim čitati više knjiga istovremeno, tako da ... Nadam se da ćeš sledeće godine da dostigneš još veći uspijeh. Ljubim te, odličan je post! ♥♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Anjice draga, odlican post. Zaista mi je drago da si procitala ovako veliki broj knjiga. Ovo je zaista uspeh a ja se mogu pohvaliti da samslican uspeh i ja postigla ove godine, a medju mojim knjigama se nalaze i neke koje si i sama spomenula. ❤❤
    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  9. Uh, ja nisam brojala knjige koje sam pročitala, ali ima preko 30, a i pola njih je imalo preko 500 stranica. Ti si uz sve obaveze stvarno dosta knjiga pročitala. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  10. Ja sam knjigu Sofi Kinsele pročitala i meni se nekako opuštajuće dopala. Inače, slobodno napravi post o ovoj Nikolasovoj knjizi - Odluka, ili mi odgovori na komentar kakvi su ti utisci o njoj !

    Čekam tvoje postove i neopisivo mi je drago zbog tvoje ponovne aktivnosti ovde. Šaljem poljubac !

    ОдговориИзбриши
  11. Jedva čekam tvoje ostale poslove. Pročitala sam većinu knjiga sa tvoje liste. Za razliku od tebe meni se Potraga za Odri mi se jako svidela, a za razliku od nje nije mi se svidela Imam tvoj broj. Bila je dobra, ali je ja nisam shvatila.

    Blog: LifeInMyStyle | Novi post: Night routine - December edition

    ОдговориИзбриши
  12. Pročitala sam 29 knjiga takodje, očekujem da ću do kraja stići do broja 30. Obzirom da sam počela da čitam tek u avgustu, zadovoljna sam. Planiram sličan post takodje :)
    Ovu stranicu sam redovno pratila i bila mi je jako inspirativna. Jedva čekam da vidim šta ćeš čitati u narednoj godini. :)

    smoothieglam.blogspot.com
    bbookslover.blogspot.com Početkom 2017. počinjem da kuckam i ovde, na temu knjiga, ako te interesuje, učlani se :)

    ОдговориИзбриши
  13. Svaka ti cast na boriju procitanih knjiga,ja sam procitala oko 20 cini mi se <33!Ne bih se mogla setiti neke koja me je bas izneverila,ali je bilo dosta lepih <33!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Videla sam da ti se dopadaju knjige od Sandre Braun, predlažem da pročitaš 'Ljubav od života jača' koju je ona napisala. Inče post je divan,ja sam pročitala oko 20 knjiga bez onih obaveznih za školu, ali moram priznati da su mi se i one dopale. Ako želiš možeš da pogledaš moj blog http://mrsdebela.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  15. Prociyala sam 26 knjiga, i svima sam zadoboljna! Hvaka ti sto si svoj izbor pidelila sa nana, uzivaka sam citajuci, jer puno volim ivakve postove :)
    novi post:Teen Queen

    ОдговориИзбриши