I moja jelka je okićena!

By Anja Miii - понедељак, децембар 14, 2015

Decembar je moj omiljeni mesec, jer se praznična euforija oseća svuda - u kući, u gradu, u prodavnicama, na internetu. Da se ja pitam, naša kuća bi već 1. decembra bila komplet okićena. Mama, tata i brat smatraju da to nije normalno, pa moja soba dobije prvu prazničnu dekoraciju, a ostali delovi kuće malo pričekaju. Pošto smo već na sredini decembra, jelku sam morala da okitim. Nisu komentarisali. Čudno, ali valjda im nije do rasprave sa mnom. :)
Naša jelka nije velika, srednje je veličine i imamo je već godinama. Ona je komplet zlatna - ukrasi, trake, lampice... Nekada je bila šarena, a onda smo od pre par godina počeli da kupujemo isključivo zlatne ukrase koji su sada raspoređeni u nekoliko kutija. Volim zlatnu boju i volim kako naša jelka izgleda. :)
Kada sledeće godine pođem na fakultet i kada Novi Sad postane moj grad, moj skromni dom biće okićen već prvog decembarskog dana, obećavam! I verovatno ću pokupovati sve bele i bež ukrase koje nađem! :)






Da li ste okitili jelku i kada planirate ako niste?
Koje boje su vaši ukrasi? :)


  • Share:

You Might Also Like

27 коментара

  1. Jelka je predivno okićena. I ja imam ovako manju jelku jer ju je mnogo lakše okititi. Ove godine nažalost nećemo kititi jelku jer mi je baka umrla prije nekoliko mjeseci, ali jedva čekam sljedeću godinu i da okitim. :) Moji ukrasi su uglavnom crveni i zlatni. A tvoji ukrasi su predivni. ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post, predivna je jelka!
    Nisam okitila jelku, prošle godine mi je bila već u novembru okićena, a sada ni sama ne znam kada ću je okititi. Moje boje za novogodišnje ukrase su bela i srebrna. Uzgred pozadina bloga je presavršenaa, kao i sam blog! <3 <3 <3
    http://mirjanafashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. great post:)
    nice photos
    I follow You #328, follow back?

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam jelku okitila... Ako me sećanje ne vara 3. decembra! ♥ Moja je skroz šarena, čak su i trakice različite! Šta više, mala je pa su jedne lampice dovoljne da je celu obaviju. ♥
    Tvoja jelka izgleda apsolutno prelepo i smatram da jelka i treba da se okiti od početka pa do 20. decembra. neko moje ''zlatno pravilo'' od pre par godina. :D

    sandrin-kutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Predivno,inde moja jelka je okicena jos pre prvog xD sta cu,volim praznicnu euforiju xD a,kod mene su svi ukrasi pomesani bukvalno,žuto,crveno,plavo hahah xd.
    dreamer-ana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Moja jelka jos uvek nije okicena, ali jedva cekam da je tata donese iz ostave.. Jelku cu kao i uvek kititi svim i svacim, razlicitim bojama i ukrasima.. Divna ti je jelka :)

    ОдговориИзбриши
  7. Moja mama takodje misli da je jos rano za sve dekoracije,medjutim prosle godine moja mama je nasla malu jelku koja od prosle godine krasi moju sobu.Ja sam nju vec okitila 1.decembra,a nasu porodicnu cu okititi za nekoliko dana.Inace,mnogo mi se svidja kako izgleda jelka,predivna je.
    Inace,moja jelka je okicena sarenim ukrasima.♥

    ОдговориИзбриши
  8. Svidja mi se jelka. Divna je! :D Ja takodje oboxavam zlatnu! Nasa jelka je ukrasena crvenim i zlatnik kuglicama, a na vrhu zlatnosrebrna zvezda! Naravno, tu su i lampioni... :)
    Inace, mi kitimo 20. decembra, tako radimo vec godinama unazad...

    ОдговориИзбриши
  9. Svidjaju mi se lampioni, moje boje su srebrna i teget plava za ovu godinu :D
    A jelku planiram da nakitim sutra, htela sam i ranije, ali je isti slucaj kao i kod tebe sto se tice roditelja, hah :D

    http://sashka91.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Ja obožavam da kitim jelku!Nekako,unese toplinu u dom.Ja sam je već okitila,ona je svaš šarena,ali prelepo izgleda.Tvoja jelka je predivna,pogotovo sa tim zlatnim ukrasima!Slike su odlične!

    anjasworld1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  11. Ukrasi su preslatki!Jos nisam okitila jelku,jer mama,tata i brat misle da je jos rano!Moji ukrasi za jelku su sareni,imam ih u svim bojama!
    joxykutak12.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Predivan post Anjice! Tvoja jelka izgleda baš fino. Moja je sva crvena, a još je nisam okitila. ♥

    ОдговориИзбриши
  13. Jelkica divno izgleda! Moja je uvek s raznobojnim ukrasima, tako volim. I uvek je kitimo dvadesetog decembra, dan pre-kasnije. :) ♥

    ОдговориИзбриши
  14. Prelepa je, moja je takodje neke srednje visine. Ja kitim sareno. :)

    ОдговориИзбриши
  15. Doselićeš se u Novi Sad?? Ja sam iz Novog Sada! ☺ Jelka ti je prelepa! Moja jr uglavnom jako šarena! ☺

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  16. Tvoja jelka je prelepa!!!!
    Imam sličnu vrstu ukrasa, to srce sa mašnicom samo što je moje srebrno. A moja jelka je plavo srebrna...

    Christmas DIY na mom blogu!
    overthemoonwithvanjablogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Divan post i slike draga Anja!Sve mi se jako dopada.I kod mene ista situacija,jer moja mama misli da je pocetak decembra rano za kicenje jelke i kuce.Nisam jos okitila jelku ali planiram uskoro,moji ukrasi su sareni.
    PS:Zadnja slika mi se jako dopada :)

    ОдговориИзбриши
  18. Nisam još okitila jelku, a svake godine je šarena. Oduvek sam želela da mi jelka bude zlatno-crvena, nadam se da će mi se to nekad ispuniti. :D A što se tiče tvoje, divna je!
    Inače, ovim putem bih želela da ti se zahvalim što si mi odgovorila na problem(ja sam ona osoba koja je zahtevala da se problem ne objavi u postu :D) i da ću te, nadam se, ako budem sakupila hrabrost, poslušati. Po postovima koje pišeš se jasno vidi koliko si zapravo dobra i plemenita osoba, i bukvalno mi popraviš dan postom. :) Želim ti puno uspeha što se tiče bloga, škole, a i svega čime se inače baviš. Eto, imala sam malu potrebu da ti napišem ovo zato što te duže vreme pratim i čitam, tako da da znaš da ćeš uvek imati vernog čitaoca. :D
    Puno pozdrava iz Svilajnca. ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno! I ti si meni popravila dan svojim komentarom, divna si stvarno! ♥ Imaš pozdrav i ogroooman poljubac od mene! :*

      Избриши
  19. Ja još nisam okitila jelku takodje zbog roditelja, ne razumem ih, jer još samo 2 nedelje do 2016.:) Jelka mi je šarena, tako volim jer novogodišnje praznike doživljavam veselo i volim da se na jednom mestu nađe puno boja. :D Inače, kada će Anja savetuje 2? :)

    ОдговориИзбриши
  20. Ukrasi su pedivni,al' stvarno:)
    http://lmpositiveworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  21. Jelka je tako savršena!!

    www.mdiaryonline.blogspot.com

    ОдговориИзбриши