Moji letnji favoriti ♡

By Anja Miii - субота, август 29, 2015

Ćao ljudi, kako ste? Ja sam juče ujutru išla na upis u školu. A ona sveže okrečena, čista, sa neispisanim klupama i stolicama koje mirišu na novo. Novi raspored je tu, za sada mi se dopada, ali ne dopada mi se to što od utorka na priču 'Leto 2015.' moram da stavim tačku. Ipak, moram da priznam da je ovo leto bilo jedno od najlepših. Temperature oko 40 stepeni, odmor od 20 dana daleko od kuće, druženje, blogovanje, odmaranje u svakom smislu. Kao i svakog, i ovog leta sam koristila razne, što beauty, što neke drugačije proizvode. U saradnji sa Majom, sa bloga white and gold odlučila sam da vam pokažem koji su to proizvodi bili moji favoriti ovog leta. Obavezno pogledajte i njen post. :) Najveći broj proizvoda se nalazi u mom postu o julskim favoritima, a sve stvari iz ovog posta bih pre nazvala avgustovskim favoritima. Ipak, kada spojimo oba posta, dobijamo prave letnje favorite, tj. ono što sam ovog leta najviše koristila, gledala, volela... Sem ovog collab posta, u naredna dva dana vas očekuju još dva. Posle toga na neko vreme stavljam tačku na collab postove, bar do nekog sledećeg raspusta ili perioda kada ću imati više vremena. :) Već sam odužila i da ne nastavljam sa nepotrebnom pričom, krenimo na ono najvažnije.

Tokom leta sam jednom do dva puta nedeljno stavljala ovu masku na lice. Ona je iz Avona, vrlo je prijatnog mirisa i meni sasvim odgovara. S obzirom na to da imam i ljubičastu iz iste kolekcije, mogu slobodno da napravim poređenje. Ljubičasta mi je već pri kraju, ali moram da kažem da me zaista peče koža lica kada je držim na licu, a i kada je skinem, a to prođe tek kada namažem kremu. Takođe, ljubičasta je gelastije strukture od crvene, koja je malo gušća, više u obliku kreme i svetlo narandžaste je boje. Probajte je, imate moje preporuke.
Onda kada mi je bila potrebna hidratacija, koristila sam ovu kremu za lice iz Avona. Ona je super za suvu kožu, kakva je moja, pa ko god takođe kuburi sa suvom kožom, ima moje preporuke.
Dobar deo leta sam koristila Balea gelove za tuširanje. Onaj sa preslatkim šarenim pakovanjem o kome sam vam ranije pisala je bio divan, a sada se davim u ovom sa mirisom lubenice. Ja inače obožavam sve što ima miris lubenice - od balzama za usne, do gelova za tuširanje. Obavezno ga uzmite ako naiđete na njega, sada ga sigurno ima u DM-u.
 
Ovog leta su novi Baby Lips-ovi iz Electro kolekcije pravi hit. Ja nisam htela da ih kupim više, nisu mi neophodni, ali ipak sam želela da uzmem bar jedan, čisto da ga probam. Imam Pink Shock i jako mi se dopada. Mnogo je bolji od Pink Punch-a. Miriše na malinu, nekako je drugačije strukture, lakše se nanosi i boja mi se dopada.
Ovog leta se skoro uopšte nisam šminkala. Čak i kada jesam, stavljala sam ovu Essence Love Extreme maskaru. Dobra je, dopada mi se, ali čim je potrošim kupujem roze, ona mi je možda čak i bolja. Naravno, tu je moj verni Max Factor Pan Stik, jer ništa drugo ovog leta nisam koristila (mislim na pudere i tonirane kreme).
Ovog leta sam popila na litre Grand Freeze kafe. Obožavam je! Ima najviše praha i najukusnija je od svih drugih hladnih kafa iz kesica. Uglavnom sipam malo vode, pomešam je sa prahom i preko toga do kraja dolijem hladno mleko, tako mi se najviše dopada.
Ovog leta sam pročitala stvarno mnogo knjiga. Na mojoj listi se našlo najviše knjiga Danijele Stil (pretpostavljam da sam vas udavila sa njom :D), tako da vam ovog puta predstavljam jednu knjigu Sare Desen, koju sam pročitala u dahu, nisam je ispuštala. Radi se o Mejsi, devojci koja je izgubila oca. Njena majka se povlači u sebe i bol potiskuje radeći po ceo dan, sestra joj se udala, a ona uči i ima dečka koji je 'savršen'. Preko leta počinje da radi u biblioteci gde je druge dve devojke ne prihvataju, a u međuvremenu pronađe posao i u jednoj ketering službi, a svi ti ljudi koje će upoznati i sve što će joj se desiti, navode je da promeni neke stvari u svom životu. Jedna divna, romantična, duhovita i poučna knjiga.
To bi bilo sve što se mojih letnjih favorita tiče. Uopšte nisam gledala filmove ni serije, slabo sam slušala muziku, slabo isprobavala neku novu interesantnu hranu jer se držim zdrave ishrane već skoro 40 dana, pa je ovo za sada sve. Mesečne favorite ću vam pisati povremeno, kada isprobam nešto novo i zanimljivo, ne verujem da ću ih praviti svakog meseca. Pozdrav do sledećeg posta. ♥

  • Share:

You Might Also Like

51 коментара

  1. Odlican post, imam i ja ja tu avonovu masku odlicna je!
    A ko bi mogla pogledati i moj blog, nova sam pa eto :3<3

    ОдговориИзбриши
  2. Izvrstan post Anja! ♥ Vjerovatno sam ja jedina na ovoj zemaljskoj kugli koja još nije pokupovala nove Baby Lipseve xD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma nisi, nego sam ja 'malo' zaluđena balzamima za usne i ne mogu da odem u DM, a da baš nijedan ne kupim :D A i zanimalo me je kakva je nova kolekcija :D ♥

      Избриши
  3. Odličan post! Nisam probala ni jedan Baby lips iz 'Electro' kolekcije, jer imam dosta sjajeva i labela.. Knjigu od Sare Desen treba da mi donese drugarica i nadam se da će mi se dopasti!

    ОдговориИзбриши
  4. Super su stvari. Balein gel za tuširanje sam već koristila i prelijepo miriše. :)❤

    ОдговориИзбриши
  5. Divan post,nisam probala ovaj baby lips,ali hcu <3

    novi post na mom blogu:

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Jako bih volela da probam Baleine kupke za tuširanje tj.gelove,jer su stvarno dosta hvaljeni,ali sad moram da štedim tako da ništa od toga.Već sam kupila 3 Baby Lips-a iz nove kolekcije i mnogo mi se dopadaju,a Pink Shock je predivan i mnogo lepo miriše.Volela bih takođe da pročitam ovu knjigu,baš mi se čini da je interesantna. :) Odličan post! ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Elenice ♥ Ja sam čula da ljubičasti nije neki, ali da su ostali okej, pa ću ih kupiti nekom drugom prilikom :)

      Избриши
  7. Super post! ❤ Oduševljena sam svim Baleinim gelovima za tuširanje jer predobro mirišu. Konkretno ovaj nisam probala, ali ne sumnjam da je savršenog mirisa kao i ostali. :)

    http://aleksandrasmagicalworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Super post! :) Moram kupiti neki Baby Lips iz te kolekcije ♥

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/ - u toku je giveaway!

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan post, i meni se baš sviđa balein gel za tuširanje sa lubenicom.
    livemworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Post je sjajan. ♥
    Dvoumim se da li da uzmem avonovu crunu masku, kazu da je dobra. Da li si nju mozda probala?
    http://thecurlyblogger.blogspot.com/
    Nova sam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala, stvarno. Mada, slušala sam o njoj na YT-u i čitala sam recenzije na blogovima. Zapravo ni o jednoj maski nisam čula da je loša. Jedino je o ljubičastoj malo lošije mišljenje, pročitala sam da se većem broju osoba ne dopada. Planirala sam da je naručim, pa kada je budem imala i istestirala, verovatno ću je pomenuti u nekom postu :) ♥

      Избриши
  11. Moracu da probam maskaru i baby lips.Odlican post Anjice :D


    Novi post na mom blogu-http://lepotaodaleks.blogspot.com/2015/08/school-haulmali-sneak-peak-giveawaya.html

    ОдговориИзбриши
  12. Super post,volela bih da procitam tu knjigu,jer mi se opis cini jako lep :).Sjajni favoritii <3!

    ОдговориИзбриши
  13. Super si Anja, odlična!

    http://ivafdiary.blogspot.com/#_=_ ♥

    ОдговориИзбриши
  14. Odličan post, kao i uvek!
    Onu kremu imam, samo za ruke i u tubi je. Odlična je i predivno miriši! :)
    Knjigu planiram već neko vreme dapročitam! :)

    Novi post > milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  15. Baš mi izgledaju super ovi proizvodi.
    Moraću neki da probam!

    Flyovanje.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  16. Odličan post :) Ovaj Baby Lips je zaista divan :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  17. Imam maskicu sa mineralima mrtvog mora, i zadovoljna sam, probacu i tu crvenu :D
    Odlican post :) <3

    http://jfashionlover.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti ♥ Ja ću probati tu sa mineralima mrtvog mora, čula sam da je dobra :D

      Избриши
  18. Kao i uvek, odličan post! I ja volim ovaj BabyLips electro.

    ОдговориИзбриши
  19. Maskara ' I love extreme ' je zaista odlična. I ja mnogo volim da koristim Belea gelove za tuširanje , a još kada sam pročitala da ovaj ima miris lubenice - odmah si mi dala ideju šta da potražim kada sledeći put budem otišla u DM. Po tvom opisu , čini mi se da je ova knjiga vrlo zanimljiva. Ja volim te knjige u kojima ima svega - od dobrog humora , do romantike pa i veoma ozbiljnih i poučnih delova. Vrlo bih volela da je pročitam ! ☺♥

    http://janacornerfashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se da je maskara super i dosta lako se skida, što je meni važno, jer postoje maskare koje jedva skinem :) Kad god odem u DM, ja uvek pokupim neki gel za tuširanje iz limitirane kolekcije :) A pošto voliš i humor i romantiku, ova knjiga bi ti se sigurno dopala. Ja sam je kupila preko Laguninog sajta :) ♥

      Избриши
    2. Slažem se da je maskara super i dosta lako se skida, što je meni važno, jer postoje maskare koje jedva skinem :) Kad god odem u DM, ja uvek pokupim neki gel za tuširanje iz limitirane kolekcije :) A pošto voliš i humor i romantiku, ova knjiga bi ti se sigurno dopala. Ja sam je kupila preko Laguninog sajta :) ♥

      Избриши
  20. Anjice, imaš presavršen blog, obožavam te! I da, svi favoriti su odlični, pogotovo Baby lips. ☺❤❤

    anjafashiondiary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  21. Kupila sam Baby Lips čim je izašao, i mogu reći da sam zadovoljna osim toga što je previše hidratantan. Planet spa proizvodi su nenadmašeni. :) Inače sjajni favoriti. :)

    Novi post je na blogu --> shineperfection.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  22. Sjajan post. Nisam koristila nista od navedenih proizvoda, samo sam probala kafu.;-) Boja novog baby lipsa je stvarno predivna i definitivno cu morati da ga probam.♥

    marsylylife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti ♥ Boja mi je najlepša kod njega i za razliku od Pink Punch-a, mislim da mi bolje stoji :D

      Избриши
  23. Super proizvodi. Od tih proizvoda sam najviše koristila Grand Freeze i kafa je stvarno odlična.. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  24. Predobar post, slike su ti savršenee! Voljela bih da pročitam tu knjigu. ❤

    Inače, uradila sam tag i nominovala sam te. :)
    http://www.myfdiaary.blogspot.com/2015/08/summer-tag.html?m=1

    ОдговориИзбриши
  25. Predobri su ti favoriti..Kod nas ja uoste nisam nasla ove BABY LIPS electro... :-(
    Inace bih volela da procitam IStinu o vecnosti cim ugrabim priliku.. :-)

    jananikolic.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  26. Baš mi se dopadaju tvoji favoriti! Slike su stvarno divne! Inače ja još uvek nisam pronašla ni jedan Baby Lips iz nove kolekcije ali nadam se da ću ih pronaći negde uskoro. <33

    GIVEAWAY - ovde <33

    ОдговориИзбриши
  27. Obozavam da citam tvoje favorite. Uglavnom kupujes slicne brendove kao i ja, pa dobijem ideju sta bih mogla da probam :)

    ОдговориИзбриши