DM haul

By Anja Miii - четвртак, јун 25, 2015

Kad god moja drugarica i ja zajedno krenemo u šoping, baš tada veje sneg, duva vetar ili pada kiša, baš kao i ovoga puta. No, to nas nije sprečilo da kupimo ono po šta smo pošle. Ona po štiklice, a ja, kao i obično, po stvarčice iz DM-a. Samo jednu stvar sam kupila u Lilly-ju, napomenuću kada dođem do nje. Još uvek ne mogu da iznesem svoje objektivne utiske, ali čim istestiram proizvode, napisaću vam što o njima mislim, da li vam ih preporučujem ili ne.


Ovo je Biotenov tonik za normalnu i mešovitu kožu. Ja tokom zime imam izrazito suvu kožu, dok je ona tokom proleća i leta normalna. Uzela sam ga upravo iz tog razloga. Sem toga, koristim isti ovakav gel za umivanje i savršeno mi odgovara, prelepo miriše, pa verujem da će i ovaj lepo obavljati svoj posao. 


Kad god odem u DM, uvek volim da uzmem neki gel za tuširanje ili body lotion iz limitirane kolekcije. Imaju preslatka pakovanja i divno mirišu. I sa ovim je isti slučaj. Ima miris kokosa i ananasa, pa sami procenite. :) Pravi letnji miris. 


Essence lak je u nijansi 25 prince charming. Essence lakovi su generalno odlični, imaju širu četkicu, a ova boja je predivna. Još uvek ga nisam mazala na nokte, ali ovih dana hoću. :)



Ovu Essence paleticu već neko vreme merkam i sada sam morala da je kupim. Ona je u nijansi 01 nude. Boje su prelepe, a već večeras i u subotu idem na rođendan, pa ću ih isprobati za obe prilike. :)


Možete da zamislite reakciju moje mame kada je u kesi videla još jedan balzam za usne. :D Imam ih mnogo, u svakom kutku kuće, ali kad god čujem preporuku za neki, potrčim da ga kupim. Ovaj savršeno miriše, na karamelu, i nakon što ga je Tijana jednom prilikom recenzirala, rekla sam sebi da ću morati da ga kupim.


Pored gela i tonika za lice, morala sam da probam i Bioten vlažne maramice. Divno mirišu, kao i prva dva proizvoda koja sam probala. Vina kaže da su savršene, pa i ja odlučih da ih isprobam. :)


Uzela sam i ovu Essence olovku za usne, ali stvarno ne znam koji broj je u pitanju, jer je preko njega prelepljena nalepnica koju ne mogu u potpunosti da skinem i vidim šta piše. Boja je lepa, a olovka je vrlo kremasta. :)


Uzela sam ovu turpiju sa nadom da će biti malo oštrija od one koju trenutno koristim, pa ćemo videti kako će se pokazati. :)


Ovaj sprej je kupljen u Lilly-ju. Dvofazni je i kako piše na bočici, obnavlja i jači vlasi, deluje protiv ućebavanja kose, štiti krajeve kose od ispucavanja i dobar je za zaštitu od toplote (što mi je najpotrebnije!).

To bi bilo to što se tiče ovog haul posta, a nadam se da će uskoro ići i post sa utiscima.
Da li ste probali nešto od ovoga? :)

  • Share:

You Might Also Like

48 коментара

  1. Odličan post, kao i uvek! Slike su super. Essence paletica mi se mnogo sviđa, kao i ovo labelo! <3

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/2015/06/outfit-post-born-pretty.html

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam ništa probala, ali moje drugarice su koristile neke od ovih proizvoda. Ove senke divno izgledaju, a sprej je odličan i mojoj drugarici je kosa mnogo lepša od kada ga koristi. Odličan post! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :) Sprej sam baš danas probala i na prvu loptu mogu da kažem da savršeno miriše i da se posle njega kosa lakše raščešljava, za dalje ćemo videti vremenom. :)

      Избриши
  3. Анониман25. јун 2015. 11:16

    Mnogo mi se sviđa što si slikala u prirodi :). I ja obožavam Essence lakove. I opsednuta sam balzamima za usta i imam ih gomilu, kao i ti :) Volela bih da kupim ovaj Balea gel za tuširanje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja najviše volim da slikam u prirodi, mnogo je lepše i prirodnije. :) Ovaj balzam za usne je prelep, a baš je pristupačan, probaj ga kada budeš u prilici. :)

      Избриши
  4. Odličan post kao i uvijek ! Nista nisam probala, ali mozda uskoro i hocu :)

    http://teenagegirlsdiarydiy.blogspot.com/ posjetite, novi post :)

    ОдговориИзбриши
  5. Drago mi je da si poslusala moju preporuku na balzam, verovatno sad vidis koliko je savrseen ♥ A i ostali proizvodi mi se cine sjajni!

    ОдговориИзбриши
  6. Kako mi se samo dopada pakovanje gela za tusiranje! DM pravi stvarno sjajne kupke i jos lepsa pakovanja za njih. Cesto koristim essence lakove, ali ovaj do sada nisam probala. Boja mi se cini jako lepom i verovatno cu kupizi i taj lakic.♥
    PS slike su predivne!:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaa! ♥ DM definitivno pravi najslađa limitirana pakovanja proizvoda, posebno kada su u pitanju gelovi za tuširanje. :)

      Избриши
  7. Fantastičan post! Anjice, ja se tebi zaista divim. Pišeš svakog dana, i to ovako kvalitetne i duge postove da je to nevjerovatno! Žao mi je što nisam mogla da ostavim komentar na prethodnim postovima, ali nisam bila kod kuće, i nisam imala kompjuter. U svakom slučaju, zaista, preprepresavršen post. I ovaj i svi prethodni. Paleticu sjenila sam probala, a balzam mi se čini kao veoma odličan.:*
    http://blogforcoolgirls.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divna si stvarno, hvala ti mnogo! ♥ Nemoj da osećaš potrebu da mi komentarišeš svaki post, i ovaj jedan komentar na ponekom me baš obraduje. :)

      Избриши
  8. Na tvoje postove ja jednostavno ostanem bez reci. Toliko sam puta kada vidim tvoj post rekla u sebi "Svaka cast ovoj devojci, ja se njoj divim" I zaista svakim novim postom ti iznova i iznova potvrdjujes da mi pocetnice treba na tebe da gledam kao uzora i da ti se divimo. Svaki tekst napisan jasno , tacno, iskreno , a svaka slika ostra i svetla. Veeeliki pozdrav lepotice i samo tako nastavi <3333

    http://mojnacindaletim.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj, hvala ti beskrajno! ♥ Stvarno je divno pročitati ovako nešto i znati da drugi cene ono što radiš, a posebno da im se to dopada. Ljubim te! :*

      Избриши
  9. Одговори
    1. Ne mogu još ništa konkretno da kažem, ali danas sam ga probala i miris je predivan, a kosa se lakše raščešljava nakon nanošenja. Kada ga budem koristila više puta, moći ću da iznesem objektivnije mišljenje. :)

      Избриши
  10. Koliko kosta essence paletica? Predivna je! :D

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман25. јун 2015. 14:32

    Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман25. јун 2015. 14:39

    Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман25. јун 2015. 14:56

    Zaista si kupila odlicne stvari, neke od njih cu i ja morati da kupim :-)

    Inace mi smo novi blog. Imamo 2 posta pa ako vas zanima pogledajte. Bilo bi nam jako drago da pogledate i komentarisete. Hvala vam unaprijed :-) https://www.blogger.com/blogger

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман25. јун 2015. 14:58

    Kako je girly ombalaza gela za tuširanje. Sutra ću otići da je kupim. Kako mi se dopada majko mila! Uz to miris kokosa obožavam. Nešto se razmišljam da li da kupim ovu essence paletu. Ne znam da li mi se više isplati da uzmem NYX, zbog više nijansi, a opet mislim da mi je dovoljana ova paleta, jer imam petnaest godina i da ne treba preterivati. Divan post.♡♡

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divna je ambalaža, i mene je oduševila. :) Paletica je okej, ali mislim da je bolje da kupiš NYX, zato što su senke više pigmentisane, ima ih više u paleti, a i dugo će ti trajati. Ova paletica bi ti bila sasvim dovoljna, ali NYX paletice su svakako bolje. ♥

      Избриши
  15. Odlični stvari. jako mi se sviđa Balein gel za tuširanje jer je pakiranje prekrasno. Imam isti lak Essence kao i ti i prezadovoljna sam njim :) Super post :) <33

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Boja me je oduševila, sigurno je i teksturom super, hvala ti Teice. :) ♥

      Избриши
  16. Odlican post. Labelo izgleda bas slatko, kao i ostale stvarcice. ♥

    ОдговориИзбриши
  17. Odlican post. Svaka cast! Jos nista nisam probala. Ako imas vremena pogledaj i moj blog. Tek sam pocela sa radom pa bi mi bas znacilo. :)

    http://neramisic.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман25. јун 2015. 19:09

    Odlični proizvodi. Baš mi se sviđaju boje senki. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  19. Savrseni proizvodi! Svi mi se apsolutno dopadaju, pogotovo ovaj gel za tusiranje koji ima predivno pakovanje! Nisam nista jos isprobala, ali imacu u planu nekoliko proizvoda koje si ti kupila kada budem isla u dm ili Lilly u skorije vreme. Sjajan post! ♥

    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  20. Svi proizvodi mi se dopadaju,a neke od njih sam vec koristila i utisci su pozitivni!Super post <3!
    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  21. Jako lepe fotografije. :)
    Odličan post.Sve proizvode koje si kupila su divni i planiram da kupim neke od njih. ♥

    Pogledaj moj blog pa napiši šta misliš:elyandyou.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  22. Imam Balea gel za tuširanje iz limitirane kolekcije i odličan je zaista, miriše predivno. Bioten proizvode želim da probam ali ih u mom dm-u nisam vidjela, ne uvoz u BiH vjv :( inae super stvarčice i odličan post :)♥♥♥♥♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj, šteta, a baš su dobri. Ja jako volim Bioten proizvode, u poslednje vreme ih dosta testiram i baš mi se dopadaju. Ako nekada bude prilike, obavezno isprobaj. ♥♥

      Избриши