Rođendanski pokloni ☺

By Anja Miii - субота, март 14, 2015

Kao što sam već najavila, donosim vam post sa rođendanskim poklonima. Slikala sam određene stvari, a one meni važne i intimne poklone, zadržala sam za sebe. Sve što sam dobila, jednako mi znači i ima jednaku vrednost za mene, jer svi ti pokloni dolaze od osoba koje su mi jako bliske i drage. Takođe, moram da dodam da 80% poklona čini novac, ali ni to nije tako loše, morate da priznate. ☺


U paketu sa ovim divnim Swatch satom, dobila sam i garanciju. Oduševljena sam, jer je jako lep i predivno stoji, ali nažalost, malo mi je velik, pa ću morati da ga odnesem kod sajdžije, kako bi mi ga skratio i kako bi samim tim postao nosiv.


Ovo je lepa srebrna ogrlica, koja za privezak ima tri srca, jedno ispod drugog. Duža je, kakve volim da nosim na majice ili košuljice koje su jednobojne i koje nisu previše napadne. 


Ovo je jedna jako debela, srebrna ogrlica, sa priveskom koji sadrži mnogo cirkona i svakako nije za svaki dan. Dobila sam je od kume i sem što mi mnogo znači, jako mi se sviđa! 


Ovo je tip ogrlice koju volim da nosim za svaki dan. Kraća je i ide gotovo uz vrat. Svakako je lepa i za neke svečanije prilike, ali ja za te prilike biram neke efektnije. 


Za ovih par dana koliko je imam, ovu ogrlicu sam najčešće nosila. Kraća je, ali ne prekratka i nekako mi je skroz lepa za školu i svakodnevno nošenje. 


Oduševljena sam bojom ovog novčanika! Ona je između roze i crvene. Nisam sigurna koliko ću često moći da ga nosim, baš zbog specifične boje, ali sigurno će mi koristiti. ☺


Čini mi se da je ovaj novčanik, koji sam dobila od drugarice, iz Avon kataloga. Prelep je, boja je lepa i prilagodljiva i mislim da ću njega češće nositi, nekako mi je pogodan za svaki dan. 



Kada sam dobila ovu kutijicu, zajedno sa jednim od najdražih slatkiša, očekivala sam da i u njoj pronađem nakit. Međutim, kada sam je otvorila, tu su se nalazile lepo umotane novčanice, vezane u mašnice. Nisam ih vadila, sve dok vam nisam slikala. Baš je simpatično. 


Žensko kao žensko - parfem me je oduševio!  Ovo mi je prvi original parfem, do sada ih nisam posedovala. To je Hugo Boss Nuit Pour Femme parfem i što se mene tiče - biće korišćen samo za specijalne prilike, ne bih da ga potrošim tako brzo, posebno jer nije jeftin.


U ovoj predivnoj kutijici, nalazi se poklon koji sam dobila od najbolje drugarice. Svi ostali su 'stigli' na dan kada sam proslavljala rođendan, ali ona me je iznenadila onog dana kada je bio moj pravi rođendan. Sve je bilo zapakovano u veliku crvenu mašnu. Unutra se nalazi pisamce, tj. čestitka, knjiga, čokoladice koje joj baka donosi iz Nemačke, a koje joj ja uvek pojedem , kutijica za nakit, hemijska i još neke sitnice, koje, kako ona kaže, opisuju mene. 


Norina knjiga je ona koju ste mogli da vidite u kutiji iznad, a druga, Sidnijeva, jedan je od poklona mojih drugarica iz razreda. 


Ovo je kutijica u kojoj se nalazio Avon novčanik, koji ste mogli da vidite gore. Pola bombona i čokoladica se već nalazi u mom (ili bratovom) stomaku, ali kutijica me je oduševila, prelepa je. Patim od ukrasnih kutijica. 


Ispada da me je sve oduševilo, ali stvarno je tako! Ovo ogledalo je prelepo! Kao što ste možda već mogli da vidite sa pojedinih slika, moja soba je kompletno u crvenom, tako da će se sigurno divno uklopiti uz ostatak nameštaja. 


Sada ćete verovatno reći da sam totalno luda, ali ja, evo već nedelju dana, nisam probušila ovaj balon. Unutra se nalazi poklon od drugarica, tačnije vidim da je unutra između ostalog i kutija za nakit, ali žao mi je da ga bušim. Neka ga još malo, prelep je.


Moj mali brat od tetke, doneo mi je ovu preslatku plišanu igračkicu. Sam mi je napisao poruku za rođendan, bez obzira na to što je to pisanje malo latinicom, malo ćirlicom. 


Dobila sam i gomilu čestitki, koje sam sačuvala, a neke, najdraže, verovatno će zauzeti posebno mesto u mojoj sobi. 


Nadam se da ste uživali u postu, isto koliko i ja dok sam ga pisala. I ne samo ovi pokloni - sve divne poruke učinile su taj dan tako posebnim. Ljubim vas sve i hvala vam još jednom!



  • Share:

You Might Also Like

44 коментара

  1. Predivni pokloni i sve si to zaslužila!☺♥♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  2. Super pokloni,ii sretan rođendan s zakašnjenjem☺♥

    http://nevergiveup656.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Prećan rodjis sa zakasnjenje! Pokloni su prelepi. ♥
    poseti moj blog i followaj ga ako zelis:
    sandrin-kutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Srećan rođendan Anjice! Drago mi je da si se divno provela ,jer 18. rođndan nije kao ostali! Osamnaesti rođendan je poseban u životu svake devojke,pa i dečaka. Iako si starija od mene 5 godina znam kakva je radost kada vidiš tortu sa likom Sidni (u tvom slučaju Sindi) Šeldon !

    NOVI POST JE NA BLOGU--→ justforgirrl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Ah, da! I oduševljena sam tvojim Nikon fotoaparatom! Drago mi je što će slike na tvom blogu izgledati lepše i svetlij! A ja sada štedim za Canon Eos 60D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam oduševljena, stvarno sam mu se najviše obradovala. Nadam se da ćeš i ti ubrzo kupiti svoj, i ja sam svoj dugo želela dok ga nisam dobila. ♥

      Избриши
  6. Анониман14. март 2015. 21:19

    Kao prvo,srećan rođendan.Želim ti sve najlepše,drago mi je što si tako srećna i zadovoljna svim ovim stvarima koje si dobila.Uglavnom,post je super i jedva čekamo naredni :-)

    ОдговориИзбриши
  7. Stvarno odlican post a ti si odlicna blogerka.Srecan rodjendan sa malim zakasnjenem.
    aleksandrascorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман14. март 2015. 23:27

    Prelepi su ti pokloni..Super ti je post.. :)

    http://saveti81.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Volim ovakve postove zatom što mi daju ideju šta da kupim kad idem na rođendan ili za nke drugu priliku. Baš si lepe stvarčice dobila. Srećan rođendan, za zakašnjenjem.
    http://ljubavnaprvocitanje.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  10. Jao sat je predivan. Odlicne poklone si dobila, i parfem i chanel ogrlica. Fantazija. Post je takodje nenormalno dobar
    Na mom blogu je novi post:
    http://ivasspecialseciton.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Zaista su divni pokloni!!
    Jel ti ovo bio 18 rodjus?

    ОдговориИзбриши
  12. Predivni poklončići zaista. Odličan post, slike su super Anjice! <3

    Novi post na blogu : fashionholicyeahh.blogspot.com :)

    ОдговориИзбриши
  13. Fantastični pokloni, sigurna sam da će ti svaki od njih poslužiti na svoj način :D
    Nadam se da će ti se dopasti knjiga Anđeo tame, mene je vrlo brzo osvojila. Čula sam da je Nora Roberts odličan pisac i da ima divne knjige tako da ću morati i ja da nabavim neku njenu knjigu u skorije vreme.
    Jako originalna ideja za ove novčanice umotane u i vezane. Preslatko! :)
    Baš me zanima kako miriše taj parfem, izgled mu je fantastičan :)
    Sve je prelepo <3

    girlyworld07.blogspot.com
    - Danijela ✿

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedva čekam da pročitam tu knjigu, imam više novih i od obaveza u poslednje vreme imam manje vremena za čitanje. :/ Obavezno pročitaj nešto od Nore, moja preporuka je knjiga 'Brda Dakote', nemoguće je da ti se ne dopadne. Mene je oduševila i i dalje mi je jedna od najdražih knjiga! Parfem je divan, šteta što ne znam da opisujem mirise. :D ♥

      Избриши
  14. Ne znam šta se dešava sa mnom,ali ja kada vidim da si ti objavila novi post,meni osmjeh odma' na lice. :) Predivni pokloni draga,baš super...drago mi je da si uživala,jer si i zaslužila sve to,najbolje♥

    ОдговориИзбриши
  15. Анониман15. март 2015. 17:33

    Woww kakvi predivni pokloniii <3333

    ОдговориИзбриши
  16. Dosta nakita si dobila. Najviše mi se dopala ideja sa novčanicama. Baš kreativno. :) Inače, sjajan post kao i uvek. :*
    Posetite moj blog ---> http://shineperfection.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, ima dosta nakita, to sam donekle i očekivala, uvek ga bude najviše uoči takvih prilika. Hvala ti. :*

      Избриши
  17. Sve je predivno.Prelepi pokloni *---* inače odličan post kao i svaki tvoj jer ti odlično pišeš.

    Poseti moj blog → http://lovelifewithemma.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  18. Sat je prelep kao i ideje!
    Poseti moj blog uclani se ja sam se uclanila kod tebe :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  19. Sve je prekrasno ;) Blog ti je odličan!

    Posjeti moj blog: justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  20. Sve je predivno :)
    - mnogo mi se svidja tvoj blog :)
    Poseti moj blog,komentarisi i prati me

    girlsstuffblogg.blogspot.comm

    ОдговориИзбриши
  21. Stvarno prelijepi pokloni :D I ja sam opsjednuta tim šarenim kutijicama :D jednostavno ih obožavam :D

    Voljela bi kada bi pratila moj blog, ja naravno uzvraćam :D

    http://milasindinka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши