✲ Winter outfits ✲

By Anja Miii - уторак, децембар 16, 2014

Obožavam zimu! Džemperiće, čizmice, kapice, ukrašavanje jelke, sobe, zimski raspust, praznike i sve ostale divne stvari koje dolaze uz nju. Danas vam donosim post u kom ću vam predložiti par odevnih kombinacija za ovo vreme, koje možete nosite u školu i van nje, svakako za neku opušteniju i ležerniju priliku. Igrala sam se na Polivore sajtu i sastavila kombinacije koje bih i sama nosila. :)



Ovo je idealna kombinacija za školu, bar po mom skromnom mišljenju. Obične farmerke (meni su lično draže svetle), gore džemperić sa interesantnim printom, UGG čizmice koje jednostavno obožavam da nosim, kao i Vans ranac. 


Ova kombinacija je vrlo slična prvoj i odlična je za sve vas koje volite da nosite helanke. Za gore je džemperić idealan izbor, UGG čizmice idu uz sve, a ovaj prelepi ranac se odlično uklapa u celokupan outfit.


I ovde ponavljamo farmerke, takođe svetle koje obožavam. Za gornji deo odeće je predviđena ova divna majica sa pandom, divan crni kaputić i bele martinke, koje do ove godine nisam volela, a sada ih jednostavno obožavam i planiram da ih kupim naredne godine.


Idelna kombinacija za sve devojke sportskog tipa! Ja lično ne volim da se oblačim tako i ne nosim trenerke, ali volim kada ih vidim na drugima. Ova siva mi se baš dopada. Za gornji deo stavljen je ovaj lepi mint duks na raskopčavanje. Dole su lepe Nike patike, a tu je i torba, koja je više predviđena za odlazak na trening.


Ovde imamo pantalone, koje se meni jako dopadaju. Gore je košulja koja može da se upaše ili ostavi da pada preko pantalona, tu su i prelepe crne martinke i jedna slatka kapica koja može da se uklopi uz sve to.


Ovo je nešto što bi možda moglo da se obuče na rođendan, za doček Nove godine i sl. Prelepa suknjica, moderna majica sa natpisom, starke i mašnica za kosu kao ukras. Ovako možda više liči na letnju kombinaciju, ali meni je nekako zimska, za unutrašnji prostor. 


Još jedna više sportska kombinacija. Dole su zimske helanke sa printom, gore duks sa natpisom, duboke Adidas patike i naravno, kapica. 


Nadam se da vam se odeća dopada, a ja vam u sledećem postu donosim odevne kombinacije koje ćete moći da nosite za Novu godinu, tačnije za dočeka. 

Do sledećeg posta, šaljem vam veliki pozdrav!

Anja.

  • Share:

You Might Also Like

3 коментара