✲ Idealne kombinacije za novogodišnju proslavu ✲

By Anja Miii - четвртак, децембар 18, 2014

Sada smo svi u fazi planova u vezi dočeka 2015. godine. Gde je proslaviti, sa kim, da li otići negde ili ostati kod kuće, i ono što verovatno najviše muči sve devojke - šta obući? Svi imamo različit stil oblačenja, te vam u ovom postu donosim 10 predloga za idealnu kombinaciju, pa verujem da će svaka od vas pronaći nešto što bi joj odgovaralo! :)


Na slici koju možete da vidite, nalazi se ova gotovo sasvim obična, ali lepa, svetlo bež haljinica. Uz nju sam dodala beli bolero, ovu lepu narukvicu i čizmice koje bi odgovarale uz boju haljine i uz ovaj,ne previše elegantan stil oblačenja.



Ova lepa kombinacija, idealna je za sve vas koji volite da se oblačite elegantnije. O haljinici nema potrebe ni govoriti, i sami vidite koliko je lepa. Gore možete da obučete bolero ili neki elegantniji kaputić, dole su kao primer date ove lepe cipelice, a crna torba sve upotpunjuje.



I ovde se radi o jednoj elegantnijoj kombinaciji, koja se meni lično jako dopada! Obožavam ovakve suknje. Ispod je postava, a preko nje čipka. Kao primer za gornji deo odeće, data je ova lepa svetlucava majica, koja se kao malo kraća, idealno uklapa uz suknjicu. Tu su i nezamenjive UGG čizmice, kao i mašnica za kosu, čisto kao detalj.


Ovo je nešto što potpuno pripada ležernijem stilu oblačenja. Dole je kao primer dat šorts, ispod kog možete da obučete najlonke u boji kože, ako ćete više biti na otvorenom prostoru. Gornji deo čini kraća majica, obuću čine UGG čizmice, a sat je takođe detalj koji može da upotpuni kombinaciju.



Ovo je takođe jedna vrlo ležerna kombinacija, za one koje ne vole da nose suknjice, haljinice, šortseve i uopte tu malo otvoreniju odeću. Teksas košulja ili neka druga košulja se super uklapa i ako je upašete i ako je pustite da pada preko farmerki. Tu su divne martinke sa cvetnim printom i ova lepa ogrlica koja bi se sigurno uklopila uz celokupnu kombinaciju.


Ovo je takođe jedna elegantnija kombinacija. Haljina je, kao što možete da vidite, sasvim obična i ne previše upadljiva, a minđuše u istoj boji i bi vrlo lepo pristajale uz nju. Preko haljinice možete da obučete nešto poput ovoga na slici, a baletanke bi se sigurno vrlo lepo uklopile uz sve to.



Dolazimo do jedne prave sportske kombinacije, koja mi se takođe jako dopada. Dole su kao primer date bele pantalone, gore majica sa printom britanske zastave, sat kao modni detalj i naravno, ništa bez crvenih starki koje su idealne uz ovu odeću.


Ovo je nešto što bih ja nosila bez razmišljanja. Kao što možda primećujete, obožavam suknjice, posebno ovog tipa. Na nju se idealno uklapaju kraće majice ili uske majice koje možete da upašete u suknjicu. Ovde sam odabrala baletanke, ali mogu da se nose i plitke starke, ili štikle za malo starije devojke. Ova marama - mašna je predložena kao ukrasni detalj za kosu.



Ovo je jedna prava elegantna i nežna kombinacija. Roze haljinica, prelepa topla jaknica koju možete da obučete preko nje, cipelice i minđuše sa pahuljicama kao lep detalj.


Pretpostavljam da vam se odeća sa slike uglavnom ne čini prikladnom za doček, ali zašto da ne? Oni koji Novu godinu čekaju kod kuće i koji žele da se obuku sasvim ležerno i opušteno, sigurno će uživati u pantlonama, ovom preslatkom duksu i toplim UGG čizmicama.



To bi bilo to! :) Nadam se da sam vam ovim postom pomogla pri odabiru vaših kombinacija za proslavu Nove godine. Dovoljno je raznovrsno da svako pronađe ponešto za sebe. :)

Do sledećeg posta....

Anja.





  • Share:

You Might Also Like

3 коментара

  1. Bravo Anja, baš znaš šta odabrati za post, svaka čast na odabiru teme :)
    Super su ti kombinacije, stvarno imaš ukusa za modu ;) :))
    Da li bi mogla da razmisliš i o temi odrasli i ja, odnosu roditelja i nas, dece, pogotovo u ovim teen godinama? Ako ti se svidja naravno i ako bi želela:)
    Puno pozdrava i big kiss za imenjakinju, želim ti sve najlepše :) ❤️

    ОдговориИзбриши