Rođendanski pokloni i noviteti sa online sajtova

By Anja Miii - четвртак, април 13, 2017

Iako je mart završen još pre dve nedelje, do danas nisam stigla da vam pokažem neke od svojih rođendanskih poklona i sitnica koje sam dobila sa online sajtova. Međutim, nije kasno. Volim poklone, detalje i male znake pažnje i prava je sreća što često mogu da uživam u njima. Napominjem da nisam fotografisala sve rođendanske poklone, iz prostog razloga što mi je nešto u Novom Sadu, a nešto kod kuće i nikako da pohvatam da sve fotkam, ali nema veze. Uživajte u nastavku, biće ovo jedan poduži post. :)


Ova ogrlica je, kao i sav nakit u nastavku, sa sajta Born Pretty Store. U pitanju je mermerni uzorak, koji, kao što verovatno možete da zaključite po izgledu mog bloga, obožavam! Ako vam se dopada, možete da je pogledate ovde.


Opet mermerni uzorak. Znam, preterujem, ali volim, stvarno volim. Iako generalno nisam ljubitelj minđuša, volim da ih imam za neke posebnije prilike. Ove su zaista lepe i znam da ću ih nositi s vremena na vreme. 


Pomenuh da ne volim minđuše, ali sam ove nosila nekoliko puta u poslednjih mesec dana. Male su i ne smetaju mi, a pritom su vrlo simpatične! Pogledajte ih ovde.


Ovaj prstenčić je vrlo jednostavan i lep, divno izgleda na ruci i rado ga nosim. Kao što vidite, na njemu je znak beskonačnosti. Dostupan je u više boja, pogledajte ga ovde.


Na kraju, jedna preslatka ogrlica. Iako je zima odavno prošla, volim snowflake priveske. Ogrlica je vrlo tanka i pogodna za svaki dan. Pogledajte je ovde.


Šešir sa fotografije sam naručila sa Zaful sajta. Nikada ranije nisam nosila šešire, nekako nisu u mom fazonu, ali slatko izgledaju i želela sam da imam jedan, čisto ukoliko budem imala priliku da ga nekada nosim. Vrlo je kvalitetan i čvrst i odlično stoji. Možete da ga pogledate na sajtu, ovde, mada mislim da je trenutno dostupan samo u bež boji. 


Moj novi ranac ste već mogli da vidite u nekom od prethodnih postova, kao i na Instagramu, i mnogi od vas ste me pitali odakle je i da li je kvalitetan. Naime, on je takođe sa Zaful sajta, ali trenutno nije na stanju. :( Nadam se da će uskoro ponovo biti, jer je zaista divan! I više je nego kvalitetan i prostran. U pitanju je neka zagasito zlatna boja i idealno se slaže uz moje zlatne Vansice!


E, sada prelazim na rođendanske poklone. Knjigu Nore Roberts, Sveti gresi, sam dobila od brata. Uz to mi je kupio čokoladu i ružu i baš me je obradovao! Knjigu trenutno čitam i izuzetno mi se dopada, ali ću vam više o njoj pisati nakon što je završim. 



Bojanku za odrasle sam dobila od drugarica! Neko vreme sam pominjala kako mi se dopada i kako bih volela da je kupim, pa sam je na kraju i dobila od njih. Još uvek nisam počela da je bojim, ali krećem čim pre. Kupljena je u Vulkanu. :)



Planer Iskoristi dan sam takođe dobila od drugarica. Nekako mi je žao da ga popunjavam, jer izgleda kao neka lepa knjiga, a i generalno više volim one planere koje ja sama organizujem i popunjavam. Korice su vrlo debele i kvalitetne i na svakoj strani postoje motivacione poruke. On je takođe kupljen u Vulkanu. 



Hemijsku i washi trake sam, kao i bojanku za odrasle i planer, dobila od drugarica, koje tačno znaju šta je to što volim. Hvala Sof, Tiksi i Miksi, divne ste! I ove stvari su takođe kupljene u Vulkanu i ne znam šta mi je od svega ovoga lepše, zaista! :)


Majicu sam dobila od drugarice i stvarno je preslatka! Kupljena je u New Yorkeru, možda i dalje može da se kupi tamo, često sam je viđala. Pored majice sam dobila i šolju, ali, kao što pomenuh, nju nisam stigla da slikam. Hvala Dimi, ljubim te! :*


Posteljinu sam dobila od kume i kao što možete da vidite, nju sam već stavila na krevet u domu. Prelepa je, pamučna, roze boje i baš mi se dopada. Ne znam gde je kupljena. :)


Na kraju, tu je jedna SAVRŠENA knjiga koju sam dobila od drugarice i druga. Rekli su mi: 'Pošto ovo sama sebi verovatno nikada ne bi kupila, a nama se jako dopala, odlučili smo da ti je kupimo'. Knjiga je plišana, ima mašnicu, a unutra su razne pesme svih naših poznatih pesnika. Divan poklon!

Hvala vam, drugari moji, na ovim divnim poklonima, izvinite vi čije poklone nisam stigla da fotkam, ali znajte da sam se svakom obradovala i da su mi svi dragi na svoj način. Neke poklone sam pojela, baloni su se probušili, ali bio je to jedan stvarno lep dan! :)
A mi, mi se čujemo u narednom postu, obećavam vam da će biti zanimljiv! ;)


  • Share:

You Might Also Like

9 коментара

  1. Kao prvo, sretan rođendan sa ogromnim zakašnjenjem. Pokloni su divni, zavidim ti što ti prijateljice znaju što voliš, a ne kao moje, haha. Nisam mogla da ne primjetim emoji jastuk na krevetu, haha divan je kao i krevetnina. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post, fotografije su čarobne ☺❤! Jako mi se dopadaju svi pokloni, vidi se da su birani sa pažnjom ❤!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Pokloni su divni, sitnice koje vjerojatno mnogo znače. :)

    Le Sagittaire

    ОдговориИзбриши
  4. Pokloni su divni, vidi se da tvoji prijatelji i porodica znaju šta voliš. :)

    mysweetlandd.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post! Baš mi se sviđaju stvari koje si naručila i definitivno ću pogledati ove sajtove. Drago mi je što imaš ovako divne drugove i drugarice koji su ti kupili odlične poklone! 💕💕

    ОдговориИзбриши
  6. Imaš divne prijatelje zaista. Ja sam takođe osoba koja obožava sitnice i male znakove pažnje. Poklončići su slatki, divni i čini mi se birani od srca. Svaka čast za tvoje prijatelje, imaš mnogo sreće što ih imaš u životu. Slike su savršene, očarana sam. Odlično odrađeno draga♥♥

    http://sosihappylife.blogspot.com/


    ОдговориИзбриши
  7. Uživala sam u tvom postu, kao i uvijek. Posebno mi se dopadaju tvoje predivne i jako originalne fotografije. Od svih stvarčica najviše mi se dopada, doslovno sve od nakita, jer je potpuno u mom fazonu, ovo sidro i kormilo su tako cuute *o*

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши