Kako sam ''preživela'' krađu novčanika?

By Anja Miii - понедељак, фебруар 05, 2018

Pokradena sam. Prvi, nadam se i poslednji put u svom životu. U nastavku vam prenosim svoju priču. Možda vam (a nadam se da vam neće trebati) jednoga dana bude od koristi.


Bio je to osmi januar - drugi dan Božića i kraj raspusta. Voz kojim redovno putujem pristao je na stanicu oko 19:30h. Kao i obično, nosila sam mnogo stvari (ranac, torbu punu odeće, laptop torbu i kesu sa hranom). Na autobuskom stajalištu provela sam petnaestak minuta, a onda je stigla četvorka. Prišla sam vratima i nedugo zatim čula: ''Izvini''. Okrenula sam se. ''Ranac ti je otvoren'', rekla mi je jedna devojka. Zahvalila sam joj se, ušla u autobus, spustila stvari, skinula ga sa leđa i zatvorila. ''Kako si tako nespretna i zaboravna, kako si uopšte mogla da zaboraviš da zatvoriš ranac?'', kritikovala sam samu sebe. Opipala sam ga i pošto mi se učinilo da je sve na svom mestu, prestala sam da razmišljam o tome. 

Iste večeri sam se raspakovala i iz torbe izvadila hranu koju mi je mama spakovala i nisam imala potrebu da idem do prodavnice. Isto tako i ujutru. A onda sam, oko 12:30, krenula na fakultet i na pola puta se setila da pogledam da li sam ponela novčanik, jer sam nakon faksa planirala da svratim do prodavnice. Novčanika nije bilo. Pomislila sam da se vratim i da pogledam da li mi je ostao unutra, ali sam shvatila da ću zakasniti na predavanje. Pokušala sam da se opustim, mada sam podsvesno znala da nešto nije u redu. 

Da, kao što pretpostavljate, novčanika nije bilo nigde, a ja sam odmah počela da paničim. Ne bi me bilo briga da je u njemu bilo malo novca, ali taj novčanik je bio najbitnija stvar koju sam imala. U njemu su se nalazile lična karta, zdravstvena knjižica, kartica za menzu, kartice iz banke, kartica za biblioteku i povrh svega prilično velika svota novca.


Istog dana sam otišla u MUP u Novom Sadu, gde je novčanik i izgubljen. Mislila sam da se nestanak stvari, posebno važnih poput novčanika, može prijaviti, te da postoji šansa da one budu pronađene, ali prevarila sam se. Sve što su mi dali je da popunim izjavu, da uplatim dve takse (obe su po oko 800 dinara, dakle ukupno 1.600) i da to potom predam kako bi se lična karta proglasila nevažećom. Kada sam sve popunila i uplatila i otišla da predam papire, rečeno mi je da sve to što sam popunila moram da predam u opštini prebivališta (tamo gde mi je i pravljena lična karta). Službenici su bili toliko ''ljubazni'' da se nisu udostojili ni da mi kažu da izjavu i uplate treba da predam u svojoj opštini. Dva dana kasnije sam otišla u SUP u opštini prebivališta, gde sam morala da popunim novu izjavu, a jedna od uplatnica nije bila validna jer je pozivni broj različit u Novom Sadu i u svakoj drugoj opštini. Da, računajmo još 800 dinara na već uplaćenih 1.600. Dobila sam rešenje da je moja lična karta nevažeća i odmah sam otišla da napravim novu ličnu kartu koja je bila gotova nakon nedelju dana.

Što se tiče zdravstvene knjižice, osigurana sam preko tate, tj. preko njegovog radnog mesta, tako da nisam morala da se bavim time. On je popunio jedan dokument i uplatio 400 dinara za izradu nove knjižice i pretpostavljam da će brzo biti izrađena. Za studentsku karticu i kartice za banku se još uvek nisam raspitivala, zaista ne znam šta ću sa tim i šta moram da uradim kako bi mi izradili nove. Suviše sam iscrpljena i ovim što sam do sada morala da uradim, tako da će to malo da sačeka.

Čitav dan, kada sam otkrila da mog novčanika nema, sam preplakala. Prva misao mi je bila - ostaću bez stvari koje sam planirala da kupim novcem koji se nalazio u novčaniku, a druga - o, ne, moraću da pravim nova dokumenata. Osećala sam se loše i razmišljala sam šta ću sada i kako ubuće da se ponašam sa novcem i dokumentima. Gde da ih držim, kako da ih sačuvam?

Znam da mi je neko neprimetno otvorio ranac i uzeo novčanik i naprosto ne mogu da shvatim kako i kada se to desilo, ali desilo se... Ranije sam se šalila sa drugaricom da je moj ranac i meni teško da otvorim, a ne drugima. Ali, eto, za dobrog lopova je to bio lak posao. Od tada je prošlo skoro mesec dana. Utisci su se slegli. Pomirila sam se sa tim da novca nema, da su dokumenti nestali i da su novi napravljeni ili u procesu izrade.

Novčanik još uvek ne nosim. Plašim se da ga stavim u ranac ili da ga nosim u ruci. Novac nosim u džepovima ili u maskici za telefon, tamo gde je najbliže mojoj ruci. I dalje imam strah da će se krađa ponoviti i pretpostavljam da će to trajati još neko vreme, dok se ne opustim i shvatim da se to dešava mnogima, da nisam jedina i da je to što se desilo iz nekog razloga prosto moralo da se desi.

FOTOGRAFIJE: https://unsplash.com

Ukoliko vam se, ne daj Bože, desi ovakva situacija:
1. Odmah pozovite banku i blokirajte sve kartice koje su vam ukradene.

2. Obratite se u nekoj od Fejsbuk grupa izgubljeno - nađeno, opišite izgubljeni predmet i navedite gde je najverovatnije nestao. Možda će se naći pošten pronalazač;

3. Nakon dan ili dva, ako se dokumenti ne pojave, prijavite nestanak lične karte (u opštini prebivališta, bez obzira na to što je lična karta možda nestala na teritoriji druge opštine);

4. Raspitajte se u vezi izdavanja ostalih dokumenata, koje nisam pomenula (jer se ja još uvek nisam raspitala i ne mogu da vas posavetujem u vezi toga).

Čuvajte svoje stvari. Ukoliko vam se ovako nešto desi prilično sam sigurna da ćete paničiti i plakati kao i ja, ali proći će. Novca će biti, a dokumenti će se napraviti. Dešava se. Život ide dalje, važno je da smo živi i zdravi, a sve ostalo se može nadomestiti.

ANJA. 

  • Share:

You Might Also Like

73 коментара

  1. Zaista strašna stvar. Drago mi je da je sve to sada iza tebe,ali pa đe nađoše tebe poštenu? Desilo mi se par puta da mi se neke sitnice zagube i ja paničim i paničim,mogu zamisliti kako si se osećala (i to novčanik!). Nije mi jasno ima li savjesti i straha od Boga osoba koja je ukrala takvo što!ja ne bih mogla da spavam mirno da sam na njegovom/njenom mjestu. Ne brini, ti si barem čiste savjesti. Drš' se dalje,moglo je i gore,šta da ti je uzet lap top ili tako nešto. Pozdrav iz CG��

    ОдговориИзбриши
  2. O Bože, jako mi je žao što ti se ovo desilo, i iskreno se nadam da se neće ponoviti. Verujem da ti je bilo jako teško.
    Hvala na savetima, jako poučan i koristan post btw. Veliki pozdrav ❤️❤️

    ОдговориИзбриши
  3. great post dear,wish you best of luck..

    https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

    ОдговориИзбриши
  4. Kakvi ljudi postoje...
    Bas mi je zao..
    Pogledajte moj blog ako imate vremena http://themonthofmay11.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ОдговориИзбриши
  6. Jako mi je žao što ti se to desilo. Nadam se da to više nikada nećeš doživjeti.
    Možeš li mi uzvratiti follow nova sam.

    http://ayllah1.blogspot.ba/2018/03/facts-about-me-and-things-i-love.html

    ОдговориИзбриши
  7. Joj Anjice, ne znaš kako mi je žao što si morala da prolaziš kroz ovo. Sigurna sam da je osjećaj odvratan. Prije dvije godine nas su opljačkali (na spavanju) ali su uzeli samo novac i nekoliko telefona, bar nismo brinuli oko dokumenata. Jedino smo morali kartice da proglasimo nevažećim i završimo to što treba oko njih. Moja mama je prije par godina takođe izgubila torbu koju je neko našao ali je naravno to zloupotrijebio i uzeo joj novčanik a torbu bacio na ulicu. To je bilo stresno za sve nas u porodici. Ne znam kako bi bilo da se meni to desilo, a nadam se da neću ni saznati. Uglavnom, kao što si i sama rekla, dešava se, moramo to da prihvatimo i da nastavimo dalje. Nadam se da te taj tupi osjećaj da će ti neko ponovo ukrasti novčanik neće predugo pratiti. Šaljem ti zagrljaje! ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ОдговориИзбриши

  9. Great post
    I'm following you,please follow me to https://makeyourfashionchoice.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ОдговориИзбриши
  11. Mnogo mi je zao sto si prosla kroz sve ovo. Ne mogu ni da zamislim kako bi se ja tek uspanicila da mi se nesto ovako desi. Bitno je da je sve ovo sada iza tebe. Odlican post draga!❤

    Novi post na mom blogu:
    Aleksandrascorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Nedostaju mi tvoji postovi :( Zašto ne pišeš više? <3

    ОдговориИзбриши
  13. Nadam se da ti se ništa slično više neće desiti, užasan je osećaj... Nedostaju nam tvoji postovi nadam se da ćeš se uskoro vratiti piskaranju ovde ❤

    www.stassiepinkworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Draga Anja, prošlo je već vremena, ali hvala ti na savjetima koje si mi davala. Ne znaš koliko si mi pomogla i koliko volim ovaj blog. Zao mi je sto vise nije aktivan... puno pozdrava ❤️❤️❤️❤️

    ОдговориИзбриши
  15. Pozdrav svima ako vam treba moćna ljubavna čarolija da popravite svoju narušenu vezu ..... Razvela sam se od svog muža kad sam bila trudna šest mjeseci s drugim djetetom. Neprekidno smo se svađali i svađali od dana začeća našeg prvog djeteta, od njega više nema ljubavi ni povjerenja, pa se razveo od mene. I sve te zviždaljke, pokušavam svim različitim sredstvima da ga vratim, isprobao sam i neke drugačije kotače za čaroliju, ali nijedna od njih nije mogla vratiti mog muža. Samo mi je dr. ODION garantirao hitno lijevanje čarolije u trajanju od 48 sati, a on me uvjerava da će moj suprug opet biti sa mnom. Pišem vam da vam se zahvalim i duboko zahvaljujem što ste ispunili svoja obećanja i spasili moj brak, kao i za iskorištavanje vaših nadarenih i velikih moći da ga vratite mog muža kući. Oduševila me saznanje da ste specijalizirani za ponovno ujedinjenje Ljubavnika. Hvala vam gospodine što ste mi pomogli u najgorim vremenima u mom životu, što sam bila tako sjajna uroka za čaroliju i što ste mi pružili ljubavnu čaroliju koja mi je donijela toliko radosti u mom braku. Moj suprug se vratio i obećavam da me više nikada neće napustiti. Ako sumnjate u njegovu sposobnost, vjerujte mi. Trebali biste riskirati. Isplati se na načine koje nikada niste mogli ni zamisliti. Ako ste trenutno u pravu i potrebna vam je snažna i hitna ljubavna čarolija da biste vratili svog bivšeg ljubaznog kontakta s dr. ODION-om, on je jedini odgovor za vraćanje vaše prekinute veze ili braka. e-mail (drodion60@yandex.com) ili What-App njegov telefonski broj na +2349060503921.

    ОдговориИзбриши
  16. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши
  17. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши
  18. Anja, najbitnije je iz svake, pogotovo lose situacije poput ove, izvuci neki zakljucak i, nauciti nesto. Verujem da ti vec jesi.

    Bedak, nema sta. Ali, desava se.

    I ovi saveti na samom kraju posta tj koraci za ubuduce su odlicne smernice, verujem da ce ih mnogi posetioci ceniti! :)

    ОдговориИзбриши
  19. pozdravljajući sve gledatelje na mreži, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Melania Macron, imam 40 godina. Udala sam se u 31. godini, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno. Nakon jedne godine mog braka, ponašanje mog supruga postalo je tako čudno i zapravo ne razumijem što se događa, spakirao se iz kuće drugoj ženi koju ga toliko volim da nikad ne sanjam da ću ga izgubiti, pokušavam svoje moguće najbolje osigurati da mi se muž javi, ali sve bezuspješno, plačem i plačem tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. pa je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala da će mi pomoći . Rekla mi je o čovjeku koji se zove Drosagiede, rekla mi je da je jako velik čovjek i stvaran čovjek kojem se može vjerovati i nema ničega u vezi ljubavnih problema koje on ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbroj ljudi u obnavljajući njihov odnos. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-adresu, doctorosagiede@gmail.com ili njegov WhatsApp na +2349026414771 ili Viber na +2349026414771 Objašnjavam mu sav svoj problem, rekao mi je da ne bih trebao brinuti da će svi moji problemi biti riješeno odmah. Rekao mi je što da radim da se moj muž vrati, a ja jesam, rekao je da će mi se nakon 3 dana suprug vratiti i početi prosjačiti, i stvarno se dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, ovo je tako nevjerojatno. Bog neka je slava naša je veza sada vrlo tijesna i oboje ponovno živimo sretno. Ako imate sličan problem, odmah ga kontaktirajte i zatražite da ga jednom riješite. I ja živim svjedočenje

    ОдговориИзбриши
  20. Moje ime je Helena Leon Moj suprug i ja smo u braku više od 10 godina. Bilo je nekoliko velikih svađa i bolnih situacija u našem braku, ali uvijek se činilo da smo na drugoj strani izlazili jači. Iz vedra neba moj muž je pokrenuo razgovor o razvodu na mene, bila sam slijepa! Nisam vidio da dolazi, nisam prepoznao znakove. Više me ne smatra seksualno privlačnom. Nisam mogla ne plakati cijelo vrijeme jer sam bila izuzetno povrijeđena. Bila sam totalno depresivna dok nisam pronašla dr. ISIKOLA, čarobnjaka o kojem su svi pričali na internetu i kontaktirala sam ga za čaroliju ponovnog ljubavnog okupljanja. Tijekom našeg razgovora, uvjeravao me da će vratiti mog muža za manje od 48 sati njegovog čarolije. Meni se to činilo nemogućim. Nećete vjerovati da je moj muž nazvao odmah nakon 48 sati i molio me da zaboravim što god je rekao o razvodu. Bio sam potpuno zadivljen! Toliko je ljubavi u mojoj obitelji otkad sam koristio njegove čarolije. On je divan i njegove čarolije djeluju tako brzo. Sada me muž voli puno više nego prije. Možete mu se obratiti i ako imate problema s brakom ili vezom. E-pošta: isikolosolutionhome@gmail.com. Možete ga također WhatsApp/Viber na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  21. Život sa mnom nije bio lak nakon što je moj brak razbijen kada je moj muž tražio razvod, ali zahvaljujem Bogu što je iskoristio DR WALE-a koji je poput boga na Zemlji da obnovi moj razoreni brak svojom moćnom čarolijom. Patila sam od depresije 6 mjeseci, ali danas sam tako sretna što sam upoznala DR WALE-a jer me njegova čarolija doista natjerala da povjerujem da su čarolije stvarne i da djeluju. Zanimala sam sve upute koje mi je dao DR WALE jer mi je obećao da će me učiniti sretnom i ponosnom i stvarno, sve se to dogodilo i moj muž se vratio k meni s koljenima na tlu moleći me za oprost za nekoliko dana nakon što sam stupio u kontakt s njim i sada smo ponovno savršeno povezani za cijeli život. Mogu hrabro reći svima vani da su čarolije DR WALE stvarno najbolje i najmoćnije. Zauvijek sam mu zahvalan do kraja vremena. Dakle, možete se povezati s njim putem e-pošte putem: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  22. Postoji čovjek kojem vjerujem i čini čuda s čarolijama, zove se DR WALE. spasio je moj brak prije devet godina svojom čarolijom. Moj muž je podnio zahtjev za razvod i bilo je vrlo neugodno, sramotno i srceparajuće, počela sam tražiti pomoć na internetu kada sam vidjela različita svjedočanstva u kojima su ljudi cijenili DR WALE-a što im je pomogao da obnove vezu pa sam ga kontaktirala putem WhatsAppa: +2347054019402 za pomoć i on se odazvao i obećao da će mi pomoći da obnovim svoj brak svojom čarolijom. Učinila sam kako mi je rekao i nekoliko dana kasnije moj se muž vratio moleći me na koljenima da mu oprostim i prihvatim ga natrag. Otkazao je razvod, sad je devet godina, a mi smo još uvijek u sretnom braku. Nastavit ću cijeniti DR WALE-a jer je on Bog na Zemlji. On može pomoći i vama. Kontaktirajte ga putem WhatsAppa: +2347054019402 ILI e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  23. Želim ovdje svima ispričati kako je DR WALE promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva sam dobivala proviziju za plaćanje računa dok je određena kolegica u umu kupovala kuće. Bio sam zbunjen oko nje jer su svi bili zavidni na tome koliku je proviziju napravila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničeg dodatnog što je radila što ju je činilo drugačijom i skoro pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me odvezla, molio sam je da mi da neke savjete i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji u poslu, što me dodatno zbunilo jer je očito bila bolja. Nakon mnogih razgovora, obavijestila me o DR WALE-u koji joj je izveo čaroliju sreće što ju je učinilo izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što on traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupio svoju prvu kuću i uštedio dovoljno novca da svoje blizanke pošaljem na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih zamislio da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR WALE. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktni kontakt broj WhatsApp / Viber : +2347054019402 ILI Email : drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  24. Želim reći veliku zahvalnost DR WALE-u za divan posao koji je učinio za mene pomažući mi da spasim svoj brak, moj muž je tražio pismo za razvod zbog malog nesporazuma koji smo imali u posljednjih nekoliko mjeseci, a ja nikada htjela sam ovo jer toliko volim svog muža i sva naša investicija bila je zajednički posao i ne želim biti daleko od svoje obitelji i svoje dvoje ljupke djece. Moj prijatelj mi je rekao o DR WALE-u i kako joj je također pomogao oko njezinih bračnih problema, pa sam ga morala kontaktirati jer želim spriječiti svog muža da dovrši pismo za razvod i želim zadržati svoju obitelj na okupu i nakon što sam ga kontaktirala, ja Rečeno mi je što trebam učiniti i kada sam trebala početi vidjeti rezultat, učinila sam kako je DR WALE uputio i nakon nekoliko dana moj muž me nazvao i počeo tražiti moj oprost i sve mi je bilo kao san i mi smo ponovno svi zajedno žive sretno zahvaljujući DR WALE-u. Kontaktirajte ga danas za bračnu pomoć putem WhatsApp/Viber broja: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  25. PROFESIONALNA ČAROLIJA KOJA VAM MOŽE POMOĆI S LJUBAVNIM ČAROLIJAMA DA HITNO VRATE BIVŠEG LJUBAVNIKA NAKON RAZVODA/RAZVODA ČAK I AKO SE VAŠA SITUACIJA ČINI BEZNADNA! KONTAKT: DR WALE NA WHATSAPP/VIBERU: +2347054019402 JE SIGURNO NAJBOLJI ČAROVAC ONLINE I NJEGOVI REZULTAT JE 100% GARANCIJA..
    Nakon šest godina mog braka sa suprugom, moj muž je počeo izlaziti s drugim curama i pokazivati ​​mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će se razvesti od mene ako se usudim ispitivati ​​ga o njegovoj aferi s drugim djevojkama, bila sam totalno shrvana i zbunjen sve dok mi jedan stari prijatelj nije rekao o čaroliji na internetu DR WALE koji pomaže ljudima u njihovim vezama i problemima braka pomoću moći ljubavnih čarolija, kada sam kontaktirao DR WALE-a, rekao mi je sve što trebam učiniti i ja slijedio sve upute koje mi je dao i učinio sam sve što je tražio od mene. nakon što je prošlo nekoliko tjedana sve se počelo okretati za moje dobro sada je prestao izlaziti s curama i sa mnom je zauvijek i stvarno. Kontaktirajte DR WALE-a sjajnu čaroliju Caster za vašu vezu ili problem u braku.
    Evo njegovog kontakta..
    WhatsApp/Viber : +2347054019402 ili
    drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  26. Ovo je svjedočanstvo koje ću reći svima da čuju. U braku sam četiri 4 godine i pete godine mog braka, druga žena je imala čaroliju da oduzme mog ljubavnika od mene i moj muž je ostavio mene i djecu i patili smo 2 godine dok nisam upoznala post na kojem je dr. Osita pomogla nekome i odlučila sam joj pokušati pomoći da vratim svog ljubavnika kući i vjerujte da sam samo poslala svoju sliku njoj i onu svog muža i nakon 48 sati kako mi je rekla, vidjela sam da je auto uletio u kuća i eto to je bio moj muž i došao je k meni i djeci i zato sam sretan što mogu učiniti da se svaka od vas nađe slično da se sretne s njom i da joj vaš ljubavnik vrati poruku ispod. molimo Vas da je kontaktirate putem e-maila: dr.uduebor ili WhatsApp na +12349044159370
    Specijalizirao se za sljedeće čarolije:*Ljubavne čarolije*Bračne čarolije*Novčane čarolije*Čarolije ljepote*Čarolije za bogatstvo*Čarolije seksualne privlačnosti*Čarolije za liječenje HIV-a*Čarolije u kockarnici*Uklanjanje čarolija prokletstva*Čarolije zaštite*Čarolije lutrije*Čarolije za sreću*Čarolije za sreću

    ОдговориИзбриши
  27. Анониман1. јун 2022. 15:43

    Zdravo, tako sam sretan što ovo dijelim, još uvijek vam ne mogu zahvaliti dovoljno moćnom svećeniku Oli,
    Moj muž je otišao kod mlađe gospođe jer nisam mogla roditi zbog PCOS-a. Bio sam tako shrvan. Bio sam usamljen, puno sam plakao, čak sam pokušao i sebi oduzeti život.
    Prije otprilike 3 mjeseca, moja prijateljica mi je pričala o ovom velikom čovjeku svećeniku Adeu koji joj je pomogao da svoj brak učini savršenim.
    Otišla sam na internet i istražila više o njemu. Nisam bila previše sigurna, ali odlučila sam mu pokušati, rekao mi je da ne brinem da će sve biti u redu.
    Rekao mi je sve što trebam platiti što je bila zgodna naknada i to sam učinio, a on je obavio svoj posao i poslao mi video dokaz i rekao mi da pričekam 24 sata da će se vratiti.
    Čekala sam 24 sata i nije bilo poziva niti se Shawn (moj muž) pojavio. Osjećao sam se prevarenim kad je prošlo 24 sata.
    Dva dana kasnije čula sam zvono na vratima u ranim jutarnjim satima i na moje najveće iznenađenje to je bio Shawn, moj muž na vratima, koji mi se ispričavao što me iznevjerio.
    Tako sam sretan, jer imamo sretniji život nego prije. Nije tu stalo, s ponosom mogu reći da sam trudna 3 tjedna, hvala ti puno, svećenik Ade, zauvijek sam zahvalna.

    kontaktirajte ga putem emaila: drola.banjo@gmail.com
    WhatsApp +234 814 095 0088

    ОдговориИзбриши
  28. Анониман25. јун 2022. 19:03

    Je li vaš muškarac iznenada rekao da želi razvod, a vi želite da se vas dvoje vratite u vrijeme kada još postoji ljubav u obitelji? Onda ne tražite više jer je dr. Ajayi, veliki čarobnjak, pravi za vas. Po zanimanju sam bankar, kad mi je brak od 7 godina propao, ovo mi je jako slomilo srce, pa čak i utjecalo na moj posao jer sam uvijek razmišljao a ne koncentriran. Istinski volim svog muža pa tražim načine na koje ga mogu vratiti nakon što sam živio odvojeno oko 5 mjeseci. Naišao sam na svjedočanstvo muškarca koji je rekao da je uspio dobiti unapređenje na poslu uz pomoć velikog čarobnjaka dr. Ajayija pa sam preuzeo njegov kontakt i došao do njega, objasnio sam mu probleme u braku i uvjeravao me da će stvari krenuti bolje za mene, ali sam rekao neke stvari koje je potrebno napraviti da postignem svoju svrhu, slijedila sam njegove upute i danas opet živim sretno sa svojim mužem, on je stvarno divan čovjek i blagoslovljen od svojih bogova. Kontaktirajte dr. Ajayija za bilo kakve životne probleme na njegov Viber ili WhatsApp broj: +2347084887094 ili na e-mail: drajayi1990@gmail.com nećete požaliti što ste se s njim sreli.

    ОдговориИзбриши
  29. Moje ime je Enora Lucas i tako sam sretna što mogu podijeliti ovo svoje fantastično svjedočanstvo. Moj život se potpuno promijenio u 48 sati. Vidim se u ogledalu i smiješim se. Imam povjerenja u sebe i svoje sposobnosti po prvi put u godinama. Vratila sam svog dečka u svoj život uz pomoć dr. Isikola. Rekao je da se ispričava 48 sati nakon što je čarolija stvorena. Rekao je da je shvatio da zapravo nikada nije želio prekinuti; nije se mogao nositi s emocionalnom prtljagom koju sam cijelo vrijeme nosio sa sobom. Rekao je da misli da on negativno utječe na moj život i smatra da je najbolje otići. Rekao je da mi je teško što stalno pričam o prošlosti. Obojica smo jedno drugom oprostili. Imam novac u džepu koji je konačno moj. Ja sam živi dokaz što dr Isikolo može učiniti. Puno vam zahvaljujem dr. Isikolo za divnu stvar koju ste učinili u mojoj vezi. Sad sam tako sretan. Uz vašu pomoć oboje smo mogli vidjeti i govoriti istinu jedno drugome. Svi koji imaju problem u vezi mogu kontaktirati dr. Isikola putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  30. Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:drapata4@gmail.com možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744

    ОдговориИзбриши
  31. Želiš li da ti se bivši vrati? Učinio sam to s dr. Isikolo i moja bivša mi se vratila za 2 dana nakon što mi je rekla da je ljubavna veza sklopljena. Želim da svi pročitaju moje svjedočanstvo i vjeruju u bacača čarolija po imenu dr. Isikolo. Moja bivša djevojka je prekinula sa mnom jer je bila skeptična i sumnjala je da imam druge žene, što nikada nije bila istina. svađali smo se oko toga nekoliko puta i sve je ispalo da je vjerovala u krive percepcije o meni i otišla je. Kontaktirao sam dr. Isikolo nakon otprilike 3 mjeseca i više mi nije odgovarala na telefonske pozive. Sada sam vrlo sretna što mi ju je dr. Isikolo vratio. Kad sam kontaktirao ovog čarobnjaka. Malo sam vjerovao da će se moj bivši vratiti nakon svađa i svega, ali dr. Isikolo mi je pružio veliko olakšanje znajući da mi se moja zaručnica vratila i da su ljubav i sreća među nama obnovljeni i postali trajni. Želim da svi vjeruju u ovog čarobnjaka i da mu se obrate za sve probleme. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na Viber ili WhatsApp: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  32. U vezi sam sa svojim dečkom već 2 godine i planirali smo se uskoro vjenčati i odjednom me ostavio zbog druge djevojke, stvarno volim tog tipa i nikad ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Dalje sam dala sve od sebe da ga vratim, ali sav moj trud da ga vratim u svoj život nije upalio. Na taj vjerni dan, naišla sam na neke komentare na web stranici o ovom velikom čaraču koji se zove dr. Isikolo, toliko je ljudi tvrdilo da im on pomaže da obnove vezu i vrate bivšeg, morala sam ga kontaktirati jer je bio moja posljednja nada. Kontaktirala sam ga putem njegove e-pošte i rekla mi sve što je potrebno učiniti što sam i učinila, a on me uvjerio da će za 2 dana moj dečko ostaviti drugu djevojku i vratiti se meni i bilo je super iznenađenje vidjeti svog dečka kako mi se vraća nakon dva dana. Danas sam jako sretna što mi se vratio i to sam postigla uz pomoć dr. Isikoloa i savjetujem mu ako i vama treba njegova pomoć, pošaljite mu e-poštu izravno putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu također možete poslati WhatsApp ili Viber +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  33. Nakon 5 godina braka sa mojim mužem sa 2 djece, moj muž se počeo čudno ponašati i izlaziti sa drugim damama i pokazivao mi je hladnu ljubav, u nekoliko navrata mi je prijetio razvodom ako se usudim da ga ispitujem o njegovim aferama sa drugim damama, Bio sam potpuno shrvan i zbunjen sve dok mi moj stari prijatelj nije rekao za bacača uroka na internetu koji se zove DR ISIKOLO koji pomaže ljudima s problemima u vezi i braku pomoću moći ljubavnih čarolija, isprva sam sumnjao postoji li takvo što ikada, ali odlučio sam probaj, kad sam ga kontaktirala, pomogao mi je baciti ljubavnu čaroliju i u roku od 48 sati moj muž mi se vratio i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama, a njegov sa mnom zauvijek i zauvijek. Obratite se ovom sjajnom ljubavnom čarobnjaku za rješavanje problema u vezi ili braku danas putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili izravno na WhatsApp/Viber +2348133261196, a možete ga pročitati i kontaktirati putem web stranice: (https://isikolotemple.com )

    ОдговориИзбриши
  34. BUDITE POTPUNO SIGURNI DA ĆETE SE UZ POMOĆ DR. ISIKOLA VRATITI BIVŠI PARTNER.
    Očajnički sam tražila neki način da natjeram svog bivšeg dečka da se ponovno zaljubi i vrati mi se. Imali smo uspona i padova, ali u proteklih 6 mjeseci naš se odnos pokvario. Potrošio sam vrijeme i novac na bacač čarolija za koje sam mislio da će mi pomoći, a ne znajući da nisu pomogli. Posežem jer želim biti poželjna žena kakva sam prije bila, a on se ponovno zaljubiti u mene i oženiti me. Ne mogu zamisliti ovog dječaka ni s kim drugim dok stvarno ne kontaktiram DR. ISIKOLA koji je ispunio moju želju. Dao mi je pojedinosti o tome kako da mi pomogne, što je i učinio kada sam mu pristala i spasio je mog čovjeka iz zlih ruku dame koja ga je hipnotizirala i moj čovjek se vratio tebi za 48 sati i bila sam zaista zadivljena takvom manifestacijom moći je uistinu stvaran. Sada sa zadovoljstvom mogu reći ljudima da pokušaju s DR ISIKOLO-om u rješavanju svojih problema i čekaju trenutne rezultate. kontaktirajte ga s njegovom adresom e-pošte putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu izravno pošaljite poruku na WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  35. Pregledajte i kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć kako biste vratili svog ljubavnika putem njegove web stranice (https://isikolotemple.com)
    Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kao što me dr. ISIKOLO uvjeravao i zaista sam zadivljen njegovim prekrasnim djelima. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  36. DR ISIKOLO JE JEDINI DOVOLJNO POUZDAN I ISKREN DA VAM VRATI BIVŠEG PARTNERA
    Nikada nisam znala da postoji velika mogućnost da mi se vrati moj muškarac sve dok nisam upoznala DR. ISIKOLA. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bio sam shrvan i nisam se mogao povratiti. Njegovi prijatelji i obitelj učinili su sve što su mogli da nas ponovno ujedine, ali pokazalo se da nije uspjelo. Bila sam sama nekoliko mjeseci i nisam mogla vidjeti sebe kako volim drugoga. Stoga sam morala potražiti pomoć od DR. ISIKOLA koji mi je dao privilegiju da osiguram da su moje želje ispunjene. Ponovno nas je spojio i ljubav i sreća su se vratile. Njegove su riječi vezane za njega i nikad ne iznevjeri kada ikome obeća 48 sati da će dobiti rezultat, što me iznenadilo kada se moj rezultat očitovao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje. Kontaktirajte ga sada. Njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem Viber/WhatsApp-a: +234-8133261196.

    ОдговориИзбриши
  37. Ponekad nam život prođe kroz teška vremena, ali trebali bismo pokušati izdržati. Ako tražite način da popravite ili poboljšate svoj brak, onda mi je drago da ste pronašli osobu i toplo vam predlažem da stupite u kontakt s njom. Ovdje dokumentiram svoje napore u traženju pomirenja sa svojim suprugom koji me jako iznenadio kada se razveo od mene nakon nekoliko zajedničkih godina. Imali smo sukob, ali nikada nisam mislila da će me zbog toga napustiti, ali sve zahvaljujući DR WALE-u koji mi je pomogao da mi vratim svog muža. Možete ga kontaktirati na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ILI E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  38. Moj život je uništen kada me muž poslao da se spakiram, nakon jedanaest godina koliko smo proveli zajedno. Bila sam izgubljena i bespomoćna nakon što sam na toliko načina pokušala vratiti muža. Jednog dana na poslu sam bila rastresena, ne znajući da me zove šef, pa je sjeo i pitao me razlog moje rastresenosti, rekla sam mu, a on se nasmiješio i rekao da nema problema. Nikad nisam razumio što je mislio pod tim da nije bilo problema vratiti mog muža, rekao je da je upotrijebio čaroliju da vrati svoju ženu kada ga je ostavila zbog drugog muškarca, a sada su zajedno do danas i u početku sam bila šokirana čuvši nešto od moj šef. Dao mi je WhatsApp broj DR WALE-a, što mu je pomoglo da vrati svoju ženu, to me natjeralo da osjetim malo olakšanja u sebi, baš kad sam došla kući kontaktirala sam DR WALE-a i on je tražio moje podatke i mog vlastitog muža također. Poslao sam mu detalje, također sam platio sve materijale koje je tražio da platim. nakon što je prošlo nekoliko tjedana. na ovaj dobar dan nazvala me majka i rekla mi da je moj muž molio da me želi natrag, nikad nisam vjerovala, jer moj muž je uvijek ponosan na sebe. Morala sam odjuriti do mame i na moje najveće iznenađenje, muž me moli za oprost što želi mene i djecu kući, kad sam DR WALE-u dala razgovor o iznenadnoj promjeni mog muža i on mi je to jasno dao do znanja da će me moj muž voljeti do kraja svijeta, da nikada neće otići zbog druge žene. moj muž sada radi dobre stvari koje prije nije činio, čini me sretnom i radi ono što bi trebao raditi kao muškarac bez prigovaranja. ako trebate pomoć bilo koje vrste, kontaktirajte DR WALE-a za pomoć na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ILI e-poštom: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  39. Laura Antunović13. март 2023. 12:56

    Dobar dan svima. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  40. Анониман20. март 2023. 12:31

    UZ POMOĆ DR. ISIKOLA, MOJ SUPRUG MI SE VRATIO I TO JE ZAISTA NEVJEROJATNO
    Bok svima, moje ime je Lora Demirović i ovdje sam da izrazim zahvalnost dr. Isikolu kojeg je Bog iskoristio da spasi moju situaciju i vrati radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža zbog jedne gospođe u inozemstvu kada je otišao raditi u istu regiju u kojoj ona živi. Nikada nisam znala što se sve dogodilo dok mi prijatelj nije poslao fotografije oboje zajedno i nakon toga sam saznala da je to razlog zašto je moj muž postao hladan prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotiziran i kontroliran umom i sve sam znala kad sam kontaktirala dr. Isikoloa kad sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjerio me da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću, što je i učinio, a rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka natrag i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na njegovoj iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp/Viber: +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  41. Goda Mlinarević21. март 2023. 08:23

    Suprug je ostavio mene i sina i više se nije vratio dok nije intervenirao dr. ISIKOLO. Moja priča se ne razlikuje od drugih koji su odvojili svoje vrijeme kako bi podijelili informacije o njemu sa svijetom. Imala sam bračnih problema s mužem zbog čega me je ostavio i otputovao u drugi grad. U nekom sam trenutku bio depresivan i nisam dobio pomoć niotkuda dok nisam došao u kontakt s dr. Isikolom koji mi je pomogao. Obnovio je ljubav i povezanost između mene i mog partnera i dobila sam ga nakon 2 dana kako je obećao. Baš kao i svi drugi koji govore o njemu, ovdje sam da kažem dobro o njemu i zahvalim mu što je ponovno donio radost u moj život. Neće pogriješiti ako i njemu pokušate pomoći. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera: +2348133261196 ili mu pošaljite poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  42. Ivana Dimitrijević23. март 2023. 09:05

    Imala sam problema s mužem i on se preselio u drugi grad te je prekinuo komunikaciju sa mnom. Nalazim sve moguće načine da doprem do njega kako bismo riješili naše nesuglasice, ali bezuspješno. Njegova majka i braća nisu ni znali gdje se nalazi. Bila sam depresivna i emocionalno zbrkana i morala sam potražiti pomoć da ga vratim sebi prije nego što neka druga žena preuzme moje mjesto u njegovom životu. Morala sam se obratiti dr. ISIKOLU kojem sam sve objasnila i bio voljan pomoći mi što je i učinio. Napravio je ljubavnu vezu za pomirenje za mene i mog čovjeka i nisam znao da će se rezultat očitovati nakon 48 sati kao što je obećao. Moj čovjek se vratio i došao po mene i bila sam zadivljena što sada mogu reći da su se ljubav i sreća vratili i da smo sretniji zajedno i sve što sada vidim je zauvijek s njim i tako sam zahvalna DR. ISIKOLU za njegovu ljubaznost prema meni i drugim ljudima vani. Njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete također WhatsApp/Viber na: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  43. Анониман24. март 2023. 15:03

    Rado bih vam svima rekla da sam uspjela okončati problem razvoda i obnoviti svoj brak, ne znam što je spopalo mog muža da je podnosio zahtjev za razvod, pokušala sam ga odgovoriti od toga, ali nije me poslušao, nisam imao drugu opciju nego potražiti pomoć gdje god sam se mogao sjetiti i otišao sam toliko da kontaktiram dr. Ajayija i sada mi je drago što sam od njega zatražio pomoć. Jer da nije bilo dr. Ajayija, ne znam što bi bilo s mojim brakom, jer sam voljela svog muža i nisam mogla podnijeti da ga izgubim. Čarolija je djelovala poput magije, moj se muž promijenio i počeo pokazivati ljubav umjesto razvoda koji je planirao. Presretna sam što mi je sada sve na svom mjestu. Rado bih preporučio dr. Ajayija svima koji imaju probleme u braku i žele tome stati na kraj. Ako trebate pomoć pravog bacača čarolija, kontaktirajte Dr Ajayija na Whatsapp / Viber : +2347084887094 ili e-mail : drajayi1990@gmail.com, vjerujem da vas neće iznevjeriti.

    ОдговориИзбриши
  44. Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kako me dr. ISIKOLO uvjeravao. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  45. Анониман27. март 2023. 09:36

    MOJ MUŽ JE OTIŠAO I DR ISIKOLO MI GA VRATIO I ZADIVLJENA SAM I MORALA DA ŠIRIM DOBRU VIJEST
    Moje ime je Nikolina Vesić. Kada me je moj muškarac napustio, bila sam traumatizirana i slomljenog srca i nisam se mogla snaći mjesecima. Učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali bezuspješno. Otišao sam u drugi grad nadajući se da ću sve moći ispočetka. Došla sam u kontakt sa drugim muškarcem sa kojim sam se trudila da budem, ali nije išlo jer nisam mogla da ga volim. Znala sam da i dalje volim i da želim svog muškarca da mi se vrati. Tako sam počeo da tražim pomoć i tada sam pronašao DR ISIKOLA iz različitih pogleda čitao sam o njemu. Razgovarali smo i natjerao sam ga da razumije sve što sam trebao znati i vjerovao sam u njega i pridržavao se procedura. Radio je za mene i vratio ljubav i vezu između mene i mog muškarca i samo nakon 48 sati kao što je obećao, moj muškarac me je tražio i razgovarali smo i došao je da me vidi gdje sam i izmislili smo stvari i postali ponovo srećni zajedno. DR ISIKOLO je od povjerenja i može vam pomoći ako mu se obratite za bilo šta. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a +2348133261196 ili ga kontaktirajte putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  46. DR ISIKOLO nije nitko za usporedbu u pogledu rješenja za vaše probleme u vezi ili braku. Moje ime je Ariana Antolić. Dugo se borim s depresijom znajući da je to posljedica slomljenog srca kad me dečko ostavio zbog druge dame. Nikada nisam znala da je donio odluku da odem od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam mogla doći do njega. Morala sam kontaktirati DR ISIKOLA kada sam čula za njega. Rekao mi je što sve treba učiniti kako bih obnovio ljubav i veze između mene i mog muškarca, što je i učinio. Rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati kako je i obećao. Možda zvuči čudno, ali 100% je istina da on nikoga ne iznevjeri. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. email: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  47. Bok svima, ja sam Goda Balašević i ovdje sam da se zahvalim i dr. Isikolu s kojim je Bog spasio moju situaciju i vratio radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža zbog jedne gospođe u inozemstvu kada je otišao raditi u istu regiju u kojoj ona živi. Nikada nisam znala što se sve dogodilo dok mi prijatelj nije poslao fotografije oboje zajedno i nakon toga sam saznala da je to razlog zašto je moj muž postao hladan prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotiziran i kontroliran umom i sve sam znala kad sam kontaktirala dr. Isikoloa kad sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjerio me da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću, što je i učinio, a rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka natrag i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na njegovoj iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera: +2348133261196 ili mu pošaljite poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  48. MOJ JE BRAK OPET FUNKCIONIRAO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA KOJI JE NAJPOŠTENIJI BACAČ ČARONICA KOJEG MOŽETE NAĆI
    Ja sam Marijana Belinić. Moj je dom bio ispunjen beskrajnim problemima i bijedom što je dovelo do razvoda braka koji nikada nisam željela sa svojim mužem. Sve se srušilo i otišli smo svaki svojim putem. Pokušala sam nastaviti dalje, ali bilo mi je tako teško jer sam još uvijek voljela svog muža, a moja kćer je uvijek plakala želeći da joj se otac vrati. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR ISIKOLA nakon što sam vidio toliko dobrih primjedbi o njegovom radu. Uvjeravao me da će pomiriti mene i mog muža svojom čarolijom pomirenja, što je i učinio. Drago mi je što vam mogu svima reći da su se ljubav i sreća vratili i da smo ponovno zajedno i vjerujem da je to zauvijek za nas i sve hvala DR. ISIKOLU što je učinio toliko da spasi moju obitelj. Nikad nije previše zaposlen da bi ikome pomogao. Stoga ga sada kontaktirajte ako i vama treba pomoć. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu jednostavno možete poslati poruku putem WhatsApp +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  49. TRAŽITE POMOĆ DA SEBI VRATITE BIVŠI, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO SADA
    Moje ime je Sanela Tahirovic. Od obilja radosti moje srce veliča o DR. ISIKOLU. Priskočio mi je u pomoć kad mi je mjesecima bio uništen život. Moj me ljubavnik ostavio zbog druge dame i nisam znala da je kontroliran i hipnotiziran. Učinio sam sve što sam mogao da ga natjeram da mi se vrati, ali sve je bilo uzalud. Otišao je iz grada s gospođom i nikad se više nisam čuo s njim niti sam ga vidio. Potražila sam pomoć na internetu kada sam pročitala kako je DR ISIKOLO pomogla drugim ženama koje su imale iste probleme. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što sve treba napraviti, što sam i poslušao. Baš kao što je obećao, ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim partnerom su vraćene i on je bio očišćen od mračnog šarma koji su na njega stavili i vratio mi se nakon 48 sati. DR ISIKOLO je iskren u pomaganju ljudima, a može i vama pomoći ako se danas odlučite obratiti mu se. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  50. MOJ DEČKO MI SE VRATIO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA I UISTINU SAM ODUŽENA
    Pozdrav svima, ja sam DIJANA MILOŠEVIČ. Kad je izgubljena svaka nada da će moja veza između mene i mog dečka ponovno funkcionirati, otišla sam na internet u potrazi za pomoći i pročitala sam i kontaktirala DR. ISIKOLA putem njegove web stranice (https://isikolotemple.com) koji je došao i sve popravio i ostat će mi cijenjen do kraja života. Previše sam puta prošla kroz emocionalnu traumu zbog beskrajnih problema koje sam imala sa svojim muškarcem i to je dovelo do našeg prekida i zato sam potražila pomoć i saznala za DR. ISIKOLO koji mi je priskočio u pomoć. Rekao mi je postupke i požurivao me da se pridržavam što sam rado učinio i nije odgađao proces davanja rješenja za moje probleme i dobio sam rezultat za samo 2 dana kako me je uvjeravao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje jer on je predobar u pomaganju ljudima. Pouzdan je i pošten pa mu pošaljite poruku putem WhatsAppa/Vibera: +234-8133261196 ili njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  51. DR ISIKOLO se ne može porediti po pitanju rešavanja vaše veze ili bračnih problema. Moje ime je Ariana Antolić. Borila sam se sa depresijom veoma dugo znajući da je to posledica slomljenog srca kada me je moj dečko napustio zbog druge dame. Nikada nisam znao da je donio odluku da ode od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam mogao doći do njega. Morao sam kontaktirati DR ISIKOLA kada sam čuo za njega. Rekao mi je sve što je potrebno učiniti da se obnovi ljubav i veze između mene i mog muškarca što je i učinio. Rezultat je počeo da se manifestuje nakon 48 sati kako je i obećao. Ovo možda zvuči čudno, ali je 100% istina da on nikoga ne iznevjerava. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. email: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem Viber/WhatsApp-a +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  52. Moje ime je Lora Bratulić i ovdje sam da cijenim dr. Isikolo. Uvijek sam imala kompliciran odnos sa svojim dečkom. Toliko smo se puta svađali zbog nesigurnosti s obje strane i razdvojili smo se. Dobro sam znala da ga još volim i da mi je potreban povratak u život. Zanemario je moju molbu i nastojanja da se stvari poprave i dobila sam informaciju da se već viđa s drugom damom. Nisam mogao pomoći u ovoj situaciji pa sam se morao obratiti dr. ISIKOLU i razgovarali smo i sve sam objasnio. Uvjerio me da će mi pomoći i osigurati da mi ga vrati. Nije gubio vrijeme da mi pomogne i obnovio je ljubav i radost koju smo dijelili i vratila sam svog muškarca. Znam bolje da je sve što toliko ljudi govori o DR ISIKOLU zapravo istina kada sam dobio rezultat njegovog rada za mene 48 sati kako je obećao. Vjeruj mi i on ti može pomoći ako vjeruješ. Zato mu se jednostavno obratite. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  53. Tako mi je drago što je moj prekinuti brak obnovljen. Prošlo je više od mjesec dana i čini se da se stvari vraćaju na svoje. Počeo se bolje odnositi prema meni i to je bio proces ozdravljenja za oboje. Noćna mora koja je trajala skoro 2 godine dok nismo prekinuli konačno je gotova. Izgleda da smo se ponovno zaljubili! Oboje smo prošlost ostavili iza sebe i pokušavamo ići naprijed - i po prvi put nakon dugo vremena, budućnost izgleda puno svjetlije. Ne mogu riječima izraziti koliko sam zahvalna dr. Oli. Čini se kao da smo konačno ponovno otkrili stvari jedno o drugome zbog kojih smo se uopće zaljubili. Sva tjeskoba i stres jednostavno su nestali. Hvala vam dr. Ola što ste spasili moj razoreni brak i vratili mi muža! Ponovno sretno živimo zajedno. Kontaktirajte ga na e-mail: drola.banjo@gmail.com i WhatsApp: +27635970874

    ОдговориИзбриши
  54. Анониман1. мај 2023. 17:40

    Pozdrav svima, ja sam Maria Arapović. Dugo je vrijeme moj muž živio u drugom stanu zbog pritiska na poslu i bili smo jako sretni zajedno iako je nekoliko mjeseci bio odvojen od nas. Nisam znala da je kolegica s posla već bila u vezi s njim, što je natjeralo mog muža da podnese razvod od mene niotkuda. Znala sam da nešto nije u redu jer se nikada nismo morali toliko svađati ili svađati da ga natjeramo da ode. Bio sam istraumatiziran i tražim pomoć da se uhvatim u koštac sa situacijom koja me dovela do DR ISIKOLA zbog pohvala kojima su ga ljudi obasipali na internetu. Dugo smo razgovarali i rekao mi je sve što sam trebao znati o tome što se dogodilo i zakonskom postupku za rješavanje problema. Ispunio je svoja obećanja i vratio mi muža, a brakorazvodni proces je poništen. Sada nam se muž vratio kući i sretni smo zajedno. Doista je nevjerojatno kako ljudi mogu istinski pomoći drugim ljudima kada su u potrebi. On vam također može pomoći. Samo mu pošaljite poruku putem Vibera ili WhatsAppa +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  55. Анониман11. мај 2023. 10:13

    Zdravo svima moje ime je Goda Balašević iz Las Vegasa i tu sam da se zahvalim i dr Isikolu kojeg je Bog iskoristio da pokvari moju situaciju i vrati radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža od jedne dame u inostranstvu kada je on otišao da radi u istom regionu gde ona živi. Nisam znala šta se sve dogodilo dok mi prijateljica nije poslala fotografije obojice i nakon toga mi je bilo poznato da je to razlog zašto se moj muž ohladio prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotizovan i kontrolisan umom, a ja sam znala sve kada sam kontaktirala dr Isikolo kada sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjeravao me je da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću što je i učinio, a rezultat je počeo da se manifestira nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka nazad i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a ili Vibera: +2348133261196 ili mu e-mail putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  56. Анониман16. мај 2023. 09:50

    Pozdrav svima, ja sam Maria Arapović. Dugo je vrijeme moj muž živio u drugom stanu zbog pritiska na poslu i bili smo jako sretni zajedno iako je nekoliko mjeseci bio odvojen od nas. Nisam znala da je kolegica s posla već bila u vezi s njim, što je natjeralo mog muža da podnese razvod od mene niotkuda. Znala sam da nešto nije u redu jer se nikada nismo morali toliko svađati ili svađati da ga natjeramo da ode. Bio sam istraumatiziran i tražim pomoć da se uhvatim u koštac sa situacijom koja me dovela do DR ISIKOLA zbog pohvala kojima su ga ljudi obasipali na internetu. Dugo smo razgovarali i rekao mi je sve što sam trebao znati o tome što se dogodilo i zakonskom postupku za rješavanje problema. Ispunio je svoja obećanja i vratio mi muža, a brakorazvodni proces je poništen. Sada nam se muž vratio kući i sretni smo zajedno. Doista je nevjerojatno kako ljudi mogu istinski pomoći drugim ljudima kada su u potrebi. On vam također može pomoći. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa/Vibera +2348133261196 ili mu pošaljite poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  57. Анониман18. мај 2023. 10:24

    MOJ DEČKO MI SE VRATIO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA I UISTINU SAM ODUŽENA
    Pozdrav svima, ja sam DIJANA MILOŠEVIČ. Kad je izgubljena svaka nada da će moja veza između mene i mog dečka ponovno funkcionirati, otišla sam na internet u potrazi za pomoći i pročitala sam i kontaktirala DR. ISIKOLA putem njegove web stranice (https://isikolotemple.com) koji je došao i sve popravio i ostat će mi cijenjen do kraja života. Previše sam puta prošla kroz emocionalnu traumu zbog beskrajnih problema koje sam imala sa svojim muškarcem i to je dovelo do našeg prekida i zato sam potražila pomoć i saznala za DR. ISIKOLO koji mi je priskočio u pomoć. Rekao mi je procedure i požurivao me da se pridržavam što sam rado učinio i nije odgađao proces davanja rješenja za moje probleme i dobio sam rezultat za samo 2 dana kako me je uvjeravao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje jer on je predobar u pomaganju ljudima. On je vrijedan istine i pošten pa mu pošaljite poruku putem Vibea ili WhatsAppa: +234-8133261196 ili njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  58. Анониман22. мај 2023. 18:38

    Moje ime je Goda Bradić. Prošla sam kroz teške trenutke s različitim muškarcima pronalazeći pravu ljubav i istinsko prihvaćanje dok nisam upoznala svog muža koji je ušao u moj život i volio me bez riječi. Živjeli smo zajedno 2 godine i bili smo sretni dok nije došlo do previše svađa i nismo se razišli. Mislila sam da mogu nastaviti dalje, ali shvatila sam da sam duboko zaljubljena u njega i da trebam zauvijek s njim. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me navelo da kontaktiram dr. Isikoloa znajući kako je mogao pomoći drugima. Posvetio mi je pažnju i dao sve od sebe da nas ponovno pomiri i nakon 48 sati rezultat se očitovao, vratio mi se i ponovno smo se pomirili. Sada su se ljubav i sreća vratili i sve što mogu reći je da istinski cijenim dr. Isikolo jer je nesebično pomogao meni i drugima. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  59. Анониман29. мај 2023. 15:06

    DR ISIKOLO nije nitko za usporedbu u pogledu rješenja za vaše probleme u vezi ili braku. Moje ime je Ariana Antolić. Dugo se borim s depresijom znajući da je to posljedica slomljenog srca kad me dečko ostavio zbog druge dame. Nikada nisam znala da je donio odluku da odem od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam mogla doći do njega. Morala sam kontaktirati DR ISIKOLA kada sam čula za njega. Rekao mi je što sve treba učiniti kako bih obnovio ljubav i veze između mene i mog muškarca, što je i učinio. Rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati kako je i obećao. Možda zvuči čudno, ali 100% je istina da on nikoga ne iznevjeri. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. e-poštom: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  60. Анониман31. мај 2023. 14:03

    Pozdrav svima. Zovem se Lora Galović. Ovdje sam da zahvalim velikom dr. Isikolu što je riješio moje bračne probleme. Moj se brak srušio zbog beskrajnih problema i poteškoća koje sam imala s mužem. Otišao je bez osvrtanja, a ja sam bila sama toliko mjeseci. Njegova obitelj je intervenirala i dalje se ništa nije promijenilo. Bila sam emocionalno slomljena i izgubila nadu da ću ponovno pronaći ljubav jer on je bio sve u čovjeku kojeg sam ikada željela. Baš kao i mnogi ljudi, i ja sam saznao za DR. ISIKOLO kada sam počeo tražiti pomoć. Dugo smo razgovarali o mojim problemima i on me uvjerio da ću dobiti rješenje koje mi je potrebno. Nisam imao izbora nego postupiti u skladu s njegovim postupcima, a on nije ništa odgađao. Napravio je ljubavnu vezu za mene i mog muža i ljubav i sreća koju smo dijelili su vraćeni i stigao je do mene točno nakon 48 sati kako je DR ISIKOLO obećao. On je doista divan pomagač i vrijedan je povjerenja. ako imate bilo kakvih problema, samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera: +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  61. Анониман2. јун 2023. 11:09

    Pozdrav svima, ja sam Maria Dujmović iz Hrvatske. Ljubav ostaje neverovatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvek je zagarantovana za vas oboje. DR ISIKOLO me je natjerao da shvatim da možete povratiti ono što vam čini život lijepim baš kada sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka i on mi ga je vratio. Imali smo komplikovanu vezu i svađali smo se sve vreme i on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO se pojavio nakon nekoliko pokušaja da ga povrati i nisu uspjeli. Vratio je ljubav i vezu između mene i mog muškarca i za samo 48 sati imali smo sastanak i razgovarali o stvarima, a sada planiramo da se vjenčamo i živimo sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili o njemu nikada nisu lagali o njemu jer je on zaista od povjerenja. Kontaktirajte ga danas i neka vam i on pomogne. email: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem Viber/WhatsApp-a: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  62. Анониман5. јун 2023. 09:55

    Moje ime je Elena Eraković i ja sam iz Srbije, ali nalazim se u Švicarskoj. Ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka, a on mi ga vratio. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno osvojimo i bezuspješno. Obnovio je ljubav i vezu između mene i mog čovjeka i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. email: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem Vibera ili WhatsAppa: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  63. Анониман8. јун 2023. 09:32

    Ove riječi zahvale dr. Isikolu dolazim od mene Antonija Galovića i iskreno mu zahvaljujem na dobrom djelu. Izgubio sam naš brak i prekrasan dom uništen nesrećom gledajući svoju ženu kako odlazi zbog laži kojima je bila hranjena i nesigurnosti koje nikada nisu bile istinite. Od početka sam se zakleo da nikad neću biti varalica i stajao sam na svome kako bih osigurao izgradnju sretnog doma, ali nažalost nikad mi nije dovoljno vjerovala. Mjesecima sam lutao pokušavajući je vratiti i tražio pomoć iz raznih izvora, uključujući njezinu obiteljsku intervenciju, ali nikad nisam uspio. Došao sam u kontakt s dr. Isikolom u kojeg sam sumnjao u ranijoj fazi s kojom smo stupili u kontakt. Morao sam održati nadu živom i pridržavati se procedura baš onako kako mi je sve objasnio. Uvjerio me da se vratila, što se dogodilo nakon dva do tri dana, a ja još nisam pronašao riječi da izrazim koliko sam sretan i zahvalan što poznajem svog sina i ja njegovu mamu kod nas. Svima govorim o dr. Isikolu i njegovom dobrom srcu koje pomaže ljudima. Neće vas iznevjeriti ako ga isprobate. Kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp/Viber na: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  64. Анониман12. јун 2023. 15:37

    HVALA VAM DR. ISIKOLO ŠTO MI DOLAZITE U POMOĆ U MOJIM NAJGORIM TRENUTCIMA.
    Pozdrav svima, ja sam Ana Dančević i živim u Švicarskoj. Moj suprug i ja borimo se s bračnim problemima posljednjih 6 mjeseci i nisam znala da je obitelj mozak iza problema koje smo ikada imali. Problemi su eskalirali i on se na kraju iselio iz kuće. Bila sam sama sa svojom kćeri i život je bio jadan bez njega pored mene. Učinio sam sve što sam mogao da okončam probleme, ali bezuspješno. Stoga sam morala potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR. ISIKOLO. Baš kao što sam oduvijek željela, čuo je moj vapaj i priskočio mi u pomoć. On je riješio probleme koje smo imali i suprug i ja smo se vratili zajedno i još uvijek me čudi kada dobijem rezultat za 2 dana kako je obećao. Ako imate problema s partnerom, obratite mu se sada i on vas također neće iznevjeriti jer je pouzdan i pouzdan. pošaljite mu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem Viber/WhatsApp-a: +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  65. Анониман15. јун 2023. 19:03

    Moje ime je Lora Arapović. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, moram dobiti rezultat nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  66. Tako sam uzbudljiva kada pišem ovaj članak kako bih omogućila ljudima da potraže pomoć u bilo kakvom raskidu braka i veze, DR WALE mi je vratio mog bivšeg dečka, hvala vam DR WALE što ste pomogli mnogim situacijama u vezi poput moje da se obnove, bila sam u bolovima sve do dana kada me moja teta upoznala s DR WALEOM da je vratila svog muža snažnom ljubavnom čarolijom uz pomoć DR WALEA, pa sam mu poslala WhatsApp poruku govoreći mu o svom problemu kako me dečko ostavio i kako me vara zbog njezina šefica na poslu plačem cijeli dan i noć, ali DR WALE mi je rekao da će mi se dečko vratiti za nekoliko tjedana i meni je sve što je tražio da učinim sljedeći dan bilo kao san kad mi je poslao poruku i rekao molim te oprosti mi i prihvati me natrag točno ono što sam želio, tako sam sretan sada jer smo ponovo zajedno. jer nikada nisam mislila da će mi se moj bivši dečko tako brzo vratiti tvojom čarolijom. Vi ste najbolji i najveći na svijetu DR WALE. ako ste prekinuli bivšu ljubavnicu ili vas je muž ostavio i preselio se drugoj ženi, želite zatrudnjeti nemojte više biti tužni kontaktirajte: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  67. Deliti to čudežno pričevanje s svetom je privilegij. Moj mož se je ločil od mene pred petnajstimi meseci in bilo me je polno obžalovanja, ker nisem vedela, kaj naj storim, da bi popravila težave z možem. Na internetu sem iskala pomoč o tem, kako bi lahko dobila pomoč v svojem zakonu, in odkrila sem odlične pričevalce o DR WALU, ki je napredoval s svojimi uroki. Stopila sem v stik z njim in glej, DR WALE mi je povedal, da mi bo pripravil urok, ki bo vrnil mojega moža. Bil sem skeptičen, a nisem imel druge možnosti, kot da delam z njim. Po delu z dr. WALE me je nekaj dni kasneje poklical mož, da se vrača domov in od tistega dne do tega trenutka živiva mirno. Zdaj se je vrnil s toliko ljubezni in skrbi. danes vam z veseljem sporočam, da ima ta čarovnik moč vrniti zaljubljence in najbolj presenetljivo je, da je najina ljubezen zdaj zelo močna, vsak dan je sreča in radost. in Nič ni tako kot biti z moškim, ki ga ljubiš. DR WALE-a bom toplo priporočil vsem, ki potrebujejo kakršno koli pomoč. Če imate kakršne koli težave, se obrnite na DR WALE, dajem vam 100% garancijo, da vam bo pomagal!!. Njegov WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ali e-pošta: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  68. Zdravo, ja sam Mia Jack, ovdje sam kako bih cijelom svijetu proširila ovu dobru vijest o tome kako sam vratila svog bivšeg ljubavnika. Poludjela sam kad me ljubav ostavila zbog druge djevojke prošli mjesec, ali kad sretnem prijatelja koji me upoznao s DR oguguom, velikim glasnikom proročišta kojem on služi, ispričao sam svoj problem DR oguguu o tome kako me je moja bivša ljubav ostavila i također kako sam trebao naći posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto gdje ću dobiti svoju želju srca bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što trebam učiniti, nakon što je to učinjeno, u sljedeća 2 dana, moja ljubav me je nazvala telefonom i rekao mi je žao što me živio do sada i također u sljedećih tjedan dana nakon što me je moja ljubav pozvala da molim za oprost, pozvan sam na razgovor u željenu tvrtku gdje sam trebao raditi kao generalni direktor..Tako sam sretan i shrvan što ovo moram reći cijelom svijetu da kontaktiram DR Ogugua na sljedeću adresu e-pošte i riješi sve vaše probleme..Nijedan problem nije prevelik da bi ga on riješio..Kontaktirajte ga izravno na: ili drpatrickspelcom  saznajte svoje probleme riješi kao ja....ili ga dodaj whats-app +2347011196745https://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

    ОдговориИзбриши
  69. Snažna i snažna ljubavna čarolija za povratak bivšeg.. Odlučila sam provesti cijeli dan na internetu samo kako bih bila sigurna da puno ljudi može pročitati ovo moje svjedočanstvo o DR WALE-u koji je moćan čarolija iz Afrike, Nakon što me ostavio moj ljubavnik, bila sam toliko usamljena tog dana da sam odlučila potražiti neke savjete o vezama po mreži, nisam znala da je ovo putokaz koji će osigurati povratak mog ljubavnika. Nakon što sam pročitao mnogo savjeta o tome kako obnoviti svoju vezu na bolji način, otkrio sam da DR WALE ima mnogo preporuka od drugih bacača čarolija, pa sam s ovim odlučio da je DR WALE prava osoba za posao, kontaktirala sam DR WALE-a preko njegovih detalja koje sam vidjela na internetu i bila sam tako sretna što sam odabrala raditi s DR WALEOM jer je njegov rad bio 100% savršen i čarolija mi je vratila mog ljubavnika s brzim olakšanjem također mu se obratite za pomoć sada putem WhatsAppa/Vibera: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  70. Zadnjih osam godina i deset mjeseci bolujem od herpesa i od tada sam uzimala niz lijekova i tableta, ali nije bilo poboljšanja dok nisam naišla na svjedočanstva DR WALE-a kako je liječio razne ljude od raznih bolesti po cijelom svijetu, onda sam i ja njega kontaktirao. Nakon našeg razgovora poslao mi je lijek koji sam uzela prema njegovim uputama. Kad sam završio s uzimanjem biljnih lijekova, otišao sam na liječnički pregled i na moje najveće iznenađenje izliječio sam se od herpesa. Srce mi je tako ispunjeno radošću. Ako bolujete od herpesa ili bilo koje druge bolesti, možete kontaktirati DR WALE-a danas na ovaj WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    DR WALE također liječi:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAK
    4. ALS (Lou Gehrigova bolest)
    5. Hepatitis B

    ОдговориИзбриши
  71. Oduvijek sam želio moći ne živjeti od plaće do plaće ili imati bilo kakav dug. Radila sam u računovodstvu oko 20 godina i jedva sam spajala kraj s krajem. Činilo se da svaki put kad bih napredovao u tvrtki i dobio povišicu, moji bi životni troškovi značajno porasli i nikad nisam mogao napredovati. lutrijske čarolije. Onda mi je jednog dana moj najbolji prijatelj rekao istinu o tome što je učinio kada ga je žena ostavila. Bacio je ljubavne čarolije, a ona je prekinula brakorazvodnu parnicu i ponovno su bili zajedno. Kad mi je to rekao, pitao sam koga je koristio i dao mi je njihov WhatsApp kontakt. +2347054019402 i odmah sam kontaktirao DR WALE za pomoć. Vidio sam da nude različite vrste novčanih čarolija kako bi pomogli dobiti na lutriji. Odmah me zaintrigiralo. Uvijek sam se osjećao kao da ću jednog dana dobiti na lutriji. Dao sam začarati jackpot lutriju i čekao sam svoj dobitak. Rečeno mi je da igram lutriju svaki tjedan i učinio sam što mi je rečeno. Ionako sam igrao lutriju svaki tjedan, tako da to nije ništa promijenilo. Unutar otprilike dva tjedna to se dogodilo. Osvojio sam 100.000$!! Nisam mogao vjerovati! Nije bilo dovoljno novca da odmah odem u mirovinu, ali sam ga dobro uložio i omogućio mi je da radim na pola radnog vremena i pomoći će mi da se umirovim mnogo ranije. Vječno sam zahvalan što sam pronašao DR WALEA. Možete ga kontaktirati putem WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili Email: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  72. Pozdrav prijatelji, sjajno i nevjerojatno svjedočanstvo o Velikom bacaču čarolija koje stvarno volim podijeliti. Povratak moje žene je ono što sam najmanje očekivao i nisam mogao zamisliti. Ja i moja žena smo u braku pet godina i živimo sretno ali odjednom se ona potpuno promijenila i okrenula od mene i nikad nisam znao što se događa, pokušao sam je pitati ali mi je odbila reći što problem je, i kako je vrijeme prolazilo ona je tražila razvod. Bio sam tako zabrinut i zbunjen, i dao sam sve od sebe da je vratim, ali nije bilo lako, mislio sam da je svaka nada izgubljena, a dok sam tražio izlaz, moj prijatelj koji je imao sličan problem rekao je ja o sjajnom bacaču čarolija po imenu DR WALE koji mu je također pomogao da vrati svoju ženu. Nikad u cijelom životu nisam vjerovao u čaranje ili magiju jer nikad nisam mislio da će uspjeti, ali sam pokušao dati ovom čovjeku priliku i na moje najveće iznenađenje, bacio je čaroliju na mene, ali danas smo ponovno zajedno u lijepom domu s troje prekrasne djece. Opet smo sretni zajedno i koristim ovu priliku da kažem svima koji prolaze u sličnoj situaciji da ga kontaktiraju na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ili Email: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши