Februar iz mog ugla!

By Anja Miii - недеља, фебруар 28, 2016


Em što je najkraći mesec u godini, em što je pun obaveza, februar mi uvek brzo prođe. Čini mi se da ima više rođendana nego dana. Baka, jedna tetka, druga tetka, sestra, prvi rođendan, osamnaesti rođendan... Obuhvatila sam sve, od najmlađih, do najstarijih. Moja generacija je završila sa proslavom osamnaestih rođendana i isto koliko su mi u jednom momentu dosadili, toliko mi je sada žao zbog toga. Znam da ću još dugo, dugo pamtiti sve te žurke, putovanja u druge gradove, pozajmljivanje haljina od drugarica, šminkanje, peglanje, naograničene količine smeha, skakanja, pevanja, kašnjenja, slikanja u minut do dvanaest. :)
Poslednja nedelja februara prošla mi je u učenju, učenju, učenju, spavanju i gledanju serije. Znate ono kada vam u jednoj nedelji zakažu milion odgovaranja i kontrolnih? E, meni je prethodna nedelja bila takva. Dođem iz škole, učim do 11, gledam seriju do 2, probudim se u 9, učim do 12, pa u školu. Profesori su nas savetovali da odmah na početku dobijemo dobre ocene, kako bismo posle mogli da se posvetimo učenju za maturske i prijemne ispite, i mislim da su u pravu. Sledeća nedelje biće poprilično opuštena, a i krećem prepodne u školu, pa ću imati više vremena za sve. :) Počela sam da čitam Ne oklevaj ni tren od Džodžo Mojes. Pročitala sam 50-ak stranica, pa još uvek ne mogu da kažem mnogo o njoj, ali moja drugarica je oduševljena ovom knjigom i na njenu preporuku sam i uzela da je pročitam. Što se tiče serije, ponovo sam počela da gledam Seranove! Gledala sam je kada sam bila mala i sećam se koliko sam opsednuta bila. Nedavno sam, tragajući za nečim što bih mogla da gledam, naišla na nju i ponovo sam postala opsednuta. Jedna epizoda traje nešto manje od sat i po vremena, a ja sam već stigla skoro do 50! Ako je niste gledali, a volite serije pune humora, ona je za sve uzraste. Imate je na YT-u (klik), samo prisnite 'CC' i imaćete prevod. 
Na kraju, moram da kažem da sam ovog meseca živela na 7 Days kroasanima. Za doručak, užinu, večeru... Zato su i sada na fotografijama. :) Već i vrapci na grani znaju koliko Anja obožava čokoladno mleko, a sada njemu slobodno mogu da se priključe i kroasani, jer je to bila moja dobitna kombinacija u februaru. :)



Šta ste vi interesantno radili i voleli u februaru? :*

  • Share:

You Might Also Like

19 коментара

  1. Divno napisano Anja! Slike su savršene, kao i uvek! I moja nedelja je bila takva, prepuna kontrolnih i petnaestominutnih vežbi, a koliko vidim ni sledeća neće biti nešto bolja. Drago mi je da su ti ocene dobre, nadam se da ćeš tako i nastaviti! Želim ti sreću u pripremama za maturske ispite, nadam se da ćeš usperi da upišeš željeni fakultet!

    ОдговориИзбриши
  2. Kao i svaki post, tako i ovaj, prelijepo je napisan. Moram da priznam da ništa interesantno nisam radila u februaru. Mnogo sam učila. Bilo je mnoogo testova i ispitivanja na samom početku. Mjesec je brzo i uspješno prošao, te se nadam da će i ostali tako.

    http://welcometoownway.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Predivno si ovo napisala. Obožavam dok pišeš takve postove. Meni je isto bilo tako, samo učenje, učenje i učenje, a preko vikenda serija jer je to ono što mi ispunjava vikend jel haha, slike su predivne kao i uvijek!♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Pa jedan veliki deo februara (d0 17) bila sam na raspustu pa sam radila svasta: izlazila,odmarla,citala,pisala,isla na rodjendane... A onda krrnula skola i ucenje i milion ocenjivanja u jednoj nedelji...znas vec kako to ide. :D
    Nemam sta recu za 7 Days, vec si procitala u mom postu o favoritima. ♡
    Uxivaj u Seranovima! :D
    Jesi li se odlucila koji ces fakultet studiirati? :-)
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post.Na mom blogu je debata vezan za učenike I nastavnike ,pa pročitaj ako želiš:

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Za pocetak, ja sam odusevljena tvojim fotografijama, malo je reci da su savrsene <33333 Februar mi je jako sporo prosao, vladali su virusi pa ni mene nije zaobisao hahahha... Uzivala sam u raspustu... Cula sam da su Sindjelici kopija Seranovih, ali nema veze verovatno cu poceti da pratim i Seranove.
    P.S. Sjajno napisan post lepotice, sve pohvale :******

    tijanaqueenoffashion.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Moj februar je bio vrlo čudan mjesec, i u malo vremena se dosta, ne samo za mene već i za moju obitelj, stvari desilo. Sljedeći tjedan će kod mene biti vrlo užurban. :/

    Super su ti slike! <3

    ОдговориИзбриши
  8. Anjice, slike su savršene! ❤ Meni je sledeća nedelja prepunjena odgovaranjima i testovima i to iz najtežih predmeta, ali dobro, preživeću i to. A u februaru sam najviše odmarala i brzo mi je prošao jer sam do 17. bila na raspustu. :)

    http://aleksandrasmagicalworld.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  9. Divan post Anjice bas mi se dopada!I meni je februar prebrzo prosao pogotovo ovaj deo u skoli,kada sam u petak dolazila kuci precrtavajuci na kalendaru prethodne dane.Vreme odista prebrzo ide.Slike su prelepe.I meni je serija Seranovi obelezila poveci deo detinjstva,jer sam je obicno gledala sa roditeljima uvece...Srecno u skoli,ni meni nije nista bolje,jer sam ove godine mali maturant :)!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Super post! Meni je februar prošao jako brzo.. Kao da je juče bilo.. Ležala sam u krevetu jer sam bila bolesna i molila preko poruka tatu da kada se bude vraćao sa posla da mi kupi HEJ! Stvarno mi je prebrzo prošao!

    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  11. Divan post, uživala sam čitajući ga. Moja prethodna nedelja je potpuno isto protekla kao i tvoja. Ovaj mesec je bukvalno proleteo, a da to nisam ni primetila. Zaista ne mogu da verujem da je već prošlo dva meseca od dočeka Nove godine, stvarno neverovatno. Inače Anjice zaista fantastične fotografije. <33

    Novi OUTFIT post ---> *OVDE* ! :)

    ОдговориИзбриши
  12. I spent the whole February in bed and I didn't go to school because I was ill. But today I'm going to school because the doctors say I'm healthy now. But I still cough a lot, and I don't know how are my teachers going to deal with that. So I can just hope that they aren't going to send me home from school. And yes, seems that you have a relaxing week now, but I don't. I have three tests. Awful... I want summer...

    ОдговориИзбриши
  13. Februar gotovo uvek proleti, a da ni ne primetimo.. :) I meni je ovog meseca bilo tako. :) Taj večiti problem sa školom i obaveza oko nje me je takođe progonio, no na sreću, sve sam uspela da postignem. :)
    7 Days je jako praktičan i koliko - toliko zasiti, kod sebe uvek imam barem jedan. :) <3333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  14. Dvadesetak dana u februaru sam ja bila na zimskom raspustu, što je bilo odlično! Odlično sam provodila vreme, a i učila sam za prijemni. Takođe, radila sam i probne prijemne i rezlutati su odlični (nadam se da će tako biti i na završnom). Krajem februara sam dosta učila, jer mi je počelo drugo polugodište, i baš kao što kažu nastavnici, trudim se da naređam dobre ocene, kako bi mi bilo posle lakše za spremanje i kako bih imala manje da učim i da se mučim. Želim ti uspešan i srećan mart! ♥

    ОдговориИзбриши
  15. Odličan post Anja. Baš sam bila puno otvara tvoj blog u zadnje vreme. Nije bilo novih postova,pa sam na tren pomislila da si odustala od bloga. Hvala Bogu,pa ovo nije istina. Slažem se da februar brzo prolazi. I ja sam mučila muku,jer posle raspusta nisam ni mogla rasporediti vreme kako treba.

    http://alijindnevnik.blogspot.com/2016/02/nisu-jaci.html?m=1

    ОдговориИзбриши
  16. Pre svegaaa moram ti pohvaliti ove par fotografije,prelepe su!
    Februar je bio bas lep i mislim da je svima koji su bili na zimskom raspustu bio dobar.Jako su mi sporo prosli ovih 29 danaa. Mislim da sto se tice prethodnih meseci februar mi je najlepse prosao, na raspustu sam imala vise vremena da se posvetim sebi i da prosetam negde...

    ОдговориИзбриши
  17. Do 17. februara sam bila na raspustu i taj period mi je bio poprilično miran i lep, e onda je počelo drugo polugodište. Ponovo sam prinuđena da gledam ljude koji su mi se smučili i sa kojima, da ne idemo u isti razred, nikada više ne bih stupila u ikakvu konverzaciju. :) Došla su nam dva nova, užasna nastavnika (fizika i hemija, možeš zamisliti). S obzirom da smo osmi razred, tek smo pre par dana dobili zbirke za vežbanje za prijemni ispit, a za sledeću nedelju su nam zakazana nekoliko odgovaranja. Ne deluje tako strašno, ali meni se, veruj, već smučilo xD Pre nekoliko dana mi se vrat ukočio, uh, mislim da mi je to obeležilo februar, užasno iskustvo :') Sada sam prehlađena, u školi vlada neki virus, temperatura i to, a mene, izgleda, hvata.
    Jesi li izabrala pobednika giveaway-a? :)

    ОдговориИзбриши
  18. Do 17. februara sam bila na raspustu i taj period mi je bio poprilično miran i lep, e onda je počelo drugo polugodište. Ponovo sam prinuđena da gledam ljude koji su mi se smučili i sa kojima, da ne idemo u isti razred, nikada više ne bih stupila u ikakvu konverzaciju. :) Došla su nam dva nova, užasna nastavnika (fizika i hemija, možeš zamisliti). S obzirom da smo osmi razred, tek smo pre par dana dobili zbirke za vežbanje za prijemni ispit, a za sledeću nedelju su nam zakazana nekoliko odgovaranja. Ne deluje tako strašno, ali meni se, veruj, već smučilo xD Pre nekoliko dana mi se vrat ukočio, uh, mislim da mi je to obeležilo februar, užasno iskustvo :') Sada sam prehlađena, u školi vlada neki virus, temperatura i to, a mene, izgleda, hvata.
    Jesi li izabrala pobednika giveaway-a? :)

    ОдговориИзбриши