Februar iz mog ugla

By Anja Miii - недеља, фебруар 26, 2017

Došli smo do kraja februara. Bio je iznenađujuće lep i u znaku proleća. Za tri dana sam iz zimske jakne prešla u kaput, a iz kaputa u tanku bomber jaknu. Iako je vreme bilo lepo, nisam se dovoljno kretala i na tome moram da poradim u martu. Nisam vam dovoljno pisala, ali očigledno je mom telu i umu bio potreban odmor zbog svog stresa koji se nakupio u toku januara. Nisam uradila sve što sam želela, ali i to je u redu. :) Gledala sam filmove i seriju i provodila vreme sa drugaricama, par dana sam bila kod kuće i februar je prosto proleteo, što sam i očekivala, s obzirom na to da je generalno vrlo kratak. U nastavku pogledajte šta sam to pogledala/pročitala/volela u toku ovog meseca...


Kako u januaru nisam pogledala bukvalno nijedan film, zadovoljna sam ''učinkom'' u februaru. U nastavku možete da vidite koje sam filmove pogledala, kao i šta o njima mislim. 
P.S. Preporučite mi neke interesantne filmove u komentarima. :)






Ma Ma. U pitanju je španski film u kome glavnu ulogu tumači Penelope Cruz. U pitanju je priča o ženi kojoj otkrivaju rak dojke u poslednjem stadijumu bolesti. U tim teškim trenucima, kada počinje da prima teške hemoterapije, ona nastoji da ostane jaka zbog svog sina, sebe i svega onoga što će je tek snaći od trenutka kada sazna za svoju bolest. Ne preporučujem vam ovaj film ako ste premladi i osetljivi, ali je divan i jako poučan i smatram da ga treba odgledati. 



Southpaw. Još jedna drama i još jedan potresan film, ali ni blizu filmu o kome sam vam prethodno pisala. Naime, reč je o planetarno poznatom bokseru koji je odrastao u domu za nezbrinutu decu. Tamo je upoznao devojku kojom se kasnije oženio i sa kojom je dobio ćerku Lejlu. On obožava svoju porodicu i navikao je da je žena uz njega u svakom trenutku, da ga savetuje, da ga podržava, da planira njegov život i njegove borbe... Ipak, sticajem okolnosti, njegovu ženu ubijaju, on ostaje bez prebijene pare i povrh svega mu oduzimaju ćerku. Tu kreće njegova borba...









The Edge of Seventeen. Ovo je, koliko mogu da shvatim, relativno nov film. U pitanju je tinejdž komedija, ali je vrlo realan, zanimljiv i poučan. Naime, reč je o sedamnaestogodišnjakinji, koja ima najbolju drugaricu od ranog detinjstva. Njih dve su bukvalno nerazdvojne i kroz sve periode živote su zajedno prošle. Kada se njena najbolja drugarica zaljubi u njenog rođenog brata (sa kojim se baš i ne podnosi), ona joj okreće leđa. Oseća se zapostavljeno i manje vredno. Svoje probleme počinje da deli sa profesorom, upada u probleme zbog dečka koji joj se sviđa, odbija dečka koji je zaljubljen u nju i tako dalje... 









Good Kids. Ovo je film koji je trebalo da podseća na Američku pitu, ali definitivno ne podseća. Naime, radi se o tri momka i devojci, koji su nerazdvojni od ranog detinjstva. Oni su najbolji đaci, upisali su najbolje fakultete, nikada nisu išli na žurke i nikada nisu radili ono što ne treba, ali odlučuju da to promene pre nego što odu na fakultet. Počinju da idu na žurke, pronalaze devojke/momka, stupaju u seksualne odnose i sl. Nisam oduševljena ovim filmom, ali nije toliko loš. Prosečan je, zapravo.











Fifty Shades Darker. Pre par godina sam pročitala sva tri dela ove knjige. Gledala sam prvi deo filma, sada i drugi, i uopšte ne mogu da razumem osobe koje kažu da je ovaj film too much u smislu erotike. Knjige su neuporedivo gore u tom smislu. U filmu postoji eventualno 5 scena od po minut koje su erotične, s tim što se ne otkriva ništa osim njenih grudi. Glupo mi je što ovo sada pišem, ali stvarno mi nisu jasni ljudi koji ovaj film smatraju, ne za publiku 18+, nego i više od toga... U suštini, film mi se dopao. Nije ništa specijalno, ali može se pogledati. Iako su mi knjige i dalje bolje, film je stvarno okej urađen. :)






Iiii, opet sam gledala Grey's anatomy, i to baš dosta, ali je, naravno, nisam završila. Ostalo mi je još par epizoda iz desete, a onda jedanaesta, dvanaesta i trinaesta, koja još uvek nije kompletno prikazana. Mnogo volim ovu seriju, ali baš su je odužili i prosto me je strah da je gledam dalje, jer znam šta će se desiti sa sa nekim likovima... Po ko zna koji put vam je preporučujem, ali ako ste spremni da se nervirate, da se pitate zaštoo? i ako ste spremni na gomilu sezona! 


Ovo je jedina knjiga koju sam počela da čitam u februaru, a koju, pritom, još uvek nisam završila. Knjiga je odlična, ali prosto imam period kada mi se ne čita. Već mesec dana je konstantno razvlačim, ali sigurno ću je završiti u nekom narednom periodu, pa ću moći da vam napišem šta o njoj mislim. :)


Moram da podelim sa vama ljubav prema ovoj teglici. :) Kupila sam je na Spensu, u prodavnici Casa Nuova. Pored radnje na Spensu, imaju još jednu, u Pašićevoj br. 9. Koštala je 250 dinara, što je super cena, s obzirom na to da gotovo ista ovakva u Vulkanu košta oko 500 dinara. Moja cimerka je kupila istu ovakvu, samo crvenu, tako da ih sada stalno koristimo. :)


Na kraju, moram da kažem da sam beskrajno uživala u ovom Baleinom gelu za tuširanje. Ima miris nara i breskve, a kako obožavam voćne mirise, bio mi je idealan! Pomirište ga kada odete do DM-a, garantujem vam da ćete se oduševiti. :)


To bi bilo sve od mene za danas. Nadam se da ste i vi uživali u februaru, mada vam želim da još više uživate u narednom, prolećnom mesecu. Želim nam da se više družimo i piskaramo u toku marta. Ljubim vas! :*

  • Share:

You Might Also Like

14 коментара

  1. Predivan post Anjice, fotke su odlične ❤❤!Kako već duže vreme tragam za nekim filmovima,ove cu svakako odgledati ❤❤😍!

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post, a film Fifty Shades Darker cu veceras odgledati u biskopu, konacno se prikazuje :) <3

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post , kao i uvek :D U potrazi sam za filmovia i verovatno cu odgledati ove u martu. Sto se tice teglice imam i crvenu i plavu i apsolutno su preslatke ♥

    Die with memories,not dreams

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post, Anjice! Btw; prelepo crtaš❤❤❤

    ОдговориИзбриши
  5. Divan post i veoma inspirisuc, pogotovo te inspirise da gledas filmove.:)

    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    http://aleksandrascorner.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Sjajan post Anjice! Fotke su čarobne. :) Hvala ti na preporuci za filmove, The Edge of seventeen mi zvuči zanimljivo. :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Anjice draga, jako interesantan post. Ima puno ovde stvari o kojima bih komentarisala. Počev od filmova, koje sam i sama većinu pogledala, moram se složiti da su jako zanimljivi. Ma ma je film koji sam nedavno gledala i koji mi se najvise dopada. O seriji koju si ti gledala ovog meseca sam citala dosta recenzija tako da cu je verovatno i sama pogledati. U svakom slucaju ne bih da duzim. Ocigledno je da si imala zanimljiv mesec, i da, ocekujem maaaalo više postova u martu, jer zaista volim d aposecujem tvoj blog!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  8. Super post! Uvod mi se odmah svidio bas sam sve citala sa zadovoljstvom! Jako lijepe slike :D

    https://catherinehere.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  9. Predivan post, Anjice. Februar ti je bio baš zanimljiv. Drago mi je da si pogledala malo više filmova, iako u januaru nisi pogledala nijedan. Predivno.

    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ОдговориИзбриши
  10. Stvarno divan post, kao i fotke koje su ga propratile, očarana sam! :) Nisam pogledala ni jedan od navedenih filmova, ali sad sam baš zainteresovana za film Ma ma. <33

    ОдговориИзбриши
  11. *.* kako predivne fotografije i predivan post, definitivno nastavi s ovom ''rubrikom'', ako je mogu tako nazvati super ti ide

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  12. Dopada mu se kako si napisala ivaj post, aam koncept i odabir favorita je jako orihinalan. UIvala sam citajuci! Slike su fenomenalne :D Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  13. Divne filmove si podijelila sa nama, pogledat cu neke od ovih. :))

    Ako zelis zaprati me, nova sam.
    http://littledreamer30.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши