Top 5 stvarčica koje sam volela u proteklom periodu

By Anja Miii - среда, јануар 04, 2017

Nisam ljubitelj šminke i kozmetike, stoga vam vrlo retko pišem svoje mesečne favorite. Međutim, uvek postoje neke druge stvarčice koje u određenom periodu posebno nosim, volim, koristim... U današnjem postu ću vam pokazati koje su to stvari koje sam posebno volela u poslednje vreme. Nadam se da ćete češće moći da čitate ovakav tip postova na mom blogu, jer volim da ih pišem, a i verujem da vam se dopadaju. :)


Prva stvarčica koju želim da vam pokažem je moja omiljena kapa. Iako ste je već videli, zaslužuje da je još jednom pomenem. Ovo je, bez sumnje, najlepša i najtoplija kapa koju sam ikada imala! Iznutra je obložena krznom, gombica na vrhu izgleda kao da je od pravog krzna (a nije), a vuna od koje je kapa napravljena je izuzetnog kvaliteta. Kapa je naručena sa Zafula. :)


Naredna stvar je sat, takođe naručen sa Zafula. S obzirom na to da imam dosta satova, svakodnevno ih menjam, u zavisnosti od onoga što obučem. Ovaj sam u poslednje vreme definitivno najčešće nosila. On je crno - beli i slaže se uz gotovo sve (posebno u mom slučaju, jer imam najviše odeće u tim bojama). Kaiš mi se malo oštetio, jer sam ga, kao što rekoh, vrlo često nosila, ali nije skup, stoga i nisam očekivala da bude nekog posebno dobrog kvaliteta. 


Parfem koji sam najčešće koristila je Hugo Boss - Nuit Pour Femme. Ne znam da opisujem mirise, ali ovde možete da pročitate malo više o njemu. Ne traje predugo, do 5 sati od nanošenja, ali je izuzetno lep, elegantan i meni je stvarno prijao. 


Mogli ste da pretpostavite da će se i ove knjige naći u postu, s obzirom na to da sam vam nedavno pisala o njima. Ako vas zanimaju moji utisci, pogledajte ovaj post - klik klik. Kupila sam ih u Laguninoj noći knjige, tako da sam drugu polovinu decembra provela čitajući ih u pauzama od učenja i predavanja na faksu. :)


Na kraju, pidžama. Kupljena u Extreme Intimu. Pretpostavljam da je i dalje možete pronaći u prodavnicama ili na Jasmil sajtu. Ovo je definitivno najudobnija pidžama koju imam! Verujte mi, ne izvlačim se iz nje kada sam kod kuće! Gornji deo je crvene boje, ima crtež pingvina i natpis who loves me?, dok je donji deo teget, sa crvenim ranflicama na krajevima. :) Pidžamica je 100% pamučna, izuzetno je udobna i mama kaže da podseća na trenerku. :)



Hvala vam na čitanju! Ljubim vas! 

  • Share:

You Might Also Like

22 коментара

  1. Divan post! Kapica je preslatka, a u pidžame sam generalno zaljubljena, ali ova tvoja je stvarno predivna. I da, srećna Nova godina! ❤

    ОдговориИзбриши
  2. Dok nisam srela tebe definitivno moram pročitati koliko je hvaljena. Pidžama je zaista preslatka! Odličan post, Anjice. :)

    introvertna-holandjanka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Ni ja ne volim toliko pisati, ni čitati postove o kozmetici, baš mi je drago što si ti ovdje ubacila neke druge stvarčice koje izgledaju fenomenalno :*

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Fenomenalan post draga. Sviđaju mi se stvari, a kapica i pidžama su mi preslatke. Sve u svemu odlično kao i uvijek!♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post! Stvarčice su predivne, posebno mi se dopada kapica! :)♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Super post, Anja!♥

    http://katarininsvijet.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Sat je predivan, baš mi se sviđa. A i kapica je lijepa, ja ih obožavam nositi. Pidžama je preslatka :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  8. Sat je fantastičan, mnogoo mi se dopada! Pidžama je prelepa! Divne fotke Anja.♥

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan post Anjice!♥
    Ne mogu da opišem koliko mi se samo dopada pidžama,divna je!Ja sam veliki ljubitelj satova,pre sam ih nosila,ali sada trenutno ih ne nosim,ali planiram da kupim jedan novi. :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Znači doslovno draga Anja, ja imam jednu kapu koja je stara 6 godina, i stalno ju nosim. Ne znam što bih bez nje! Ovu sam pidžamu vidjela u jednoj lokalnoj trgovini, bila je jeftina, ali sam ju ja zanemarila, sad mi je baš žao što ju nisam kupila. :(

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  11. Odlične stvari, pogotovo pidžamica, ja ih obožavaaam!

    Novi post:http://redheads-diary.blogspot.hr/2017/01/whats-in-my-hospital-makeup-bag-3.html

    ОдговориИзбриши
  12. Anjice, predivne stvarčice. Pidžama mi se definitivno najviše sviđa! ☺
    Nisam ulazila na Blogger, tek sada sam videla dosta tvojih novih postova, bacam se na čitanje istih, a tebi želim sve najbolje u novoj godini! ♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Pidzama je predivnaaa. Fotografije su ti takodje sve odlične, kao i uvek. Sve je lepo i veoma potrebno kako preko zime, tako i kasnije. Odliičan post Anjice, svaki ti je sve bolji i bolji! :D :*

    https://bbooklovers.blogspot.rs/2017/01/digitalna-tvrava-den-braun.html Ovo je moj novi post, na novom blogu, ako ti se dopada, pogledaj i učlani se :)

    ОдговориИзбриши
  14. Predivno,kao i uvek! Pidzama mi se mnogo svidja,mozda i najvise. Sat je takodje jako,jako lep.
    Novi--> Outfit l SheIn

    ОдговориИзбриши
  15. Ova pidžama je savršena verovatno ću je kupiti♥

    Ako želiš da vidiš moj novi post ♥ http://goldenglowbymr.blogspot.rs/2017/01/zimske-slikedanas-mi-je-dan-za.html

    ОдговориИзбриши
  16. Odlican post !
    Zapratila sam te molim te uzvrati !
    christinakristina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Predivan post draga Anja,sve je preslatko <33!Sat mi se jako dopada,moram i ja sebi da pronadjem neki u skorije vreme :)!

    outfit post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  18. Stvarno divne stvarčice, pidžamica je preslatka! Dok nisam srela tebe je stvarno predivna knjiga, meni jedna od najboljih koje sam pročitala u 2016, a nisam sigurna da ću čitati nastavak, jer je meni onaj kraj bio sasvim dovoljan. Ipak, verovatno se predomislim...
    Divan post! <3

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  19. Divno! ❤
    Ova kapa stvarno lepo izgleda, a još je i kvalitetna tako da mi se jako dopada, i ja ću malo pročešljati po Zaful-u. :) Takođe, mnoo mi se dopadaju satovi ovakvog tipa, moram pod hitno da nabavim neki! Pozdrav!❤❤

    ОдговориИзбриши
  20. Slike su tako divne! Sat mi se najviše sviđa, a i pidžama je preslatka! Divan post☺♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  21. Odličan post!!Već duže vreme planiram da pročitam 'Me Before You',a sada sigurno hoću.Imamo iste pidžamice,slažem se,stvarno je udobna i prelepa.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com -novi post je online ❤❄

    ОдговориИзбриши