Trenutna lista želja

By Anja Miii - недеља, август 21, 2016

Od malena sam obožavala avgust, ne samo zbog kupovine školskog pribora, već i zbog kupovine nove odeće i obuće za školu. Ove godine ću tu kupovinu obaviti u septembru, stoga želim da podelim sa vama svoju listu želja. Ona je veoma raznovrsna i verujem da će vam biti zanimljiva. :)



1. Laptop. Imam ga, ali ga delim sa bratom. Nas dvoje sasvim lepo funkcionišemo i ne svađamo se oko toga ko će i kada da bude na njemu. Valjda smo to prerasli. Ipak, kada krenem na faks, on će ostati kod kuće, a ja neću moći da izbacujem postove i sređujem slike u toku radne nedelje, pa mi je laptop definitivno jedna od najvećih želja. Samo ukoliko ga dobijem, moći da vam postujem ovoliko često koliko to radim sada.
2. Torba za fotoaparat. Moj fotoaparat je uvek kod kuće i retko kada ga nosim negde, a pošto ću sada stalno morati da ga nosam u koferu, ne želim da se ošteti i torba mi je preko potrebna.
3. Memorijska kartica. Mobilni telefon sam dobila još početkom maja, a memorijska kartica iz starog telefona mi je oštećena, tako da se mučim sa memorijom na ovom telefonu. Nju ću kupiti već ovih dana, i gledaću da uzmem neku sa što više prostora. 
4. Patike. Iako godinama hejtujem Air Max patike, od pre par meseci su počele da mi se sviđaju i definitivno želim jedne. Ako ne pronađem onakve kakve mi se dopadaju, definitivno želim bilo kakve crno - bele - sive patike, ali one jače, za jesen/zimu.
5. Neseser. Konkretno ovaj neseser sa fotografije možete pogledati ovde - http://goo.gl/hZ82g5. Kao što možete da vidite, on ima dosta mesta i u njega može da stane mnogo stvari, a baš to mi je i potrebno.


1. Teksas farmerke. Nisam sigurna, ali mislim da imam samo dvoje neiscepanih i gomilu iscepanih farki. Pošto će uskoro jesen, a onda i zima, moraću da kupim neke koje nisu iscepane. Ove sa fotografije mi se jako dopadaju, jer nisu duboke i zaista su vrlo jednostavne. Njih možete da pogledate/kupite ovde - http://goo.gl/Md1WOU.
2. Crne pantalone. Važi isto što sam rekla iznad - sve crne pantalone su mi iscepane, tako da su mi neiscepane ili vrlo malo iscepane pantalone neophodne, s obzirom na to da crno najviše volim da nosim kada su u pitanju donji delovi. Ove sa fotografije su mi prelepe i možete da ih pogledate/kupite ovde - http://goo.gl/vAyVMR.
3. Roze jakna. Okej, stvarno imam previše jakni za prelazno vreme, ali ih i dalje mnogo volim. Nemam nijednu roze jaknu, a plus su na ovoj prišivene predivne nalepnice i jako, jako, jako mi se dopada! Možete da je pogledate ovde - http://goo.gl/3Tgolu.


1. Ranac. Svi znate da ja obožavam rance. Isto tako, obožavam zlatnu i srebrnu boju, tako da mi je ovaj predivan! Možete da ga pogledate/kupite ovde - http://goo.gl/SlEMbx.
2. Tregerice. Njih već dugo želim, a nikako da ih kupim. Nekako se uvek plašim kako će mi stajati. Na meni tregeri generalno izgledaju kao da imam par godina manje. :D Ipak, prelepe su mi. Možete da ih pogledate/kupite ovde - http://goo.gl/FAf5YT.



1. Dok nisam srela tebe i Posle tebe. Ne želim da odgledam film dok prvo ne pročitam knjige. Svi ga hvale i svi su oduševljeni, ali knjige su knjige, tako da njih kupujem prvom prilikom kada odem u Vulkan.
2. Mason jar. Već dugo želim ovu teglicu. Videla sam je pre par dana u jednoj prodavnici i moraću da je kupim što pre.
3. Čupavi jastuci. Ne znam, meni su oni predivni. Ovaj je iz JYSK-a, košta oko 1.700 dinara (što je previše za jedan jastuk), ali divan je!


To bi bilo to što se tiče moje trenutne liste želja. 
Stvarčica je mnogo, a ja se nadam da ću dobiti/kupiti bar neke od njih. :)

P.S. Post iz rubrike #AnjaSavetuje izlazi prekosutra i odgovaraću na pitanja u vezi škole, tako da još danas i sutra možete da ih postavljate ovde.

  • Share:

You Might Also Like

28 коментара

  1. divan post anja toplo ti preporucujem knjigu pre nego sto zaspim jer knjiga je vrhunski napisana

    ukoliko ti nije tesko pogledaj moj blog i ako zelis uclani se

    booksdiar.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Predivno, Anjice! Obavezno pročitaj 'Pre nego što sam srela tebe' sigurna sam da ć ti se dopasti. :) Nadam se da ćeš uspeti da nabaviš sve ove stvarčice, a pogoovo laptop, pošto bi nam jako nedostajali tvoji postovi. :) <33

    Novi post-> www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  3. Taj jastuk iz JYSK-a sam kupila kad sam se selila u novu sobu, isplati se! Veoma je mekan i prijatan :)
    Pre neki dan sa bila u Uscu i u prodavnici Pull&Bear videla nalepnice za odecu, odmah sam se setila tebe da si pitala u nekom od prethodnih postova gde imaju da se kupe.

    girl-hashtag.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Koliko je ova wishlist-a u mom fazonu. Ja takodje obozavam ranceve, i svaki put kad kupim novi, nadjem jos lepsi, i onda se pokajem. Hhaha. Ja sam takodje hejtala Air Max, medjutim pocele su da mi se svidjaju, i bas sam razmisljala koje da kupim za skolu, super star adidas, ili air max, ali presudile su super star adidas. Ne znam da li ti je potrebno za saradnju, ali sam kliknula na sve linkove :D Jos jednom, divna lista zelja! ♥♥♥

    http://forgirlsonly-ofg.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. "Dok nisam srela tebe" je predivna knjiga, obavezno je pročitaj! :) Nadam se da ćeš uspeti da nabaviš sve stvari koje želiš. :)

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Ovaj ranac je zaista divan,tačnije sviđa mi se oblik,ali boja iskreno ne.Nije moj fazon,ali dobro..što se tiče filma 'Dok nisam srela tebe' film je zaista divan,smešan,zanimljiv..ali iskreno malo patetičan,videćeš i sama kada pogledaš..nisam pročlitala knjigu,jer se knjiga bukvalno za nedelju dana rasprodala,pa nisam je još kupila.
    Divne željice Anja♥

    ОдговориИзбриши
  7. Lista mi se dopala, nadam se da ces kupiti bar pola stvari. :)

    introvertna-holandjanka.blogspot.com novi post

    ОдговориИзбриши
  8. Odlične stvarčice si izabrala, a najviše mi se dopada roza jaknica. Mnogo je slatka. :)

    jasminadimitri.blogspot.com | YouTube

    ОдговориИзбриши
  9. Ruksak i tregerice su mi odlični, predivno izgledaju! :)
    Ja imam čupavi jastuk iz JYSK-a, samo u bijelom izdanju, i obožavam ga.. Super wishlista! :D

    itsnina23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Sve stvari mi se sviđaju, ali ruksak i jastuk najviše. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Sve stvari su divne. ☺ Jakna mi se mnogo sviđa, na raznim sajtovima gledam ovakve nesesere sa futrolicama na poklopcu i jako mi se sviđaju! Želim ti da nabaviš lap-top i futrolu za foto-aparat, jer ćeš nam u suprotnom jako faliti tvoji postovi i fotke koje su brilijantne! ♥

    http://misseslandy.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  12. Odlicna lista zelja,draga. ☺ Jako bih volela da kupis/dobijes novi laptop kako bi mogla da nam izbacujem postove sto cesce kada krenes na faks. ♥
    Internacionalni GIVEAWAY ----> http://miljana-saveti.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  13. I liste želja koje inače ne volim najviše učiniš zabavnim. :)
    Ooodlično!
    Odjeća top, i sama sam naručila rozu jaknu, jedva čekam da stigne, mislim da je među morem nekih jaknica u monotonim bojama, potrebna tako jedna da sve malo osvježi.
    Tregerice naruči obavezno, i ja sam bila skeptična , n a kraju predobro stoje.

    Odlično kao i svaki put Anjice. ♥

    ОдговориИзбриши
  14. Lista je stvarno divna, ali najviše sam se razveselila kad sam vidjela "Dok nisam srela tebe"... Knjigu sam pročitala prije par mjeseci i SAVRŠENA je (iako sam potrošila previše suza zbog nje) i moraš ju pročitati što prije. Film je isto okej, ali knjiga je mnogo bolja, vjeruj mi :) Isto tako jedva čekam pročitati i drugi dio hehe. Inače, super post! ♥

    ОдговориИзбриши
  15. Divan post draga Anja,preedivna je lista zelja <33!Slazem se u vezi torbe za aparat,ako ikad nabavim malo veci moracu i ja da je kupim,a sto se tice laptopa potpuno razumem <33 :)!

    ОдговориИзбриши
  16. Divan post Anja! Ja takodje zelim da kupim obe knjige, jer sam cula dosta pozitivnih komentara..
    xx

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  17. Draga Anja, vrlo zanimljiv post. Većinu ovih stvari nisam imala prilike da vidim do sad, ali su vrlo originalne i jako su mi se dopale. Zaista imaš ukusa, a to potvrdjuju ovaj rančić i ove tregerke koje su baš u mom fazonu.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  18. Divan post Anja! Nadam se da ćeš dobiti/kupiti neke od ovih stvari, prvenstveno laptop i torbu za fotoaparat, jer ti je to verovatno i najpotrebnije. Sve stvari su jako lepe i mnogo mi se dopadaju!<333

    ОдговориИзбриши
  19. I ja u oktobru krećem na faks, i spremila sam listu želja takođe,mada nije baš velika. Uglavnom su mi zaista potrebne dve velike tašne,jedna crna i jedna bež,paleta senki,jer sam pre uvek kupovala na komad, a sad hoću malo da eksperimentišem sa šminkom.Kupiću i jedan mantil za jesen i peglu za kosu,jer ovu kod kuće delim sa sestrom... :)

    ОдговориИзбриши
  20. Koliko su predobre ove stvarcice sa SheIn-a, iste bih i ja stavila na svoju listu zelja. Zelim ti da dobijes lap-top pa da nam i dalje redovno kuckas postove. I da, jastuk iz JYSK-a jeste dosta skup, ali je savrsen i ja ga mnogo zelim! ♥☺

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  21. Zelim ti da kupis sve sto si isplanirala , a pogoto laptop, jer zaista se nadam da cea biti u priluvi da nam pises redovno ♡
    Ostale stvarcuce su bas preslatle, od odece i knjiga do jastuka i memorijske kartuice. :D
    Mozda je glupi sto ne znam, alu sta je zapravo Mason Jar? :))
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je ona teglica sa cevčicom iz koje možeš da piješ smoothie, sokove i sl. Pretpostavljam da znaš na šta mislim. Ovde na slici se vidi samo teglica, a inače ima i šarenu cevčicu :) <3

      Избриши
  22. Jastuk je presladak!!!! Također i meni treba memorijska jer uopće nemam mjesta na mobitelu :(

    bernardasinnnerbeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  23. Divna lista želja ,ranac mi se najviše dopada <3 .



    Novi post-lepotaodaleks.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  24. Divna lista zelja, sve mi se dopada. Imam dve ove kao tegle i preslattke su mi, obozavam da pijem iz njih..

    smoothieglam.blogspot.com Inače, pomenula sam te u današnjem postu, pa pogledaj :)

    ОдговориИзбриши
  25. ako planiraš da kupiš ovaj neseser,bolje nemoj preko interneta,jer kako vidim,košta osam dolara. Iste take možeš da nađeš kod Kineza ili u prodavnicama mešovite robe,za duplo manje.

    ОдговориИзбриши