Šoping lista za početak nove školske godine ♡

By Anja Miii - субота, август 15, 2015

Šoping najčešće obavljam sredinom septembra, kada se letnje stvari u buticima smene jesenjim i zimskim. Ako i kada odem tokom avgusta, najčešće pronađem gomilu letnjih stvari na super sniženjima, ali svesna da mi u tom periodu nisu potrebne, pokušavam da ih izbegnem. Svake godine sastavim svoju malu šoping listu, naznačim šta mi je zaista preko potrebno i trudim se da ne kupujem nepotrebne stvari, mada se i tako nešto povremeno (dobro, često) pronađe u kesama. To je između ostalog obuća. Od mojih starki, patika, čizmica i sandalica, obuća drugih ukućana praktično ne može ni da stane u cipelar. Nikada nisam bila jedna od onih devojčica opsednutih odećom, ali kada je obuća u pitanju, tu stvarno nemam mere. I ukućani su se pomirili sa tom opsesijom, pa im više nije neobično kada kažem kako nemam šta da obujem. Sastavila sam svoju malu wish listu koju ću podeliti sa vama. To su sve one stvarčice koje planiram da kupim u ovom naletu zvanom school šoping. Ispod ćete moći da vidite šta je meni od odeće i obuće potrebno, šta mi se sviđa i gde stvari sa slika možete da pronađete. U ovom slučaju su to H&M, New Yorker u i Bershka, gde ja najviše volim da kupujem.


Od nekoliko pari farmerki koje imam, samo jedne mi trenutno odgovaraju, ali ne mogu da kažem da su odgovarajuće i za zimu koja je pred nama, bar sudeći po 'rupama'.  Jedne su mi uske, druge suviše iscepane, treće mi se više ne dopadaju, četvrte su pretamne itd. Zato su one prve na listi, pod tačkom obavezno!


1. H&M - 2.699 din.
2. Bershka - 2.490 din.
3. New Yorker - 3.499 din.

Kada sam umiljato upitala tatu: 'Šta ćeš mi lepo kupiti za početak školske godine', odgovorio je 'Od mene imaš patike...' Ja sva srećna, a mama samo broji koji je to par po redu. Nisam sigurna kakve ću uzeti - da li one za suvo vreme, ili pak neke duboke, iako ih već imam. Još ću razmisliti.


1. Planeta Sport - 8.990 din.
2. Planeta Sport - 8.312 din.
3. Đak sport - 10.990 din.

Kako nisam u fazonu elegantnih torbi ili torbi preko ramena, i ove godine ću se odlučiti za ranac. Do sada sam nosila sportske rance, nosiću ih i sada, ali želim da kupim nešto malo elegantnije, kao što možete da vidite na sledećim fotografijama. Nadam se da ove godine nećemo nositi suviše knjiga, a i kada ih bude bilo, moj Nike ranac je idealan za to.


1. H&M - 3.999 din.
2. H&M - 2.699 din.
3. Bershka - 3.990 din.

Obožavam džempere! Posebno one pufnaste sa preslatkim zimskim i šarenim dezenima. Prošle godine sam obožavala i konstantno nosila jedan beli, sa šljokicama, ali od silnog nošenja i pranja više ne izgleda toliko lepo. Nadam se da ću ove godine pronaći neki sličan njemu.


1. New Yorker - 1.199 din.
2. H&M - 2.199 din.
3. H&M - 1.699 din.

Kada su jakne u pitanju, zimska mi nije potrebna. Prošle godine sam kupila stvarno lepu jaknu krem boje u Đaku i obožavam da je nosim. Kada je prelazno vreme, imam svoj crni kaputić koji nije mnogo debeo, ali nije ni tanak toliko da mi bude hladno. Idealan je za jesenje vreme. Planiram da potražim i neku slatku jaknicu za prelazno vreme.


1. New Yorker - 2.499 din.
2. New Yorker - 3.499 din.
3. H&M - 4.499 din.

Da mi je neko pre godinu rekao da obučem trenerku, apsolutno ne bih pristala na to. Od kada sam krenula u srednju, uopšte ne volim i ne nosim trenerke. Međutim, pronašla sam par modela koje bih mogla da nosim i koji mi se sviđaju, pa sada krećem u potragu za njima.


1. H&M - 1.699 din.
2. Bershka - 1.790 din.
3. Bershka - 1.790 din.

Verovali ili ne, ja sam tek prošle godine prvi put kupila UGG čizmice. I oduševila sam se! Nisam ih skidala cele jeseni, pa ni tokom zime dok je bilo suvo. Moje su u crnoj boji i kupila sam ih u Metrou, bile su nešto smešno jeftine. Ove godine obavezno uzimam iste čizmice u krem boji. Trenutno ih još uvek nećete pronaći u prodavnicama, ali već sredinom septembra biće ih na svakom koraku. Naravno, mislim na one koje nisu original, jer ja lično nikada ne bih dala toliko novca za jedne čizmice tog tipa.


Dukseve uglavnom ne kupujem, već 'kradem' od brata. Jesu muški, ali i onako ih ne nosim toliko često, pa mi ponekad baš prijaju i sviđa mi se kako mi stoje. Ove godine ću kupiti bar dva duksa za sebe.


1. New Yorker - 1.199 din.
2. H&M - 2.699 din.
3. H&M - 2.199 din.

Košulje obožavam i nosim ih konstantno već godinama. U ormaru imam više različitih - od jednobojnih do kariranih. Kariranih nikad dosta, pa ću i sada uzeti bar jednu, a teksas košulju nemam i stvarno bih volela da je kupim.


1. New Yorker - 1.799 din.
2. H&M - 2.699 din.
3. Bershka - 2.990 din.

To bi bilo to za ovaj post. Ovo su odabrane stvarčice za kupovinu koja sledi, pa ako nađem bar većinu, biće super. Sastavite i vi svoju listu, ali ne zaboravite da sa nje obavezno treba da lete stvarčice koje nisu neophodne, kao što će to na kraju biti i kod mene. :)

  • Share:

You Might Also Like

60 коментара

  1. Doduše,lista nam je baš slična. :) Jako bih volela da poručim sa interneta nekoliko rančeva za školu,jer mi je ovaj trenutno koji imam dosadio,a i volela bih promene.Ja takođe volim košulje,mada ne bih da ih nosim,jer bi me onda još više nazivali štreberkom,jer ću tako da izgledam,a i ovako sam pomalo 'štreberka' haha.Odličan post! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su košulje baš kul, ne pomislim da je neko štreber ako ih nosi. Posebno one koje se nose preko užih majica, kao ove na slikama. ♥ I meni su ovi rančevi sa slika savršeni i apsolutno ću morati da kupim neki takav. :)

      Избриши
  2. Odlican post, mada ja sam sa svojom kupovinom vec zavrsila. Jedino sto moram da nadjem jeste neka dobra teksas jakna ili kosulja! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jano ♥ Ja imam teksas jaknicu i apsolutno je obožavam. Nosim je već 3 godine sigurno, a i dalje još ništa ne fali :) To mi je jedna od omiljenih stvari u ormaru :)

      Избриши
  3. Ja baš ovih dana treba da idem u kupovinu, tako da mi je tvoj post malo pomogao. Ja sam do sada , takođe, imala sportski ranac koji je i dalje u dobrom stanju, ali ovakvi kao što si izdvojila su savršeni, tako da ću verovatno nabaviti novi sledeće godine. Patike sam već kupila, ali moram nabaviti nove pantalone, dukseve... Pošto obožavam šoping, ne mogu da dočekam :)!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takođe. Kad god se približi neka veća kupovina kao što je ova, bukvalno je s nestrpljenjem iščekujem :)

      Избриши
  4. Super postt,ja nisam krenula još u shopping,i stvarno treba da napravim listu svega što mi je potrebno,da mi se ne bi desilo da pokupujem neke nepotrebne stvari,a izostavim nešto što mi treba❤

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod mene se to često desi. Odmah se zaletim i kupim nešto što mi je slatko, a nepotrebno, a zaobiđem ono što mi je stvarno potrebno. Takve smo mi žene :) ♥

      Избриши
  5. Super post! Odlična ideja! Obožavam početak škole - kupovina pribora, odeće, ranca, patika...

    Novi post, konačno :D > milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam vec pokupovala sve, i dosta je slicno ovome. Takodje najvise volim sporske ranceve, od treceg razreda osnovne nosila sam jedan cvetni a sada, posto krecem u srednju kupila sam jedan potpuno sporcki. Takodje ne volim trenerke, ali ovakve kao trenerka-helanke su mi bas lepe i rado ih nosim. Odlican post i odlicna lista zelja :) ❤

    Smoothieglam.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ♥ Sportski rančevi su najbolji u smislu udobnosti i jačine. Nosim ih gotovo kroz celo školovanje, sem u prvim razredima, pa ću sada malo promeniti. :)

      Избриши
  7. Anjice, super post. Soping lista ti je odlicna i nadam se da ces pronaci sve sto zelis. Hehe. Jako mi se svidjaju patike, i sad ce biti jos manjr mesta za ostalu obucu. Tskodje ne volim trenerke i ne nosim ih cesto, ali ove su bas lepe. Sve pohvale za post. ❤

    I mnogo bi mi znacilo da pogledas moj blog jer si mi uzor i najbolja si blogerka.❤❤

    http://najboljisaveti14.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
  8. Odlično. Ja bih na tvom mestu kupila samo kariranu košulju,i patike. Patike najviše nosim a dukserice imam na pretek. Imam puno stvari jer stalno tražim nešto po netu i mama mi zamera. A i upravu je. Nema više mesta u ormaru. Hahhah. Sve u svemu savršen post i jako orginalna tema.

    www.alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti ♥ Isto tako i ja stalno pregledam i domaće i strane sajtove, uvek pronađem neku lepu odeću i onda je pokazujem mami, a onda ludi :D

      Избриши
  9. Divan post!Jako mi se dopada tvoj ukus za modu.Svoju kupovinu sam vec obavila...Jos jednom sjajan post <3!
    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Super post! Ja u kupovinu obicno idem u drugoj polovini avgusta, ali sam odlucila da ove godine skipujem to i odem krajem oktobra (kada dzemperi i ostale zimske stvari budu aktuelne) u Sofiju sa drugaricama u veliki soping. Do tada i ja prelistavam casopise i skrolujem sajtove radnji koje volim kao sto su C&A, H&M, Bershka itd :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sjajno, tamo ćeš verovatno pronaći i bolju odeću nego kod nas :) Verujem da je izbor bolji nego ovde :)

      Избриши
  11. Divan post Anjice! Najviše mi se dopada od svih tvojih dosadašnjih postova. Uživala sam čitajući jer si vrlo često navela neke zanimljive sitnice tipa 'zašto' i 'kako' i ovaj post mi se mnogo dopao!Ja kupujem odeću kada mi je nešto baš potrebno, tj. kada dože vrijeme za to i kada osetim potrebu za tim. Što se tiče ugg čizmica, ja sam prošla isto kao ti i kupila iste kao ti i mogu ti reći da sam i ja oduševljena. Ja sam takođe ogromni ljubitelj džempera i stvarno ne znam koliko ih tačno imam u ormanu (jedno desetak sigurno). Ja sam osoba koja nikada nije nosila košulje, niti ih kupovala. Nije doslovno 'nikada', u aprilu ove godine kupila sam sebi prvu košulju (kuila mi je mama za rođendan) i jako mi se dopada kako mi stoji, samo me mrzi to što stalno mora da se pegla. Što se tiče dukseva, ja to jako volim da nosim, iako imam samo onaj jedan sportski Adidas i to mi je omiljeni zimski komad odjeće. Jaknu i ja planiram (mada zimsku) da kuopim oe godine, jer imam samo jedan karirani kaputić za prelazno vrijeme. Patike su mi definitivno prve na listi za kupovinu jer ja bukvalno iamm najmanje pari obuće (msm imam kanađanke i 2 ugg's i još plus bih htjela neke crne kraće čizmice), a sa farmerkama sam ja mislim završila jer imam jedno 5 pari (nisu sve tod teksasa).. Ranac sam htjela da kupim, li ja sada polazim u 7. razred tako da mi treba neki jači ranac (sa obzirom da su knjige za 7. preteške) i ne znam gdje da nađem tako jak i kvalitetan (a moderan) ranac, pa ako budeš bila u prilici, napravi post i pomozi mi. Sigurna sam da ima još njih koji bi voljeli da im to preporučiš (ošto ćeš već i ti da kupuješ ranac, ali je tebi lakše jer si srednja škola pa ne nosiš toliko knjiga). ♥


    allforyou23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja uglavnom ne nosim mnogo knjiga, ali postoje i oni dani kada je raspored zgusnust i kada moram da nosim više nego inače, ali za to je tu moj sportski ranac :) Ja ti preporučujem da ranac kupiš ili u nekoj sportskoj prodavnici ili u Office Shoes-u. Nike i Adidas rančevi su predobri, a koštaju uglavnom od 2.000 do 5.000 dinara, što je sasvim okej, kada uzmeš u obzir da dugo traju. U Office Shoes-u ima Vans rančeva koji su takođe jaki i kvalitetni :) Meni su lično super i Targetovi ranci, imala sam jedan i trajao mi je godinama, prodaju se u većini knjižara :) ♥

      Избриши
  12. Jako mi se dopao ovaj post i podsetio me na to da i ja trebam sastaviti šoping listu. Ja sam, takođe, zaluđenik za obuću, ali podjednako volim kupovati i odeću. Bukvalno nema više mesta u plakaru jer je moja obuća svuda. Još jednom, post je odličan. :)

    aleksandrasmagicalworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Soping lista ti je savrsena ☺!
    Pogotovo one trenerke moram pronaci jednu!

    ОдговориИзбриши
  14. Ja obozavam UGG cizme. Ja svoje imam vec 4 godine, lazne, ali nigdje se nisu ostetile, ali stvarno sam ih nosila dosta. Kupila sam si i druge koje su kao kozne pa ih nosim i kada je kisa odlicne su. I preudobne !
    Super ti je lista :D
    Jako volim citati tvoje postove :)

    Pogledaj moj blog ako zelis :)

    http://myfirsttextvm.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :) Neke UGG čizmice (na kopije mislim) traju godinu - dve, a neke duže, sve zavisi od kvaliteta. Mojoj drugarici su izdržale dve godine, a onda su se odlepile. Ja ću svoje nositi i ove godine, pa ću videti koliko će izdržati :)

      Избриши
  15. Divna soping lista ♥ Ja bi trebalo da kupim neke patike tako da cu poslusati tvoje savete :)


    lepotaodaleks.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  16. Stvari su jako lepe. I ja takođe imam samo jedne farmerke (duboke), sve sam ih isflekala i isprljala. Trebaju mi neke klasične, baš kao te sa slika. Obožavam trenerke i rado ih nosim u školu haha. Videla sam ove prve u h&m-u, ali su tada bile nešto jeftinije. Njih ću sigurno uzeti, a što se obuće tiče veliki sam fan, možda uzmem neke čizmice. To i moja mama radi, jer ako nešto kupujem onda su to patike. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod mene su to do prošle godine bile starke, kupovala sam i po dva - tri para godišnje, ludela je od mene :) Sada me je ta manija prošla, ali sam u fazi da kupujem svu drugu obuću sem starki, pa čim dođe zima, ona letnja se pakuje u kutije kako bi bilo mesta u cipelaru :D

      Избриши
  17. Mmm. Juce sam zavrsila sa sopingom. Moram ti preporuciti patike u bershki kostaju 46e imaju malu peticu ali su udobneee!

    ОдговориИзбриши
  18. Preodličan post, Anjice! Ja idem u shopping poslije 20., pa mislim da će mi ovaj post svakako biti od koristi. Imamo sličan ukus i slične liste. I ja planiram da kupim UGG čizmice, naravno ne original jer su zaista skupe, i mislim da se ne isplati dati toliko novca za čizmice ovog tipa, s obzirom da se nose na ono suvo jesenje vrijeme, pa bi praktično izgledalo da ih kupujem za mjesec dana nošenja godišnje. Naravno da bih mogla da ih nosim i narednih godina, ali bi mi brzo dosadile, pa mislim da je bolje svake godien kupiti par ovih povoljnijih. :) Rančevi su preeeslatki, stvarno. I ja imam neki sportski ranac, okej mi je pa ću ga nositi još ove godine a onda kada budem krenula u srednju kupići neki ovakvog tipa. <3

    P.S: Jedva čekam da pročitam tvoje postove. Vremenom sam shvatila da pišeš svaki drugi dan, a onda se ja svakog drugog jutra budim vesela jedva čekajući da pročitam nove postove. Zaista prelijepo pišeš, obožavam da čitam tvoj blog. <3
    http://blogforcoolgirls.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Mico, ne znam da li više volim tvoj blog ili tvoje komentare ♥ U Metrou UGG čizmice u oktobru budu oko 1.000 do 2.000 dinara, što je super, povoljnije od toga ne može. Uopšte mi ne bi bilo žao ni da se pokidaju posle tih godinu dana, jer su zaista jako jeftine :)

      Избриши
  19. Ja obozavam UGG cizmiceee,imam bež i crne.Obožavam ih,jako su mekanee^^
    Odlican post :) <3


    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.com/#_=_

    ОдговориИзбриши
  20. Obožavam uggsice! Imam sive i crne, i preetople su. ☺ Ove godine planiram da uzmem bež, koje prošle nisam mogla jer nije bilo veličine.

    mylifeasmilaxoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I sive su mi super, ali ove godine sam u potrazi za bež čizmicama, valjda ću uspeti da ih pronađem :) Uggsice su najbolje, šteta što nisam imala takvo mišljenje pre prošle godine :)

      Избриши
  21. Odlican post Anjice. Prezadovoljna sam tvojim blogom. :) :*

    anjafashiondiary@blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  22. Odličan post kao i inače. I ja sam danas obilazila trgovine i baš sam vidjela dosta stvari sa tvoje šoping liste. Sve mi djeluje odlično i baš kvalitetno. Ove trenerke su mi se najviše svidjele od svega,i uggsice naravno.♥ :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ♥ I meni su trenerke prelepe. Čudno mi je što ja to kažem, jer ih do nedavno nisam podnosila, ali stvarno mi se dopadaju :)

      Избриши
  23. Sve stvari su toliko lepe,preprelepe!
    Posebno ovi rančevi!

    Flyovanje.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  24. Ne znaš koliko si mi pomogla ovim postom. Sve si pomenula što je zaista potrebno za školske dane tako da ne moram da pretražujem ceo ormar kako bih videla šta mi nedostaje. Jednostavno mogu da pogledam tvoj spisak i da vidim šta mi je zaista potrebno. Sve stvari su predivne i sve bih vrlo rado nosila. Divan izbor! <33

    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Mici, drago mi je ako sam pomogla ♥ I meni je, veruj mi, jednostavnije kada je sve ovako napisano na jednom mestu, neću zaboraviti šta sam imala u planu da kupim, a nadam se da neću kupiti nešto nepotrebno :)

      Избриши
  25. Ja sam toliko opterecena kariranim kosuljama. Kako nemam ni jednu u crveno crnoj boji nemas pojma koliko dugo se zalim drugaricama , sestri , roditeljima kako mi je potebna jedna. I uzela bih je bez obzira na cenu ili bilo sta drugu. Kada sam gore videla sliku iste odusevila sam se medjutim u mom gradu nema radnje " Berska ". Znas li mozda gde mogu jos da ih nabavim ? Inace i ja sam planirala da uradim nekakav slican post jer sam videla dosta odradjenih na tu temu i zaista su mi se dopali. Pozdrav lepotice <333

    http://mojnacindaletim.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bershka se nalazi u većim tržnim centrima. Ja lično kupujem u Bigu, pa tamo pronađem maltene sve što mi se svidi sa sajta. Ja sam karirane košuljice kupovala i u nekim sasvim random, lokalnim buticima. Imaš ih skoro svugde. Ne znam gde tačno živiš, ali ako negde u blizini imaš New Yorker, pogledaj tamo :) ♥♥

      Избриши
  26. Super su stvari,ove zadnje farke su mi predivnee!Heh,moja sopinng lista se sastoji od nekoliko majici iz H&M-a i crnih dubokih starki:D
    teengirlsrbija.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Crne duboke starke su i meni prelepe, ali nepotrebne, jer već imam šest pari i uopšte nemam kada sve da ih iznosam :D Ali stvarno su prilagodljive i prelepe :)

      Избриши
  27. Sve stvarcice su sjajne i cini mi se da ne bih znala za koju od njih da se odlucim. I ja cu svoj jesenji soping najverovatnije obaviti u H&M-u, Terranovi i NewYorkeru.♥

    marsylylife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  28. Odličan post! I sve stvari su jako suuper. Također i ja obavljam shopping u ovim trgovinama.
    Ako zelis pogledaj moj novi post, danas sam ga objavila ii tek sam zapocela s radom.
    http://anafcorner.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  29. sve mi se dopada, i ja moram da pazarim te farmerke iz h&ma ;)
    Poseti i moj blog, novi post je tu
    http://highheelpoodl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  30. Sve ej PRELIJEPO!! Meni su najljepse farmerke, backpackovi i bijeli dzemper:* Veriii cjutt<3

    Posjeti moj blog i uclani se ako zelis ja u tvoj blog jsm<3 www.alwaysbehappybyksenija.blogspot.com

    ОдговориИзбриши