Noviteti sa Dresslily-ja & Sammydress-a

By Anja Miii - четвртак, фебруар 16, 2017

Ah, konačno sam kod kuće. Uživam u maminoj hrani, slobodnom vremenu i druženju sa prijateljima i porodicom. Koristim slobodno vreme, stoga nisam preterano ažurna na blogu, ali ne brinite, čim napunim baterije, biću spremna za nove izazove i nove tekstove. Beskrajno vam hvala na komentarima na prethodnom postu. Nemam vremena da odgovoram na njih, ali ih redovno čitam i svaki put razmišljam o tome koliko divne čitaoce imam! :)
 Pređimo sada na temu ovog posta - na novitete sa Dresslilly-jaSammydress-a. Ne volim da vas davim sa new in postovima, stoga se trudim da sve mesečne novitete sakupim na gomilu i predstavim u jednom postu. Verujem da će vam ovomesečne stvarčice biti interesantne, jer su mahom vrlo zanimljive. Nešto manje korisne, a više simpatične. :)


JEDNOROG PAPUČE - KLIK KLIK
Mama kaže da su lude i glomazne i plaši se da se ne razbijem glavu hodajući u njima, mojim prijateljima su smešne i kažu da samo ja to mogu da naručim i nosim, ali, zar nisu slatke? Istina, glomazne su, ali su mekane i tople i pritom prelepe! Znam, pravo sam dete! Pogledajte ih ovde.


MUŠKI SAT - KLIK KLIK
Naručila sam ga za brata, ali se njemu nije dopao jer je narukvica sata gumena, tako da je na kraju otišao u tatine ruke i on ga povremeno nosi. Meni se baš dopada, lepo izgleda, identično kao na sajtu. :) Pogledajte ga ovde.



BORDO KAPA - KLIK KLIK
Još jedna sjajna kapa! U par postova ste mogli da vidite crno - sivo - belu kapu sa Zafula koju obožavam, a ova je praktično ista kao i ona. Iznutra je postavljena krznom, tako da je izuzetno topla. Vuna od koje je kapa napravljena je zaista debela, a gombica jako slatko i kvalitetno izgleda. Možete da je pogledate ovde.


MASKA ZA SPAVANJE - KLIK KLIK
Ovo je tako slatko! Nemate pojma koliko je mekano i lepo! Sa strane gde oči prijanjaju na masku je neka vrsta svile, a sa spoljne strane je nešto vrlo mekano i nežno. Prelepa i kvalitetna maskica, a košta svega 2$. Pogledajte je ovde.


ZVEZDICE - KLIK KLIK
Sećate se ovih zvezdica koje smo gotovo svi imali kada smo bili mali? Zakače se na zid, plafon ili na neko slično mesto i svetle u mraku. :) Nisam mogla da vam ih slikam u mraku, ali i ovako u kesi baš, baš jako svetle. Jedva čekam da ih odnesem u dom i da ih tamo polepim, divne su! :) Pogledajte ih ovde.


DŽEMPER - KLIK KLIK
Kao što možete da vidite, džemperak je malo duži, ali upravo takav je i na originalnoj fotografiji sa sajta i baš zato sam ga i naručila. Tanji je i pomalo je rupičast, stoga ne bi bilo loše da ispod njega obučete crnu bodi majicu dugih rukava ako je napolju hladnije. Stvarno slatko izgleda kada ga obučete na crne helanke/crne uske pantalone i čizmice. Dostupan je i u bež boji. :) Pogledajte ga ovde.


JASTUČNICA - KLIK KLIK
Već imam jednu jastučnicu sa nekog od online sajtova i stvarno je volim i preslatka mi je, tako da sam naručila još jednu. Još uvek je nisam stavila na jastuk, ali uradiću to ovih dana. :) Klasična je i jako lepa. :) Pogledajte je ovde.


SIVI DŽEMPER/KARDIGAN - KLIK KLIK
Ovo je, zaista, jedan od najkvalitetnijih džempera ovog tipa koji sam ikada imala. Vrlo je lep i debeo, sjajno stoji uz sve i nema ko nije obratio pažnju na njega kad god sam ga nosila! Možete da ga pogledate ovde.


FARMERKE - KLIK KLIK
Više slika u njima možete da pogledate u outfit postu klik klik. Kao što sam tamo već rekla, zaista su lepe i svi mi kažu da mi baš lepo stoje. Dublje su i vrlo su elastične. Ja sam se izmerila i naručila one koje su mi odgovarale po merama sa sajta i taman su mi. :) Pogledajte ih ovde.

To bi bilo sve što se tiče ovomesečnih noviteta. Sve mi se dopada na svoj način, sve je simpatično i slatko i imate sve moje preporuke za oba pomenuta sajta. :) Čujemo se uskoro! :*

  • Share:

You Might Also Like

17 коментара

  1. Džemperi mi izgledaju divno i rado bih ih i sama nosila. Papuče su mi baš fora! :D

    ОдговориИзбриши
  2. od ovog svega mi se najvisee svidaju papuce, predobre su, rado bi ih i sama nosila..

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  3. Anjice draga, predivne stvarčice si naručila! Zaista sam oduševljena! Jako mi se dopada kako ti stoji kardigan dzemper i farmerke. Iako ih ja licno ne bi nosila mnogo mi se dopadaju na tebi. Zaista si odličan izbor napravila! Slike su savršene, kao i uvek, a ti prelepa!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  4. Papučice su mi baš slatke. Ja bih ih stalno nosila. Svakog dana. Meni se jako sviđaju, pogotovo što su u obliku unicorna (zaluđena sam unicornima). Što se tiče ostalih stvarčica, najviše mi se sviđa džemper. Predivan je i sigurna sam da bih ga i ja nosila. Sviđaju mi se i pantalone koje si nam predstavila u zadnjem outfit postu. Što se tiče kape, sviđa mi se, ali meni bi se više sviđala ona bez ovih bedževa ili kako se zovu. Ali sve u svemu, izabrala si predivne stvarčice. Mnogo mi se sviđaju.
    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ОдговориИзбриши
  5. Unicorn!Jako volim sve vezano za jednoroge,pa su mi i ove papuče predivne,madam koliko sam trapava već se vidim na podu sa rogom u oku,haha:)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam zaljubljem u te jednorog papuce !!! Toliko su slatke i prelepe da ih moram imati , ostale stvar izledaju jako zanimljivo i mnogo mi se doapdaju zvezdice kao i postaljina. Super post Anja

    ako imas vremena svrati i procitaj novi post
    booksdiar.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Stvarčice su predivne, baš mi se dopadaju! Definitivno moram da naručim ove jednorog papuče jer su preslatke! Odličan post draga i fotografije su prelepe. :)

    iammilitza.com

    ОдговориИзбриши
  8. Predivan haul, ja sam oduševljena 😚❤❤! Mnogo mi se dopada sve,jednorog papuče su preslatke 😚!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Draga Anja sve stvari su divne, ali najlepše su mi papuče koje su brutalne! :D

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  10. Sjajne stvarčice, draga! Sve mi se dopada, a posebno papuče, predivne su. Odličan post. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Odličan haul! Stvarčice su super, posebno papuče, predivne su! :)

    El's Notes

    ОдговориИзбриши
  12. Jaooooo, zvjezdice, ja ovo moram imati hahahhaha, imala sam ih nekada mnogo, ali sve su mi se sve izgubile :/
    Papuče sam vidjela na tvome instagramu i odmah su mi se svidjele, baš su lude :)
    Sviđaju mi se i ostale stvari, ali ove dvije najviše :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  13. Koliko su patofne slatke *-*
    Džemperi su preslatki kao i većina stvarčica. Divne si stvaričice naručila draga ♥

    Die with memories,not dreams

    ОдговориИзбриши
  14. Jaoj sve je tako divno! Oduševljena sam papučicama i maskicom, prosto sjajno! <333

    ОдговориИзбриши
  15. Prvesnstveno su slike prelepe odmah da ti kazem. ♥♥
    Aaa posebno mi se svidjaju papuce, i farmerke.... Bas sam skoro kupila jedne jako slicne. ♥

    Na mom blogu je novi post, intervju sa lokalnom seljankom, pa pogledaj. :)
    worldarounyo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  16. Fashion and Jewelry Brands Revealed , checkout my blog for the latest trends http://www.ritoot.com/blog/

    ОдговориИзбриши