OUTFIT I Plaid Shirt

By Anja Miii - недеља, април 17, 2016

Već neko vreme vam nisam postovala outfite, a stvarno ih volim. Pošto je došlo proleće i vreme je prelepo, trudiću se da ih izbacujem malo češće. Danas ću vam pokazati jedan svoj dnevni outfit. U pitanju je nešto u čemu se osećam prijatno i u čemu se često pojavljujem u školi. Nosim iscepane dublje farke, običnu pamučnu majicu, malo dužu kariranu košulju (koja je prelepa, vrlo kvalitetna i savršena za preko majice u onom periodu dana kada je malo hladnije, tj. ujutru ili uveče), crni ranac koji obožavam i moje omiljene bele starke. :)






Romwe farmerke - O V D E (klik) 
SheIn košulja - O V D E (klik)
Majica - Butik Beba
Ranac - H&M
Patike - Converse

  • Share:

You Might Also Like

20 коментара

  1. Odličan outfit! Super izgledaš :)

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Divna moja Anjica! Kombinacija je superiska. ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  3. Prelepa si Anja! Jako lepa kombinacija, sve je savršeno uklopljeno! Mnogo je lepo mesto gde si se slikala :)♥

    ОдговориИзбриши
  4. Predivna si, Anjice! Outfit ti predivno stoji! ☺

    javelina03.blogspot.com - Novi post ♡

    ОдговориИзбриши
  5. Preslatka sii!!Outfit je divaan ❤❤.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com--novi post ☺

    ОдговориИзбриши
  6. Divnoizgledas Anjice, a i outfit je prelep. :*
    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  8. Predivna si Anja! Košulja je top. ♥

    misseslandy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Sve je divno ! ♥♥
    Moj blog:http://lookinmycorner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Ponovicu da si prelepa, a tvoji outfit postovi su sve bolji i bolji, da li zbog odece koju biras i detalja na koke obracas paznju, kao sto je tvoj kais sa sljokicama, ili zbog fenomenalnih slika, ne znam. Ali svakako jedva cekam tvoj sledeci outfit post. ♡♡♡
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  11. Divan outfit,za sve pohvale ❤️!Farmerke mi se jako dopadaju,moram da nadjem I ja tako neke ❤️!

    ОдговориИзбриши
  12. I like your blog, its really dope.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.
    We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

    www.bekleveer.com
    xoxo

    ОдговориИзбриши
  13. Odlican outfit, definitivno su mi omiljeni outfit postovi na tvom blogu. ♥

    ОдговориИзбриши
  14. Ma super post!
    Postala sam clan tvog bloga ako zelis uzvrati.
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  15. Draga Anja,
    idem u osmi razred, što znači da mi je matura na pragu, kao i prijemni. Na početku osmog razreda sam htela da upišem gimnaziju iako su mi svi pričali da je preteška. Gimnaziju upisuju i moje najbolje drugarice, kao i meni mnogo dragi prijatelji iz susednih odeljenja. Međutim, kod nas gimnazija zahteva skoro 100 poena, a na probnom prijemnom se nisam baš proslavila tako da sam sigurna da u gimnaziju neću upasti. Takođe mi i roditelji pričaju da ne upisujem gimnaziju, jer ću se ubiti od učenja, a posle nje moram obavezno neki fakultet. Svesna sam tih stvari, tako da sam od gimnazije odustala.
    E sad, umesto te škole odlučila sam se za ekonomsku, koja se nalazi u našem gradu odmah pored gimnazije. Upisuje je i moja dobra drugarica iz odeljenja, tako da neće biti da baš nikog ne znam. Planiram smer ekonomski tehničar. Ne znam da li se varam, ali i ti ideš u ekonomsku školu? Ako je odgovor da, možeš li mi molim te dati par saveta što se tiče određenih predmeta, jer se na neki način plašim svih tih promena.
    Hvala unapred, najbolja si. ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, ja idem u ekonomsku školu i odmah ću ti reći da sa tom školom ne možeš mnogo da pogrešiš. Posle nje možeš da upišeš bilo koji fakultet koji budeš želela (osim npr. medicinskog). Sem toga, posle srednje škole ćeš imati diplomu, pa i ako ne završiš fakultet, nećeš biti baš bez ičega kao što je to slučaj sa gimnazijom. Moj smer je poslovni administrator, ali su generalno svi smerovi manje - više slični. Ekonomski tehničar je jedan od težih smerova, jer imaš mnogo stručnih predmeta, ali nije ništa strašno. Najveći problem će ti verovatno predstavljati računovodstvo. Ono je praktično svima teško, naporno i dosadno, ali ako budeš slušala na času i redovno vežbala, nećeš imati problema. U prvoj godini te, takođe, očekuje i kancelarijsko poslovanje, tj. poslovna korespodencija (isti je predmet, samo ga drugačije zovu) i meni je taj predmet jako zanimljiv. Radite na kompjuterima, učite slepo kucanje, pišete poslovna pisma, učite o bontonu itd. Osnove ekonomije i poslovnu ekonomiju ćeš morati da učiš, jer su to teorijski predmeti, ali nisu teški i sve je nekako logično, dosta toga već znaš iz života. U prvoj godini ćeš, sem tih predmeta, imati one koje si imala i u osnovnoj: srpski, engleski, istoriju, fizičko, matematiku, informatiku, ekologiju i hemiju. Nemoj da se plašiš, biće ti neobično u početku ali ćeš se sigurno brzo prilagoditi. ♥♥

      Избриши