Jedan dan na raspustu!

By Anja Miii - среда, децембар 30, 2015

Već nedelju dana sam na raspustu. Uspela sam da se odmorim, naspavam, da pročitam nekoliko knjiga, da pogledam nekoliko filmova, da se posvetim fotografisanju i blogovanju. Što se mene tiče, škola već može da počne, jer me manjak obaveza čini mnogo lenjom nego inače. Verovatno sam jedina, ali obaveze me čine mnogo aktivnijom i spremnijom za nove izazove. :) Danas ću vam pokazati kako prolazi jedan moj običan dan na raspustu. Nekada sam po ceo dan u kući, nekada sam ceo dan van nje, ali u suštini, ovo je moja svakodnevna rutina tokom zimskog raspusta. Ovaj post radim u saradnji sa Danijelom, sa bloga My little corner. Ona je moja jako draga onlajn drugarica i zato obavezno posetite njen blog i prelistajte njene postove. :)


Ustala sam u 8, ranije nego inače, jer sam morala da odem do škole. Obavila sam ličnu higijenu, kao i obično, i doručkovala moje omiljene krofne (kupujem ih u Idei).



Oblačim se, stavljam šal i kapu koje mi je baka nedavno isplela i krećem od kuće...



Sa drugaricom sam otišla u školu i preuzela knjižicu. Iz matematike standarna četvorka, a sociologija je iz mene izvukla više suza nego ijedan drugi predmet u ove četiri godine!



Posle škole sam bila kod drugarice. Došla sam kući oko 14 h, ručala i zasladila se. :)


Uhvatila sam dnevno svetlo da islikam ono što mi je potrebno za post. Pripremanje podloge, stvari za slikanje i ponovno raspremanje mi oduzmu bar sat vremena, a mrak rano pada, pa se trudim da završim do 15 h.


Otišla sam do prodavnice sa mamom, po neke grickalice i namirnice za pravljenje novogodišnjih kolačića. :)


Prebacivala sam i editovala slike, pisala post, gledala Jutjub videe.



Tetka mi je donela Novogodišnji poklončić. Između ostalog, tu se našla šolja sa mojim omiljenim kafama. Tačno zna da me takve sitnice obraduju. :)



Istuširala sam se i oprala kosu. Uglavnom je ne sušim fenom, samo kada žurim. :)



Posle tuširanja sam sebi napravila kakao i čitala sam knjigu.

Od 21 h, pa do 1 ili 2 ujutru gledam filmove, serije, igram Sims, čitam knjigu i sl. Nakon toga pranje zuba i spavanje. I tako moj dan prođe, u odmoru i uživanju, kako i dolikuje raspustu. :)
Nadam se da vam se post dopao, pozdravljam vas do narednog! :*

  • Share:

You Might Also Like

14 коментара

  1. Anja moja, odličan post! Čestitam ti na odličnome uspjehu u školi i nadam se još nekim zajedničkim postovima.♥♥

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post! Fotkice mi se bas svidjaju. Ja sam od danas na mini raspustu do 10. januara, pa se vracam skoli i od 1. februara do 20. sam na pravom zimskom. Jedva cekam. ♥☺

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post!Bravo za odličan uspeh!Nemoj da ti bude mnogo žao zbog sociologije,ja sam takođe prošle godine dobila četvorku iz potpuno neočekivanog predmeta...Slike su prelepe,a moram priznati da je šal jakooo lep!!!

    http://anjasworld1.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Heh baš sam sutra, kada je prvi dan raspusta htela uraditi ovakav ''photo vlog'' ali si me preduhitrila. :D Ako se ne ljutis, odradila bih i ja ovo. :) Inace, jako mi se svidja kako si napisala ovaj post ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  5. Po običaju:Divan post!:)


    overthemoonwithvanja.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Jao, voda mi je na usta krenula od tih krofni. Mislim da cu otici do kraja dana do Idee da se zasladim.
    :) Koji Sims igras? Ja igram cetvorku.

    ОдговориИзбриши
  7. Jaoo, blago tebi, nama je danas bio poslednji skolski dan ove godine,a raspust nam traje svega 10 dana ._. I ja cu najverovatnije ovaj raspust provesti u praznicom duhu, filmovi, knjige, serije, hrana, internet, znas vec :') Cestitam ti na odlicnom uspehu :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ja sam tek danas otišla na raspust. Zapravo, ne idemo u školu do desetog, a potom prvog februara završavamo ovo polugodište, tako da u drugo krećemo tek 16.02.2016. Tvoji dani su baš kvalitetno organizovani, i ovaj post, kao i slike mi se mnogo dopao! Čestitam na odličnom uspehu! Što se sociologije tiče, ne brini, popravićeš u drugom polugodištu..

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan post Anja, slike su ti pre♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  10. Slike su perfect *-*
    Čestitam na ocenama lepotice ♥♥
    http://behappyhappyend.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  11. Odlican post, fotke su predobre!!
    Zivela sam za ovaj dann, povodom toga sto je poslednji dan u godini direktorica nam je napravila zurkuu, kul! ♥

    ОдговориИзбриши
  12. Fenomenalan post :) Slike su prelepe :D

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  13. Krofne su prelepeeee *_*
    Ali cisto sumnjam da bi ih smela jesti,moja majka bi odmah pocela da se dere kako su GMO i tako to(rimuje se XDDDDDD lOl).
    Veoma dobar post
    dreamer-ana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши