Šta se nalazi u mojoj torbi za školu?

By Anja Miii - петак, август 21, 2015

Trudim se da u školskoj torbi u svakom momentu imam ono što mi je najneophodnije. Od stvari za ličnu higijenu, do novca, isprava, pa do onog osnovnog, a to su knjige i sveske. Imam osećaj da sam manje stvari nosila kada sam išla u osnovnu školu, nego što je to slučaj sada. Ima dana, prošle školske godine je to bio petak, kada nosim toliko knjiga, da me leđa stravično zabole. Upravo iz tog razloga uvek biram ranac, jer nisam navikla na torbe preko ramena ili one koje se nose u rukama, meni to jednostavno nije praktično. U ovom postu ću sa vama podeliti šta je to što ja nosim u svojoj školskoj torbi. Ovaj post radim sa dragom Zrinkom sa bloga DiaryByZ. Pročitajte i njen post, nadam se da će vam se dopasti. Krenimo sada.

Najviše volim da nosim svoj crveni Nike ranac. Kupljen je pre dve godine u Planeti sport i koštao je oko 3.500 dinara. Slova su pomalo izgrebana, ali je generalno u odličnom stanju. Ove godine planiram da kupim onaj slatki mali rančić koji ste mogli da vidite na mojoj šoping listi, ali ovaj je najčvršći i apsolutno najudobniji ranac koji sam ikada nosila.
Trenutno najčešće koristim ovaj novčanik, koji je roze boje. On je poprilično velik i u njega staje dosta stvari. Ima više pregrada i dve kopče.
Osim novca, u novčaniku uvek nosim đačku mesečnu kartu za autobus, ličnu kartu, mali kalendarčić, člansku kartu iz biblioteke i ključeve od kuće. Tu se tu i tamo nađu neki papirići koje dobijemo u školi (za ekskurzije, neke ankete itd.) ili kartice koje dobijam kada kupujem nešto u prodavnicama.
Ovaj mali neseser mi je najpogodniji za školu. Vrlo je simpatičan - ljubičast je, presijava se i ima mašnicu na sredini. U njemu uvek nosim neke balzame za usne, gumicu za kosu, korektor i malo pakovanje parfema.
U školu nikada ne idem bez kišobrana. Kiša me je par puta iznenadila i od tada kišobran i ja idemo svugde u tandemu. Naravno, tu je i dezodorans, B.U. dezodoranse najviše volim. Vlažne maramice ne nosim uvek, ali ponekad se nađu u torbi, jer su mi oči vrlo osetljive i dođe momenat kada me strašno peku i počnu da suze, a ove su sjajne za skidanje maskare u takvim situacijama.
Naravno, tu su i obične maramice i dnevni uložak za 'ne daj Bože'. :D U torbi mi se uvek nalaze i tablete za stomak (pijem Rapten ako vas možda zanima) i naravno, slušalice koje češće pozajmljujem drugarici nego što ih sama koristim. 
U torbi obavezno nosim i moj mali blokčić u koji upisujem ocene, nešto što treba da prepišem u veći planer kod kuće, nešto što ne smem da zaboravim itd. (sama sam ga ukrašavala). U manjoj pregradi stoje bojice koje uvek zatrebaju, a i makaze takođe. Kada su najneophodnije, niko ih nema, pa ih vadim iz rukava. :D
Kada su peronice u pitanju, najčešće ih smenjujem. Imam ih dosta, ali ove tri nekako najviše volim. Okej, ovu roze sada jako retko nosim, prerasla sam je. :D Kravica mi je super, ova teget takođe, iako je imam već sigurno 5 - 6 godina. Još uvek nisam kupila novu peronicu za ovu školsku godinu, jer mi se do sada nijedna koju sam videla nije dopala, ali pronaći ću je već.
Danas sam išla u knjižaru po sve potrepštine, pa nisam želela da vam slikam nove stvarčice, biće u haul postu. Ovo su stvari koje sam nosila u peronici protekle školske godine. Tu su, naravno, gumica i zarezač, potom tehnička olovka, olovke u boji (od sive do crvene), potom jedna olovka i jedna roze hemijska iz Srećnog dugmenceta, obična grafitna olovka, markeri i mali lenjir.
Na kraju, želela bih da vam preporučim par rančeva za školu, i onih više, i onih manje sportskih, kao i mesta gde možete da ih kupite.


Vans rančeve možete da kupite u Office Shoes prodavnicama. Prvi, sa galaxy printom košta 4.990 dinara. Drugi je u nežno roze boji i on košta 6.590 dinara. Treći je crni, sa cvetnim dezenom i on košta 4.290 dinara. Ovi rančevi su jako čvrsti i ojačani, tako da nećete imati apsolutno nikakvih problema onih dana kada nosite mnogo knjiga.


Ove rančeve možete da kupite u Sport Vision prodavnicama. Prvi, Nike ranac, košta 2.990 dinara i meni se lično jako dopada jer je dosta jednostavan a lep. Drugi, takođe Nike ranac, je vrlo klasičan i on košta 3.290 dinara (dostupan je i u roze boji). Treći ranac je onaj manji i super je npr. za srednju školu, ako većinom nosite sveske. On košta 2.690 din.


Ove rančeve možete da kupite preko Sportizmo sajta. Prvi ranac je Converse i meni je baš sladak. On košta 5.990 din. Druga torba je takođe Converse, ali se nosi preko ramena i košta 3.590 din. Što se treće torbe tiče, u pitanju je Reebok torba preko ramena. Ona košta 3.210 dinara. Htela sam da kupim takvu prošle godine, jer je baš lepa, ali poprilično je velika, dosta veća nego što imate utisak preko slike.

Uskoro vas očekuje haul post sa novim stvarčicama koje sam kupila za školu, a sledeće nedelje ide giveaway. Želela sam da sama napravim nešto za vas, pa sam proteklih dana radila na tome, još fali par sitnica i giveaway će biti na blogu. :) Pozdravljam vas do sledećeg posta!

  • Share:

You Might Also Like

74 коментара

  1. Jaoj sta sve ti nosis. Ja ne nosim toliko stvari jer mi ne trebaju. Uglavnom samo sveske i knjige Ali mozda pocnem da nosi jos stvari kad krenem u srednju..☺

    http://worldarounyo.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čini se da je to mnogo stvari, ali nije. Moje drugarice nose ceo kozmetički kutak u jednom neseseru, dok ja to ne volim. Sem korektora i balzama za usne, ne nosim ništa više :) U osnovnoj sam nosila samo opremu za fizičko pored knjiga, ništa više od toga :D

      Избриши
  2. Mislim da uopće nije potrebno komentirati kako ti je post super, totalno sam uživala čitajući :) :* Veselim se našim zajedničkim budućim suradnjama :) <3

    ОдговориИзбриши
  3. Hehez ti bas puno stvari nosis:D
    Super post,blokcic je prelep:)
    teengirlsrbija.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Obožavam postove na ovu temu. Iskreno, mislim da meni ništa od ovoga što si navela ne bi stalo u ranac, pa se razmišljam da kupim novi, veći. ☺

    mylifeasmilaxoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moj ranac je baš prostran, u njega staje dosta stvari, pa uvek natrpam sve ove stvarčice, čak ima još slobodnog prostora :) Generalno više volim rančeve i torbe koji imaju više prostora :)

      Избриши
  5. I ja ima Nike torbu ve 3 godine i jos je ko nov, ali vise mi ne treba.
    Ali ova pernica krava.... preprepreprefora je !
    I ja bih takvuuuuu , odlicna jeeee !
    Post ti je jako lijep.
    Ja rijetko nosim nesto osim knjiga hah :)
    Novcanik u skolu bas i ne nosim . Uvijek imam strah da ce mi ga netko uzet. Pa novce nosim u dzepu :)
    A kisobran nosim samo kada mislim da ce kisa hah :)

    Pogledajte moj post ako zelis :) <3

    http://myfirsttextvm.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti ♥ I ja sam do nedavno nosila novac u džepu, a od kada u srednjoj moram da nosim mesečnu kartu, ličnu kartu i sve ostalo, lakše mi je da to bude u novčaniku :) Kravica je preslatka zaista, nju mi je poklonila najbolja drugarica :) ♥

      Избриши
  6. Odličan post Anja. I ja najviše volim ruksake u koje može da stane dosta toga, ne volim tašne preko ramena ili slično, baš kao što kažeš, nije praktično.
    Nike je najbolji :)

    http://nikifashionn.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Super post Anja. Mnogo mi se sviđa tvoj ruksak,slažem se s tobom da su sportski ruksaci najudobniji.♥☺

    ОдговориИзбриши
  8. Vidi se da si veoma organizovana i svaka ti cast na tome <333
    Ja uvek,ali skoro uvek zaboravim maramice :D
    Zrinkin post je takodje odlican ♥

    http://janaslookontheworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti i u moje i u njeno ime ♥ I meni se desi da zaboravim da kupim maramice kada ih potrošim, pa to traje danima i pozajmljujem od drugarica :D Onda kada ja kupim, one pozajmljuju od mene, tako to ide kod nas :D ♥

      Избриши
  9. Post je odličan! Pomogao mi je većinski jer trebam kupiti nov ranac. Ja sam videla sličan kao tvoj u Planet sportu, ali sam se nešto predomišljala, tako da ga nisam kupila, mada, videću da do kraja rasputa kupim jedan lep plus udoban!

    http://andjelinkutak.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Anđela ♥ Skoro svi ti rančevi u sportskim prodavnicama su odlični, čvrsti su i vrlo udobni, tako da nećeš pogrešiti koji god da uzmeš :)

      Избриши
  10. Ja bih volela da sam organizovana kao sto si i ti,jer ja kada nesto nosim u skoli,obicno ga izgubim ili mi se zavuce negde u rancu i nadjem ga na kraju skolske godine,haha.Ja imam jedan ranac u roze-sivoj boji i jako je sladak,mada ja bih volela da kupim novi pa da ih smenjujem. :) Neseser je presladak mada nije bas u mom fazonu haha.Nekako ne volim sljokice. :) I ranac ti je prelep. <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Elena ♥ Neseser inače nije sa šljokicama, nego je više sedefast, presijava se samo :) Tako sam i ja u osnovnoj nosila samo knjige, sveske i opremu za fizičko, uopšte nisam bila organizovana i ništa mi nije bilo potrebno sem toga, dok je sada malo drugačije ♥

      Избриши
  11. Ove godine i ja moram kupiti novi ruksak. Jako mi se sviđaju ovi što si ih predložila. I tvoj i Zrinkin post su odlični :) ♥

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Jako lep post, otprilike iste stvari imamo u rancu! Mnogo ti je lep planer, kao i neseser♥
    geeklychiconmyway.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Većinu ovih stvari nosim i ja na fask. Često umem da preteram pa me posle bole ledja jer ne nosim klasične rančeve već torbe na jedno rame.
    Volim način na koji si organizovala ovaj post, slika, tekst, slika, tekst..lako se čita :)
    Odlično! ♥♥

    www.kapege.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja omiljena blogerka me je obradovala svojim (divnim) komentarom, hvala ti mnogo na tome ♥ Rančevi su mi definitivno zakon, ali pretpostavljam da ću na fakultetu želeti nešto malo elegantnije, pa ću polako sa sportskih rančeva prelaziti na neke malo drugačije torbe :)

      Избриши
  14. Anjice baaaaš sam uzivala čitajući ovaj post! Mnogo mi se dopao, mada očekivano je od tebe da pišeš najbolje postove. :D I ja imam Nike ranac, isti kao tvoj, samo druge boje. Jako mi je dobar, i evo nosim ga treću godinu. Nosiću ga još ove godine u školu, a onda kada krenem u srednju kupiću neki kvalitetniji ranac poput ovih Vans rančeva. Oni su mi najljepši od svih koje si navela. Mozda jesu najskuplji, ali su definitivno jako kvalitetni i nosiću ih dugo. Ovaj baby roze je preeelijep, mada su i ostali predivni. Ja ne nosim novčanik, budući da ne koristim karice poput te tvoje za bus, ali novac koji ponesem za uzinu uglavnom stavim u pregradu ranca, ili u pernicu. I ja nosim balzam za usne, ulozak za "ne daj Boze" :D, nosim dezodorans u nekom manjem pakovanju, gumicu za kosu, a vlazne i papirne maramice su mi neophodne. Takođe nosim i kišobran, sada sam kupila novi za novu školsku godinu jer mi se prethodni polomio, ali kišobran je stvaarno jedna od najneophodnijih u mom rancu. I ja nosim blokčić, tvoj je preeeesladak! Mnogo mi se sviđa! Isto nosim makaze, lijepak, bojice i to, samo ih stavljam u torbu (najčešće u pregradu ranca), ne stavljam ih u pribor, kako ga ne bih pretrpala. Ja sam kao knjizara u školi, kad god nešto mom društvu treba od školskog pribora, oni idu kod mene jer znaju da imam. :D U pernici nosim i sto što i ti, uglavnom. A ovi rančevi su preeelijepi svi, stvrano, ali se meni, kao što već rekoh, najviše sviđaju Vans. Joj jedva čekam haul post, hoće li on biti u sljedećem postu? Predobar post, još jednom.. <3 :*

    P.S: Oprosti što sam malo oduzila sa komentarom. Nadam se da ne smata. :D <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sa oduševljenjem čitam svaki tvoj komentar, uvek mi napišeš neke tako lepe stvari da mi osmeh bude bukvalno od uva do uva :D ♥ Meni se Vans rančevi mnogoooo dopadaju. Trenutno mi taj veći ranac nije potreban, ali da tek sada krećem u srednju, sigurno bih ga kupila :) Nisam sigurna da li će haul biti u sledećem postu, jer već imam nešto spremno, ali ako stignem sve da slikam, editujem i ispišem, biće na blogu u nedelju ♥♥

      Избриши
  15. Ja sam bas pre par dana kupila ranac na moru, bas slican kao sa tvoje liste. Stvari koje nosis, generalno i ja nosim. Preslatka ti je kravica haha. I super post. ♥☺

    ОдговориИзбриши
  16. Odlican post, preslatke stvari i ja nosim ovaj kao neki blokcic gde upisujem sve i svasta♥
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/2015/08/back-to-school-tag.html - nominovala sam te za tag♥

    ОдговориИзбриши
  17. Jao,baš divan post,Anja. ☺ Ja uglavnom nosim iste stvari koje jedva ''strpam'' u svoj ranac koliko ih ima,ali neophodne su. ☺☺

    ОдговориИзбриши
  18. Nosim sve od navedenog sem nesesera,jer mi šminka nije potrebna.Uživala sam čitajući ovaj post.Desi se da zbog mnogo knjiga nemam uopšte mesta da stavim još nešto.Post je jako dobar,dopada mi se što si si postavila i rančeve,ipak ću za ovu godinu odabrati neki jeftiniji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :) Ne nosim ni ja mnogo šminke, tu su samo korektor i balzami za usne. Kada napravim poređenje sa drugaricama, ja ne nosim skoro ništa :)

      Избриши
  19. Uf što volim ove tufnaste rokovnike i tako te stvarčice. Sviđa mi se jako crveni novčanik. Baš lepo izgleda. http://marinamarry.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  20. Odličan post :) Ovakve hemijske u boji imam i ja ali mislim da ih ja imam u 8 boja (ako se nisam zabrojala :D
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Imam ih i ja dosta, ali samo par nosim u školu, ne bi sve stalo u peronicu :D Ni markere ne nosim uvek u peronici, češće su kod kuće :)

      Избриши
  21. Odličan post! Imam i ja ove olovke u boji i odlične su :)

    http://milicasdiary389.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  22. Odličan post, Anjice! Skroz smo iste po pitanju stvari za školu, volim kada je sve uz mene, za svaki slučaj. Super post, kao i svi ostali. Ljubim te! :* ♥

    ОдговориИзбриши
  23. Imamo slične ( skoro iste ) stvari u torbi , ovi gif-ovi mi se mnogo sviđaju ! ♥
    http://janacornerfashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  24. Odličan post! :)
    I ja nosim ovu bločić gdje zapisujem svakakve važne stvari.
    Usput,lijepo si ukrasila svoj ;)

    http://ozaninkutak.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  25. Post he super, svaka cast ! 😃😃

    Hoces li da se pratimo?
    myfdiaary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  26. Super post!Nosim slicne stvari kao i ti u rancu <3!Imam slican Nike ranac i mislim da su oni jedni od najboljih ranceva...Jos jednom sjajnoo <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  27. Slicne stvari nosim i ja u svojoj torbi,pre par dana sam kupila torbu za srednju,nisam sigurna da li ce mi biti teska li ako bude definitivno cu preci na ranac!Odlican post :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Meni su rančevi pogodni za svaki dan, sve druge torbe tek za povremeno nošenje kada mi rančevi dosade :D

      Избриши
  28. Meni je prošle godine petak takođe biio prenatrpan, pa su mi leđa umirala. Inače, planer ti je baš lep, ja sam radila nešto na tu temu na blogu. :)

    ОдговориИзбриши
  29. Divan post, Anja, uživala sam čitajući ♥. I ja uvek biram ranac, jer torbe preko ramena mogu izazvati probleme sa kičmom, a i rančevi su mi, nekako, mnogo praktičniji i udobniji. Uglavnom nosim slične stvari, samo što imam naviku da apsolutno nikad ne ponesem kišobran, ne znam, jednostavno ne idemo zajedno :). Jedva čekam Giveaway, deluje jaakoo zanimljivo ♥.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Sonja ♥ Rančevi su mnogo udobniji od torbi preko ramena, a oni slatki cvetni rančići su prelepi, mada mislim da nisu sasvim pogodni za školu jer su mali i nisu ojačani :)

      Избриши
  30. Imaš super ranac, ja lično obožavam sportske rančeve i ove godine moram kupiti neki, jer mi je ovaj sadašnji odran malo haha. Inače, superiška post, nosimo slične stvari ugl. ♥☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Kaćice ♥ Meni se onaj koji si dobila putem saradnje jako dopada, baš je presladak, samo ne znam koliko je čvrst i pogodan za školu :)

      Избриши
  31. Uglavnom nosim slične stvarčice, i ja sam planirala ovakav post. Nadam se da to neće biti problem! :)

    Novi post! :)
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  32. Sve ove stvarčice i ja nosim u rancu, čak ponesem i još po neku stvarčicu više. Zaista mi se mnogo dopada ovaj post, vidi se da si se baš potrudila. Takođe su mi gif slike fantastične! Inače, divno si napisala ovaj post i baš mi je drago da ste ti i Zrinka napisale collab post jer je ona jedna veoma talentovana blogerka kao i ti. Sve pohvale Anjice. <33

    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  33. Jao draga Anja..dok sam bila na moru za 10 dana sam pročitala sve tvoje postove.Toliko si me inspirisala. Svaki tvoj post je još bolji i daje mi neku inspiraciju.Svaka čast. ♥

    http://natalijabeauty.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  34. Odlican post Anja, divan ranac! Postala sam tvoj citalac a nadam se da ces i ti moj! :**

    New post: http://marinailes9.blogspot.com/2015/08/sea-becici-budva-rafailovici.html

    ОдговориИзбриши
  35. Odličan post! Imamo isti ranac. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  36. Odlican post Anja,predivno pises☺
    http://lovelivelaugh2015.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  37. Super post,svidjaju mi se ve' torbe :) posjeti moj blog ako želiš :) http://sarah55667.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  38. Odlican post, imenjakinjo kao i uvek xd Jel bi mogla za jedan post da napises sta pises u tom planeru za sta ti sluzi i to? Ako nije preprivatno? Ljubim te

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije preprivatno, samo ne znam koliko je interesantno, jer tu više piskaram nešto što ima veze sa školom, ali imam drugi planer i možda ću vam napisati post o njemu :) :*

      Избриши