Teksas jaknica, kao must have komad

By Anja Miii - четвртак, март 23, 2017

Teksas jaknica je oduvek bila moj omiljeni odevni komad. Doduše, kada sam bila dete, nisu postojale ovakve fensi jaknice - sa nalepnicama, poderotinama i u veličinama koje dosežu do ispod zadnjice ili do kolena. Postojale su one koje sežu do struka, svetlijeg ili tamnijeg teksasa, eventualno sa po nekoliko cirkončića ili prilepljenih cvetića na džepovima. Teksas jakna je danas popularna isto koliko i nekada. Moda je malo drugačija, te su neki drugi modeli aktuelniji od onih prethodnih, ali u suštini je to isti onaj odevni komad od pre mnogo godina, koji nikada neće izaći iz mode. I koji će uvek moći uspešno da se kombinuje.



Volim da je nosim uz crne ili bele pantalone, uz obične teksas farmerke, uz starke u bilo kojoj boji, uz obične, jednobojne bodi majice ili uz majice sa printovima. Dakle, ova jakna je must have, ne samo ovog proleća, već i svakog prethodnog i sledećeg. 




A ranac? Šta da vam kažem o njemu, osim da je trenutno najlepši u mojoj maloj kolekciji torbi. Zagasito zlatne boje, sa nitnama i mnogo mesta za skladištenje stvari. Privlači pažnju. Nema ko me nije pitao gde sam ga kupila. Trenutno ga nema na stanju, ali možete da pronađete slične - ovde


RANAC - Zaful (trenutno nije na stanju)
TEKSAS JAKNICA - SheIn (pogledajte je ovde)
MAJICA - C&A
CRNE PANTALONE - H&M

  • Share:

You Might Also Like

12 коментара

  1. Teksas jakna je po meni odevni predmet koji obeleži svako proleće. Baš sam skoro tražila neku sličnu kao što je ta tvoja, takođe rančić je prelep :)

    Die with memories,not dreams

    ОдговориИзбриши
  2. Outfit je savršen! Ranac mi se najviše dopada, što je i logično, jer je predivan! :D

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Predivna jakna! Odlicno ti stoji i uklapa se s ruksakom :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/?

    ОдговориИзбриши
  4. Osobno sam opsjednuta sa traper jaknama. Jednostavno idu na sve, na trenirku, traperice ili pak suknju.

    my-world-hanna.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Doslovno sam oduševljena jaknicom, predivna je! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Anjice, sjajan post! Predivan nacin da nas uvedes u post, a rančić je fenomenalan. Bas po mom ukusu! Jako mi se dopada kako ti stoji.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  7. Sjajan post Anja. Tvoja jakna mi se mnogo dopada. Ja imam jednu teksas jaknicu koja je nema ništa po sebi, ali je savršena i svakako je must have. Nikad neće izaći iz mode.

    mysweetlandd.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Oduševljena sam jaknicom I torbom! Slažem se sa tobom da je teksas jakna večni must-have, ja u svojoj kolekciji imam tri I obožavam ih. Ti si preslatka! ♥

    Dear Miss Modern

    ОдговориИзбриши
  9. Jaknica je predivna, nekako je moj stil i nosila bih ju bez razmišljanja. :)

    I'm LM!

    ОдговориИзбриши
  10. Ne posjedujem nijednu teksas jaknu, ali bih svakako trebala potražiti neku, posebno mi se dopada ova jer ima ove kao printove, a ti si ju kao i uvijek dobro iskombinovala

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  11. Ovaj ranac je nešto najlepše što sam videla do sada, PREDIVAN JEEE! Ceo outfit mi se jako dopada i svaka ti čast kako si sve ukombinovala. Ti si kao i uvek predivna, a fotografije su fantastične! :)

    Novi OUTFIT post ---> Iammilitza ! ♡

    ОдговориИзбриши