OUTFIT: It's cold outside

By Anja Miii - понедељак, јануар 30, 2017

Ovaj prsluk je u prethodnih mesec i po dana viđen svugde, osim na meni. Služio mi je kao pozadina na većini fotografija, jer sam konstantno odugovlačila da se fotografišem u njemu. Izvlačim se na hladnoću. :D Prvo moram da kažem da je sjajan kao pozadina, a onda moram da kažem da je jedan od najlepših odevnih komada u mom ormaru. Boja mu je prelepa, vrlo je mekan, kvalitetan i udoban. U ovom slučaju ga nosim sa belim džemperom, koji nije kupljen preko online sajtova, već u prodavnici The world of fashion u Somboru još prošle godine u ovo vreme. Na nogama imam svoje voljene čizmice sa Zafula, koje jako često nosim i farmerke koje su sa Sammy Dress sajta. Dublje su, ali su vrlo udobne, pune elastina i jako lepo stoje. Da ne dužim, pogledajte fotografije. :)











KRZNENI PRSLUK - SHEIN (OVDE)
FARMERKE - SAMMY DRESS (OVDE)
ČIZME - ZAFUL (OVDE)
TORBICA - ZAFUL (OVDE)

  • Share:

You Might Also Like

13 коментара

  1. Mnogo mi se dopada kombinacija Anjice, divna je! Ja imam sličan takav prsluk, samo što je crne boje i ima kaiš, a takođe je premekan. Inače, mnogo mi se dopada taj džemper! :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Joj, Anjice, slike su predivne. Ti si kao i uvek ispala predivno na fotogafijama. Prsluk je predivan, i ne znam zašto ti je služio samo kao pozadina za fotografisanje. Imam sličan ovakav prsluk, a jedina razlika je to što je moj u braon-sivoj boji. Kombinacija je predivna, sve pohvale. Novi post je na mom blogu: laAdda

    ОдговориИзбриши
  3. Prsluk je divan, i ovako, i kao pozadina za fotografije. :D Ceo outfit je jako lep, i tebi super pristaje. :)

    Introverted dreamer

    ОдговориИзбриши
  4. Predivno izgledaš Anja! Sve si divno uklopila i baš mi se dopada ovaj outfit. :) Fotke su sjajne. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Predivan outfit i baš si ga dobro uklopila, pogotovo mi se sviđa lokacija koju si odabrala za fotografisanje

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  6. Odevna kombinacija je super! Kako su ti samo ruke pocrvene od hladnoce.. Cini mi se da si jos mrsavija Anja, ili mi se samo cini? :D Fotografije su sjajne! :) <3

    ОдговориИзбриши
  7. Anjice draga, vrlo zanimljiva kombinacija. Sve stvarčice su drugačijeg stila ali su vrlo fino ukombinovane. Volim da te vidim u tom nekom kežual stilu, vrlo si ženstvena i lepa, tako da naprosto blistaš šta god obukla, uključujući i ovo. Iste čizmice imam i ja tako da mi je drago što vidim da deliš moje mišljenje da su predobre. Prsluk mi se izuzetno dopada, pogotovo zbog ove jako specifične boje. Sve u svemu, odličan autfit.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  8. Predivna kombinacija, veoma elegantna a u isto vreme i ležerna. Baš mi se dopada i ti si sve savršeno uklopila. Fotografije su fantastične, a ti si kao i uvek divna! :)

    ОдговориИзбриши
  9. Prsluk mi je presladak,baš mi nekako mekano izgleda.Čitala sam dosta o tim čizmam i svi su njima zadovoljni,baš bih voljela jedne:)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  10. Post je predivan, kao i sam outfit i slike. Malo je reci da sam ovim prslukim odusevljena! :D
    novi post:Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  11. Konbinacije su super!Nov sam bloger,pa znacilo bi mi ako mozes da pogledas i uclanis se u moj blog!

    http://coolboy101blog.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Predivna kombinacija! Prsluk mi se mnogo svidja, boja pogotovo:)

    http://katarininsvijet.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши