3 kreativne mame sa Instagrama

By Anja Miii - субота, јануар 14, 2017


Činjenica je da je Instagram postao centralna društvena mreža. Facebook, YouTube, Snapchat i ostale popularne mreže zaista ne mogu da se porede sa njim. Kako popularnost Instagrama raste, tako se na njemu svakodnevno pojavljuju razni ljudi, koji od svojih profila uspevaju da naprave pravo malo čudo! Neki se ističu kreativnošću, neki imaju sjajan feed, neki mnogo putuju, a neki imaju divne porodice čije fotografije i snimke uvek rado gledam. :) Danas ću vam preporučiti tri Instagram profila koje posebno volim da pratim. Iako sam mlada, i iako još uvek nemam svoju porodicu i decu, ove tri mame su neverovatno kreativne i zaslužuju da budu pomenute. :) 


1. frashionbymarina 

Marina je arhitekta koja od (skoro) svake stvari koju zamislite može da napravi nešto lepo i kreativno. Ima sina Mihaila (Mihu) koji je star godinu i po dana, te bi ovaj profil mogao biti posebno interesantan mamama. Miha je radoznala i pametna beba, koju mama snima u toku igre, jela, šetnji, šopinga, druženja sa tatom, bakom, prijateljima... Marinin feed je vrlo jednostavan i gledljiv, a njen Instagram story je najbolji od svih koje pratim na ovoj društvenoj mreži. :) Od nje ćete saznati gde možete da kupite određene stvari i po kojoj ceni, u kojim prodavnicama su sniženja, kako da ukrasite svoj dom, kako da zapakujete poklončiće, kako da napravite jednostavne DIY projekte. Obavezno pogledajte Marinin profil, verujte mi da ćete se oduševiti i vezati, kako za nju, tako i za malog Mihu. :)


2. vesela_lisica

Sveltana je još jedna kreativna mama, sa najšarenijim Instagram profilom! Često fotografiše svoju (uskoro) dvogodišnju ćerku Simonu, hranu, slatkiše, mesta koja posećuje, knjige koje čita. Obožavam njen feed i njene vesele fotografije. Osim veselih i gledljivih fotografija, Svetlana poseduje sjajan smisao za humor, a i prelepo piše! Često naiđem na njenu mudroliju sa Twittera, a opisi ispod fotografija su joj vrlo emotivni, iskreni i poučni. :)




3. jedanfrajer

Ivana - još jedna mama, još jedna kreativna žena, bloger, pisac, organizator venčanja, rođendana i drugih sličnih događaja. Njen Instagram profil je pravo malo čudo! Ima izuzetno lepe fotografije, beskrajno je kreativna i piše tako sjajno, da me svaki put ostavi bez teksta! Njena ćerka Senja uskoro puni godinu dana (ona je rođena 4., a ja 5. marta, hehe :)). Često je fotografiše, često piše šaljive tekstove o njenom odrastanju, njenim navikama i nestašlucima. Na njenom profilu možete pronaći inspiraciju za pravljenje raznih DIY projekata, kao i za dekoraciju doma, stoga obavezno obratite pažnju na njen profil i njen blog: Jedan frajer i bidermajer.

Da li pratite neku od gore pomenutih dama?
Ukoliko pratite još neke Instagram profile slične ovima, preporučite mi ih. :)

  • Share:

You Might Also Like

15 коментара

  1. Veoma zanimljiv i kreativan post, draga. Nisam znala za ove žene - majke - kraljice, ali ću definitivno da ih zapratim. Post je vrlo originalan, sve si fenomenalno napisala, svaka čast!♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam nikada pridavala pažnju takvim profilima, ali sada ću sigurno pogledati. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  3. Za prvu nisam znala, ali druge dve pratim već neko vreme i jako volim njihove instagram profile. :)

    Giveaway je na mom blogu----> GIVEAWAY: MOJROKOVNIK.RS

    ОдговориИзбриши
  4. Čula sam samo za poslednju mamu i njen profil mi se mnogo dopao. Slažem se u potpunosti sa napisanim o njoj. Sada ću pregledati i druga dva pomenuta profila. Hvala na preporuci!
    Odličan post, kao i uvek. ♥

    ОдговориИзбриши
  5. Kad sam procitala naslov, u,esto mame sam procitala mane i sada gledam zasto objavljus profile sa Instagrama. Ali sam kasnije opet procitala naslov. Inace nemam Instagram, pa ne pratim nijednu od ovih predivnih mama. Sve u svemu, post je jako lep.

    LifeInMyStyle

    ОдговориИзбриши
  6. Predivan post, ova prva fotografija izgleda savršeno, kao da je s tumblra :D što se tiče instagrama, redovno ga koristim, ali pratim samo osobe koje znam i neke poznate osobe, tako da z ove instagram profile nisam nikada čula, ali mi se čine zanimljivim :D

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  7. -Predivan post!Instagram je definitivno centralna društvena mreža!Prva fotografija,tj. tvoja je savršena!Nisam čula ni za jedan od ovih profila.Sama ideja je veoma originalna!Predobro si predstavila ove profile!Svaka čast!♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Od navedenih profila pratim 'Veslelu lisicu' i 'Jednog frajera' i to su mi jedni od najdražih profila. :) Zaista divna ideja za post, svaka čast. :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  9. Pratim samo prva dva profila i oni su mi jedni od najdražih.Jako mi se dopada ideja za sam post,veoma zanimljivo i riginalno.

    Ako želiš pogledaj moj blog:
    http://littlebeautydreamer.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Nijesam pratila nijedan od navedenih profila, ali kad sam ih posjetila vidjela sam da definitivno zaslužuju follow! Jako kreativna ideja za post, sjajno napisano! :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Lep i originalan post, kao i uvek!
    Novi post: pineapplecakee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Ne pratim nijednu od njih, ali ne sumnjam da ću ih tijekom ovog dana početi stalkati. :)


    itsnina23.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  13. I ja obožavam ovakve instagrame i blogove gde se piše o porodici, mnogo su zanimljivi. Divan post, draga, bravo! ☺❤

    ОдговориИзбриши
  14. Divan im je feed!Ne pratim ih,ali nakon ovog posta hocu! <3 :)

    http://patheticblonde.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  15. Nisam pratila ni jednu od njih, ali od sada prayim sve tri. Predivne pepfile imaju, a tebi svaka cast na ideji da napises ovakav post! :D
    novi post:Teen Queen

    ОдговориИзбриши