Fotografije i događaji koji su obeležili 2016. godinu

By Anja Miii - недеља, децембар 11, 2016

Od prvog januarskog dana 2016. godine, sve svoje fotografije sam ređala hronološki, po folderima i mesecima. Smatram da je to nešto najbolje što sam mogla da uradim, jer se tako najvernije prisećam šta sam kada radila, dobila i fotografisala... Planiram da i u 2017. godini postupim na isti način. Danas želim da podelim sa vama neke od svojih omiljenih fotografija i trenutaka u ovoj godini.


JANUAR

Dočekala sam ga sa drugaricom, u kućnoj atmosferi, uz gomilu hrane, dobre muzike, fotkanja i razgovora. Gledale smo film do kasno u noć i zaspale sa namerom da nam već prvi januarski dan bude poseban. Badnje veče je obeležio sneg, tako da sam Božić provela u krugu porodice, oduševljena što smo na taj čarobni dan okruženi belim pokrivačem. Do polovine januara sam uživala na raspustu. Posvetila sam se blogu i fotografisanju, čitala sam knjige, pravila kolače, družila sam se i duboko patila kada je prazničnoj atmosferi došao kraj...


FEBRUAR

U februaru je nastao moj prvi outfit post. Bila sam oduševljena i uzbuđena, jer sam po prvi put, posle godinu i po dana pisanja, dobila krpicu sa stranog sajta. :) U februaru sam, takođe, nestrpljivo odbrojavale dane do svog rođendana i organizovala dva darivanja.


MART

Mart ću svakako pamtiti, prvenstveno po svom 19. rođendanu. Nisam pravila nikakvu posebnu proslavu - obeležila sam ga u krugu porodice i prijatelja, ali volim kada mi je rođendan. Ko ne voli? :) Par dana nakon rođendana smo imali matursko fotografisanje. Već sredinom marta se vreme popravilo, stiglo je proleće i bila sam vrlo aktivna u kuhinji. Neke recepte sam tada podelila sa vama. Fotografisala sam dva nova outfit posta, što je kasnije postalo sastavni deo svakog mog meseca. :)


APRIL

Osim što sam se pripremala za maturske ispite, u aprilu sam uživala u toplim prolećnim danima. Fotografisala sam sve oko sebe, trudila sam se da redovno vodim planer i da dobijam što bolje ocene, jer je to bio moj pretposlednji mesec u srednjoj školi.


MAJ

Prvog maja je bio Vaskrs, tako da sam sa mamom farbala jaja i pravila kolače. Volim Vaskrs, ali se ove godine nisam preterano trudila oko ukrašavanja jaja, to mi je postalo manje zanimljivo nego ranije. U maju sam, takođe, pomagala drugarici da odabere matursku haljinu, a onda sam odlučila da svoju ipak šijem, umesto da je kupim. Počela sam da se spremam za prijemni, dok sam u isto vreme vodila računa da dobro pripremim maturske testove. Početkom maja sam dobila i novi telefon, na svoje opšte oduševljenje, jer mi je prethodni bio već izuzetno loš. Krajem maja smo završili sa školom, potpisivali smo se jedni drugima u albume i imali smo žurku sa trubačima. Pamtiću te poslednje dane, bili su posebni. :)


JUN

Jun ću pamtiti kao jedan od dva najstresnija meseca u ovoj godini. Lepa stvar koja se desila je svakako matura, a one loše me vežu za učenje i brigu oko maturskih ispita, posle i prijemnog. Uspela sam da se fotografišem za blog, kao i da kupim neke od knjiga koje sam pročitala nakon prijemnog, ali sam uglavnom učila i bila pod stresom. Svi maturanti znaju kako je to. :)


JUL

U julu sam bila opuštena i konačno slobodna da radim sve ono što volim. Čitala sam knjige, fotografisala sam se, gledala sam Grey's anatomy i Gossip girl, često sam izbacivala postove, uživala sam u letnjim poslasticama, često izlazila napolje i provodila vreme sa drugaricama. Jul je bio prvi mesec mog raspusta i maksimalno sam ga iskoristila!




AVGUST

U avgustu sam proslavila drugi rođendan svog bloga. Ne mogu da verujem da se družimo već skoro dve i po godine, vreme zaista leti! :) Ostatak meseca sam provela uglavnom uz TV, gledajući Olimpijske igre. Nisam propustila nijedan uspeh naših sportista, radovala sam se zajedno sa njima. Spavala sam do kasno, pisala sam blog, čitala i već krajem meseca napisala nekoliko BTS postova. :)



SEPTEMBAR

Uh, septembar je bio definitivno najstreseniji mesec u godini. Iako sam s jedne strane odmarala, bez obaveza, s druge sam se strašno plašila novog početka. Plakala sam kad god sam ostajala sama, odbrojavala sam dane do oktobra, govorila sam mami da želim da ostanem kod kuće... Drago mi je što je sve to sada iza mene, iako se samo zbog septembra nikada ne bih vratila u 2016. godinu.



OKTOBAR

Moj prvi mesec na fakultetu. Na moje opšte iznenađenje, bio je divaan! Upoznala sam nove drugarice, brzo sam se prilagodila i nije mi bilo teško što sam odvojena od porodice. Dolazila sam kući svakog vikenda, ali nisam toliko patila što moram da se vratim. Drago mi je što prvi mesec na faksu pamtim samo po dobrom. :)


NOVEMBAR

U novembru sam bila na Fashion Blogging seminaru sa Sofijom, drugaricom. Nju to, iskreno, uopšte ne interesuje, ali pravila mi je društvo (a usput sam je malo i slikala :D). Takođe sam bila na premijeri Vojne akademije, posle i na filmu Jesen samuraja (kojim sam oduševljena). U novembru sam imala i prve testove na fakultetu. :) U suštini, bio je to lep mesec i ne bih imala ništa protiv da se ponovi. Prebrzo je prošao...



Decembar još uvek traje. Žao mi je što toliko brzo prolazi i što je prva trećina već iza nas, ali trudiću se da ga maksimalno iskoristim. Iako imam mnogo da učim i to mora da bude moja prva i najveća obaveza, uživaću u prazničnim čarolijama, šetaću, družiću se, posetiću neke događaje... Na kraju meseca ću vam reći kako sam ga provela i da li je ispunio moja očekivanja. Nadam se da i vi uživate u decembru, kao i da ste zadovoljni godinom koja polako ostaje iza nas!

Ljubim vas i čujemo se uskoro!

  • Share:

You Might Also Like

21 коментара

  1. Predivan post Anjice, baš mi se dopada ideja! Zaista se vidi da si ovu godinu iskoristila na najbolji mogući način. Fotografijama sam oduševljena, fantastične su! ♥

    Novi OUTFIT post je na mom blogu ---> *OVDE* !

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post Anja,baš mi se dopada!
    Vidim da ti je ova godina bila jako uspešna i drago mi je zbog toga,a nadam se da će ti 2017.godina biti još bolja!♥

    littledreamer1110.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Draga Anja, fotografije su ti predivne! *-* Malo je reći da sam oduševljena! Pisala sam ti na mejl, ako imaš vremena, molim te pogledaj♥

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Oduševljena fotografijama, bez teksta sam! :))) <3

    ОдговориИзбриши
  5. Anjice draga, jako dobar post! Tvoja godina je bila i vise nego ocigledno odlicna. Zaista sam uzivala i citajuci a i u ovako savrsenim slikama!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  6. Anja, predivan post. Jako mi je drago što si divno provela 2016. godinu. Fotografije su predivne. AKo praviš i sledeće godine ovako nešto, jedva čekam da ga vidim.

    LifeInMyStyle | Winter Tag

    ОдговориИзбриши
  7. Kada sada pogledam fotke, čini mi se kao da sam ih sve juče prvi put videla! ☺ One su sjajne! Godina je jako brzo prošla. Nadam se da će 2017. biti još puno bolja! Post je odličan. Ljubim te Anjice! ♥☺

    Poseti: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  8. Divan post draga moja Anja,jako mi se dopada sto si ovako hronoloski sve poredjala <33 :)!Moracu i ja to da doradim za 2017. godinu <33!Divno draga!!!Fotografije su divne,sve savrseno!

    giveaway perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. WOW doslovno sam oduševljena toliko da ne znam šta bh ti napisala, ovo je jedan od najoriginalnijih postova koje sam ikada vidjela, tvoja maturska haljina je prelijepa, kao i sve ostale fotografije. Drago mi je što su 2016. godinu podijelila sa nama, nadam se da će ti i 2017. biti dobra :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Divan post. Predivno si opisala svoju 2016.godinu i divne si slike odabrala. Nadam se da će ti i ovaj posljednji mjesec biti divan i da ćeš se lijepo povesti, mada imaš puno za učiti.☺♥

    My little corner

    ОдговориИзбриши
  11. Prelepe slike,tvoja godina je bila baš uspešna,želim ti i da ovaj decembar provedeš što bolje možeš.Odličan post!

    http://littlebeautydreamer.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Ideja za post je bas originalna i mnogo mi se svidja. ♥ Fotografije su divne,bas mi je drago sto si ovako lepo provela 2016. godinu. ☺

    ОдговориИзбриши
  13. Stvarno predivan post, slike su jako lepe, oduševljena sam!
    A ti samo nastavi u ovom ritmu i sledeće godine❤
    pineapplecakee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Great post,amaizing idea for post,and your photos...So professionaaal! Hope you'll click on my links at the end of my last post.. :)
    New post--> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/12/dresslily-outfit.html

    ОдговориИзбриши
  15. Divim ti se na originalnosti,zaista si sjajna!2016 je za tebe zaista bila uspešna,vidi se I po slikama i po opisu..i slike su zaista prelepe!
    http://natalijabeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  16. Fotografije su prelepe!Najvise mi se svidja Avgust!Prvi put sam na tvome blogu i divan je!Nov Sam bloger,tako da bi mi znacilo ako mozes da pogledas moj blog I da se uclanis!Takodje je tu novi post,pogledaj ako zelis!

    Stefannworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Ovo je stvarno preeedivno! Svaka čast Anjice, malo je reći da sam uživala u divnim slikama i još divnijem tekstu. Oduševljavaš me!:)

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  18. Savrsenstvo! Na najlepsi moguci nacin si uspela da nam prikazes kako si provela ovu divnu godinu. Fotografijama sam ocarana kao i celokupnim postom! Bila je ovo zaista divna godina. :)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  19. Anjice, prelep post! Odlicno si provela ovu godinu, stvorila sjajne fotke, a ne sumnjam da ce tako biti i u ostatku decembra! Jedva cekam ivakav decembarski post! :D
    novi post:Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  20. Super,zelim ti jos bolju sledecu godinu. :)


    http://jovanasuniquecorner.blogspot.nl

    ОдговориИзбриши