NEW IN: Rosegal, Zaful, Born Pretty Store

By Anja Miii - понедељак, септембар 19, 2016

U poslednje dve nedelje dobila sam par stvarčica sa stranih sajtova. I sami znate da sam vrlo probirljiva kada su saradnje u pitanju, jer ne želim da zatrpavam blog istim, a i smatram da mnogi sajtovi imaju vrlo nerealne uslove saradnje i s druge strane vrlo loš asortiman proizvoda. Kada su uslovi normalni, rado pristanem da naručim stvari i da vam kažem šta o njima mislim. Tako je bilo ovoga puta, pa u nastavku pogledajte šta sam sve dobila i šta mislim o poručenim stvarima. :)

TERMOS ČAŠAgoo.gl/BvuGaV

 

Termos čaša je sa Rosegal sajta. Naručila sam je jer mi je bilo jako slatka. Ona na sebi ima emoji-je i neočekivano je velika. Pretpostavljala sam da će biti manja, eventualno neke srednje veličine, ali ona je poprilično velika i u nju može da stane dosta tečnosti. Taj beli deo koji se otvara i zatvara na vrhu nema mali otvor, što je zapravo okej jer ništa neće moći da vam se prospe. Napravljena je od čvrste plastike i mislim da će mi biti super kada krenem na faks, za kafu. Čak dobijete i ovaj 'kanapčić' za oko ruke. Možete da je pogledate ovde.

DŽEMPER - goo.gl/VkNbuj


Džemper je takođe sa Rosegal sajta. Njega ste mogli da vidite u prethodnom outfit postu. Kao što sam tamo već napisala, on je izuzetno kvalitetan. Prilagođen je hladnijim jesenjim i zimskim danima. Stvarno će vas zagrejati, a pritom na je lep na izgled. Definitivno vam ga preporučujem, jer se meni jako dopada i već znam da ću ga dosta nositi. Možete da ga pogledate ovde.

JASTUČNICA - goo.gl/npL8WG


Jastučnica je poslednja stvar koju sam naručila sa Rosegal-a. Očekivala sam da će mi stići jastuk (verovatno nisam obratila pažnju na opis na sajtu), pa sam se iznenadila kada sam videla da je u pitanju jastučnica. Međutim, oduševila sam se time koliko ja ona zapravo velika. Pošto sam imala neki stari jastuk koji već godinama ne koristim, stavila sam je preko njega i sada stoji na mom krevetu među ostalim jastučićima. :) Možete da je naručite ovde.

ČIZME - goo.gl/ihq4aD
ZAFUL


Kao što ste mogli da vidite u prethodnom outfit postu, čizmice su sa Zaful-a. U istom postu ste mogli da vidite i koliko sam oduševljena njima. Izuzetno su lepe i kvalitetne. Peta je možda malo viša nego na klasičnim čizmicama, ali nije previsoka. One su od prevrnute kože, tako da nisu za kišu, ali su idealne za suvo jesenje vreme i vrlo su elegantne. Možete da ih pogledate ovde.



Sat je druga stvar koju sam naručila sa Zaful-a. Stvarno je predivan! On je beli, traka koja ide oko ruke je takođe bela, a kazaljkice i ovaj metalni deo kojim je oivičen su rose gold. Kuglice koje vidite se pomeraju po satu, što izgleda stvarno prelepo. :) Pogledajte ga ovde.

NARUKVICA - goo.gl/0BQ9eT


Narukvica je sa sajta Born Pretty Store. Želela sam da je uzmem sa nekim drugim priveskom, ali je preostala samo pahuljica. Preslatka je, ručno je pravljena i nosiću je često, posebno u decembru - januaru, kada sve bude u znaku praznika. :) Pogledajte je ovde.

LANČIĆ - goo.gl/ESVzM3


Drugi komad nakita koji sam naručila sa Born Pretty Store sajta je ogrlica sa znakom beskonačnosti. Jako je lepa i jako mi se dopada, definitivno ću je često nositi. :) Pogledajte je ovde.

LANČIĆ - goo.gl/TcVNYt


Druga ogrlica koju sam naručila sa Born Pretty Store sajta je u zlatnoj boji. Pošto je sve ostalo što sam naručila srebrno, htela sam da ona bude drugačija, mada generalno nisam ljubitelj nakita u zlatnoj boji. Ipak, dopada mi se jer je jednostavna. :) Pogledajte je ovde.

MINĐUŠE - goo.gl/kp85ln


Poslednja stvar sa Born Pretty Store-a su minđuše - hvatači snova. Iako retko nosim minđuše, ove ću definitivno nositi u nekim, za mene, posebnim prilikama. Stvarno su prelepe! :) Pogledajte ih ovde.

Iako su sve stvari na Born Pretty Store sajtu vrlo povoljne, za vas imam i kod za 10% popusta: AJLWW10.

To bi bilo sve što se tiče noviteta. Čujemo se u narednom postu! :*

  • Share:

You Might Also Like

16 коментара

  1. Jaoo mnogo su dobre slike :D Bas mi se svidja ta casa, a i sve ostalo je odlicno :D

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Zaista si divne stvari izabrala. Termos čaša je fenomenalna. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  3. Joj, prelepe stvari si odabrala, ne znam sta mi se vise svidja. :)xo

    ОдговориИзбриши
  4. Termos casa i dzemper su woow! *-*

    novi post introvertna-holandjanka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Termosica je preslatka :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  6. Nevjerovatno je kako sve stvari izgledaju jako kvalitetno, čizme su preslatke, kao i termos čaša, inaće kvaliteta fotografija i pozadina su na nivou :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Casa mi je predobra, odmah nakon sto sam je vidjela pomislila sam super ce joj doci jer ide sad na fakultet. I cizmice mi se jako jako svidajuu
    Super post

    maggieblogspot.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  8. Stvari su predivne, ova čaša je baš nešto što svatko treba imati <3

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  9. Divne stvari si izabrala, jako mi se dopada nakit! <33

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Jako nam je sličan ukus, na tvom mestu i ja bih poručila bikvalno sve iste stvari, jer su zaista prelepe. ☺❤

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Prekrasno!
    Za čizmice i džemper sam ti već rekla, divno izgleda i savršeno ti stoji, i ostale stvarčice su mi jako zanimljive, pogotovo ova termos čaša!
    Baš slatko izgleda i definitivno ju moram naručiti. ☺♥

    ОдговориИзбриши
  12. Predivne stvari si naručila! Džemper ti super stoji. Sat mi se najviše sviđa. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Zaista sam oduševljena svim stvarčicama i prosto nemam reči kada je kvalitet fotografija u pitanju, sjajno zaista <33 Termos čaša deluje sjajno, defen je fenomenalan. :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  14. Anja dragaa, predivne stvari, zaista originalan post kao i uvek! Nemam reci za tvoju profesionalnost! Svaka cast. ZAISTA RADO POSECUJEM TVOJ POST I DIVIM MU SE :)) Iako sam već stečeni blgoer još uvek si mi uzor.


    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  15. Anja, predivan post! Jako proesionalan i zanimljiv, stvarno sam uzivala citajuci. Dobila di divme stvarcice i prosto mi se svaka dopada,termos i cizmice pogotovo! Prelepo! ♡
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши