Utisci sa rođendana ♡

By Anja Miii - понедељак, март 09, 2015


Ovih dana imam tako mnogo ideja, a tako malo vremena da se posvetim pisanju. Znate kako to ide - sva ona euforija oko proslave punoletstva, potom žurka, a onda i posle žurke opet dani kada je kuća prometna i kada stalno neko dolazi i odlazi. Sada, kada je to (nadam se) konačno prošlo, moram da se posvetim učenju, ali i da se spremam za opštinsko takmičenje iz srpskog jezika, koje imam u subotu. Uzgred, držite mi fige, ovih dana ću morati da zagrejem stolicu. Sigurno neće biti tako lako, kao što je bilo na školskom. 

Kao što sam već najavila, napisaću poseban post, gde ću vam pokazati šta sam dobila za rođendan. Poklona je mnogo (mada najviše novca), pa baš iz tog razloga nemam toliko vremena da sve slikam. Iskreno se nadam da ćete i to moći da vidite do kraja nedelje. Za sada želim da vam prenesem utiske. 

Ovo je bilo apsolutno najlepše veče u mom životu. Nisam očekivala da ću prvenstveno ja biti oduševljena, niti da ću dobijati tako mnogo lepih komentara i par dana posle. Sve je bilo tako lepo i svečano i uopšte se nije osećala barijera između mlađih i starijih gostiju.

Mojom tortom su se oduševili svi, ponajviše ja sama. Baš u mom stilu i sa natpisima mojih omiljenih pisaca (okej, žena koja je pravila tortu, od Sidnija je napravila Sindija, ali nema veze). Prvi sprat je veća, a drugi manja knjiga. Ostale torte bile su od tetaka, bake, kume itd.




Ovako sam bila obučena. Već sam vam pisala o tome OVDE.



Tokom dana, bila sam na šminkanju i frizuri. Pošto se inače šminkam vrlo malo i umereno, a ovo sada je bilo pravo profesionalno šminkanje, svi su bili iznenađeni promenom, pa i ja sama. Mada, osećala sam se drugačije i svakako posebnije nego inače.

Najoduševljenija sam muzikom, tačnije bendom koji sam imala na slavlju. Sjajni su, zaista. Počeli su sa novijom muzikom, a nastavili sa pesmama koje gotovo svi znamo, koje su vesele i tipične za slavlja ovog tipa. Cele večeri nismo stali, sem da jedemo i ponešto popijemo (u mom slučaju sok :D).

Imam i jedan video na kom je snimljen deo kada su mi pevali rođendansku pesmu, a koji ću, ako budem uspela da ga isečem i podesim, ubaciti u post sa poklonima.


To je uglavnom ono što sam želela da vam napišem. Verujte mi da sam puna utisaka i da sam stvarno srećna što je sve ispalo onako kako sam i želela, ali ne bih da vam dosađujem, pa sam vam napisala samo ono osnovno što sam imala u planu. I za kraj, ja prosto moram da podelim sa vama jedan od rođendanskih poklona, a to je moj novi, prelepi fotoaparat i naravno, ubuduće očekujte mnogo, mnogo lepše i kvalitetnije slike, kakve on pruža. 




Do sledećeg posta, ljubim vas! 


  • Share:

You Might Also Like

24 коментара

  1. Анониман9. март 2015. 21:53

    SRECAN RODJENDAN ANJA!!! <3 <3 <3 Drago mi je da si se lepo provela i da si zadovoljna zurkom :D!

    sonjastojiljkovic123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Jaoooo, baš mi je drago što si se lepo provela za rođendan. Jedva čekam taj post sa poklonima. Volela bih kada bih mogla da vidim i šminku, ali dobro, nema veze, sigurno imaš razlog zbog kog ne želiš da stavljaš svoju sliku. :) Kombinacija je super, nije uopšte preterano izazovna ili tako nešto, kakve sam viđala na osamnaestim rođendanima. Drago mi je što si, ne znam kako to da opišem, normalna devojka (što je u današnje vreme retkost), što ne preteruješ sa šminkom, pićem, cigarama i tako tim stvarima koje današnji tinejdžeri konzumiraju. Nego, ne bih sve ovde da pišem što mislim, možda se nekad čujemo preko Hangoutsa na primer pa ti napišem šta mislim o tebi :D :)
    Ja imam ovakav crveni fotoaparat, i odličan je! Obožavam ga. Nadam se da će ti dobro poslužiti :D

    girlyworld07.blogspot.com
    - Danijela ✿

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene svi tvoji komentari baš obraduju. ♥ Hvala ti puno, stvarno. :) Ja nisam baš nešto mnogo aktivna tamo, ne znam ni kako to tačno funkcioniše (talenat :D), pa mi se slobodno javi kada budeš slobodna. Biće mi stvarno jako drago da se i na taj način čujemo i možda malo bolje upoznamo. ♥

      Избриши
  3. Kombinacija, torte, pokloni - sve je više nego odlično. Baš mi je drago što si se super provela i držim fige na takmičenju u subotu. Sretnoo!♥♥♥♥♥☺

    ОдговориИзбриши
  4. Torte izgledaju prepreukusno *o* A suknja je preslatka ^-^

    http://my-world-hanna.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Baš mi je drago da si se lepo provela, jer to i zaslužuješ Anjice. Kombinacija je predobra stvarno, mnogo mi se dopada. Ova glavna torta je baš lepo urađena, a verujem i da je bila ukusna hoho. Jedva čekam post u kome ćeš pokazivati šta si dobila za rođendan i sličice sa novim aparatom (neka te lepo služi). :* ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Kaćice. ♥ Sve torte su bile jako, jako ukusne. Potrudiću se da sve bude slikano i ubačeno u dogledno vreme. Naravno, novim fotoaparatom, jedva čekam! :D :*

      Избриши
  6. Анониман10. март 2015. 12:16

    Mnogo mi je drago što si se dobro provela na svoj 18-ti rodjendan, torte su prelepe.. Post je odličan :-* ♥

    http://saveti81.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Prelepo :) Svidja mi se i torta i autfit :) Jaoo jedva cekam
    http://ivasspecialseciton.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман10. март 2015. 16:46

    Suknjica(ili haljina) ti je preslatka
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!inace super ti je blog samo tako nastavi:D

    ОдговориИзбриши
  9. Ssrecan rodjendan..
    Woow ova kamera je extraaaa...♥♥
    feshalafashion.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
  10. Mog komentara nema :)
    Post je prelijep.Ona torta gore u obliku knjige je savrsena.Ali ja kad sam vidila ostale torte...pa nista citavu noc samo jeli torte xd salim se naravno.
    Prelijepo si izgledala.
    A canon**
    Ocekujem puno DIY postova cisto da znas.

    ОдговориИзбриши
  11. Joj Anjice,koliko sam bila sretna kada sam vidjela jučer(ili ipak prekjučer,ajde nije ni bitino) da si objavila ovaj post.Baš sam bila heepii jer sam jedva čekala da čujem utiske i da pogledam fotografije.I imam šta da vidim...sve predivno,prekrasno..torte nikada ljepše nisam vidjela,svaka čast svima za kreativnost.Ova tvoja kombinacija je 'wow',vrh vrhova.Divna! Nadam se da će biti još slika sa rođedana jer je milina oovvoo gledati,a aparat je također super,nema potrebe da komentarišem..Ljubac!♥♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga, torte su prelepe, a i bile su vrlo ukusne. ♥ Drago mi je što ti se sviđa kako sam bila obučena, a sve ostale slike su one na kojima se vidim ja ili na kojima sam sa društvom, pa nisam želela više da ubacujem. :D ♥

      Избриши
  12. Super post!!
    I kombinaciju koju si nosila na rodjendanu je savrsena!!!! *--*♥

    http://andreasworld11.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши