U susret praznicima!

By Anja Miii - недеља, новембар 29, 2015

Za nepuna dva dana, na tron će, umesto novembra, stupiti najlepši mesec u godini - mesec odluka, sabiranja utisaka, pozitivne energije, toplih napitaka, ukusnih šarenih kolačića i izuzetnog prazničnog duha. Prodavnice se pune krupnim okruglim ukrasima, šarenim lampicama, trakicama, nalepnicama... Dovoljno je da zavirite u jednu od kineskih radnji u svom gradu i bićete zapljusnuti blještavilom boja i šljokica!


Novembar je bio veoma lep i opušten mesec. Malo učenja, a mnogo više odmaranja i traćenja vremena na druge stvari - na filmove, serije, fotografisanje i druženje. Kada uzmemo u obzir moj položaj maturanta, jasno je da će mi cela sledeća godina proći u štrebanju, pa sada koristim priliku da radim nešto interesantnije. :) Pre nedelju dana sam saznala da mi je odobrena učenička stipendija i to mi je totalno ulepšalo celu nedelju, pa i ceo mesec. Divno je znati da se trud i učenje cene i isplaćuju i neprocenjiv je osećaj videti roditelje koliko su ponosni na to! Pao nam je i prvi sneg, i to baš na Aranđelovdan, bakinu i dekinu slavu. Doduše, nije se zadržao, ali bilo je stvarno čarobno!


Imam super planove u vezi decembarskih, generalno prazničnih postova. Jedva čekam da zajedno otvorimo moju teglu uspomena, da saberemo utiske iz ove godine, da napravimo planove za sledeću i da se u svakom smislu pripremimo za istu. Kitićemo jelku, ukrašavaćemo kuću, pravićemo kolačiće, pićemo neke super ukusne napitke, ići ćemo u prazničnu kupovinu, pripremaćemo žurku za doček... Popodnevna smena koja me očekuje u decembru će malo otežavati sprovođenje ideja, ali daću sve od sebe, a tu su i vikendi. Užasno sam uzbuđena i svima vam od srca želim da uživate u decembru i svim prazničnim čarolijama koje ovaj mesec donosi!




  • Share:

You Might Also Like

46 коментара

  1. Predivan post! Jedva čekam tvoju sezonu Božićnih postova♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post! Ja sam presrećna zbog decembra, definitivno najlepši mesec u godini! Smene se kod mene u školi menjaju na nedeljnom nivou, tako da ću sve svoje ideje sprovesti u delo! Divne fotke♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Jano ♥ I ja bih volela da se u našoj školi smene menjaju na nedeljnom nivou, ali nažalost nije tako :/

      Избриши
  3. Odlican post :) Svi jedva cekamo novogodisnje praznike :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Najlepsi osecaj je kada se setas gradom, a sve ukraseno, svetlucavo. Jedva cekam sve to :3

    ОдговориИзбриши
  5. Predivan post, Anjice. Jako mi je drago sto si uspela da dobijes stipendiju, jer ti to svakako i zasluzujes. Istovremeni rad i trud treba nagrafiti, a ti i radis i trudis se i na blogu kao i su skoli. Nadam se da ce ti decembar biti divan kao i novembar. Oborila si me s nogu ovim slicicama.☺❤

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, divna si ♥ I ja tebi želim da ti decembar, sa svom svojom posebnošću, bude još bolji nego novembar :) ♥

      Избриши
  6. Odličan post.Slike su predivne.:)


    http://fashionawakebyb.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Savrsen post :) Citajuci ga dozivela sam onaj napad uzbudjenja u radosnom iscekivanju novogodisnjih praznika (dobro poznat osecaj svima, zar ne) :) Stvarno imas odlican nacin pisanja i uvek me pogodi pravo u srce :D Svaka cast Anjice na svemu, samo tako nastavi <3 <3 <3

    www.neramisic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Odlican post! Slicice su predivne! Nadam se da ce ti i decembar biti predivan mjesec! :) Meni je slava takodje na Arandjelovdan kao i tvojim baki i deki, ali umjesto snijega, kod mene je padala velika kisa, ehh :)

    Novi post---) www.alwaysbehappy11.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Post je nenormalno dobar tj. savrsen. Svaka cast!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takodje decembar je moj fav mjesec jer mi je 1. rodjus

      Избриши
    2. Hvala ti puno :) Želim ti srećan rođendan i sve najlepše! Lepo se provedi i uživaj ♥

      Избриши
  10. Predivan post, svi jedva čekaju ove predstojeće praznike ..
    www.amiilan.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Divan post draga! Čestitam na stipendiji, baš mi je drago što si je dobila! ♥

    allforyou23.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Aminice, i ja tebi čestitam još jednom, znaš već na čemu :) ♥

      Избриши
  12. Anja ti si stvarno presavrsena blogerka! Kada sam pred letnji raspust saznala za tvoj blog ja sam ga svakodnevno posecivala i svaki put bi me iznenadila svojim divno napisanim postom! SVAKA CAST!!! Samo tako nastavi!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti beskrajno ♥ Ovo je jako lepo pročitati, drago mi je što imaš tako lepo mišljenje o mom blogu, xx ♥

      Избриши
  13. Uh, jedva čekam sve te postove! Dolazi drugi najlepši mesec u godini i baš se radujem tome! Decembar je mesec kada se magija dešava. :)

    ОдговориИзбриши
  14. Jedva čekam tvoje praznične postove! Blago tebi što ti je novembar bio tako opušten, meni i nije baš.. :) Ali decembar tek dolazi! Što se tiče škole, biće čupavo. Mada ne previše, pošto nam je raspust pomeren, a polugodište produženo.. :D

    Girly world

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni će decembar biti baš čupav, jer se nama u Vojvodini polugodište završava redovno, 23. decembra, ali prevazići ćemo to, kao i uvek :)

      Избриши
  15. Predivno napisan post, kao i uvek ♥. I ja se mnogo radujem zimi i praznicima (možda i previše) i nisam izdržala, a da već ne započnem zimske postove i jedva čekam da pročitam tvoje! :)

    ОдговориИзбриши
  16. Anja,obozavam da citam tvoje postove i mnogo dobro pises. Volela bih ako bi mogla da ih cesce izbacujes ali znam koliko imas obaveza i da ns stizes.Tvoj sam veliki fan 💋

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Jelena ♥ I ja bih volela da češće izbacujem postove, ali nemam baš mnogo vremena. Trudiću se da ih ovog meseca, kao i prethodnog, bude što više :) ♥

      Избриши
  17. Imaš prevelik dar za pisanje. Malo je reći da jedva čekam tvoje praznične postove! :)

    ОдговориИзбриши
  18. Ja ne mogu da dočekam sutrašnji dan.Decembar.Vreme je proletelo!Ali decembru se radujem,ne samo zbog zime(koju obožavam)već i zbog one svima poznate praznične atmosfere.Meni je i rodjendan krajem decembra pa se sve lepo poklopilo! I da ne zaboravim,naravno! Bravo za stipendiju! Prelepo napisano, i sličice su jako lepe!

    anjasworld1.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno imenjakinjo :) ♥ Oduvek sam sanjala da slavim rođendan u decembru, blago tebi na toj privilegiji :)

      Избриши
  19. Savrsen post!Slike su prelepee!!!
    joxykutak22.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  20. Divan post draga! Jedva cekam praznike i sve te postove koje imas u planu. Meni je Decembar definitivno najdraze doba godine, obozavam ovo pred Bozicno raspolozenje u koje si me i sama uvukla svim ovim slicicama. Cestitam na stipendiji, svaka cast :)
    Beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  21. Post je predivno napisan! Čestitam na dobijanju stipendije, baš mi je drago zbog tebe Anjice! ♥☺

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  22. Ja sam odusevljena ovim postom,predivno pises (ovo sam napisala po ko zna koji put hahah).Ja obozavam decembar,kraj godine pocinje ta zimska idila i pritom volim sneg.Tada je i moja slava,i rodjendan kasnije Bozic moj omiljeni praznik :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno ♥ I meni je takođe slava, posle doček, onda Božić, ma milina :)

      Избриши
  23. Predivan post,jedva čekam tvoju seriju parzničnih postova :)

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши