Online kupovina - sajtovi i stranice sa kojih sam kupovala do sada!

By Anja Miii - уторак, јун 09, 2015

Od pre par godina, počela sam da naručujem stvari sa interneta. U početku se nisam usuđivala da uzmem nešto od odeće ili obuće, plašeći se da neću biti zadovoljna kvalitetom ili da mi veličina neće odgovarati, ali vremenom sam prešla i tu vrstu straha, pa sada slobodno kupujem gotovo sve što mi se svidi, a što mi je dostupno i pristupačno. 
Nisam kupovala preko mnogo sajtova a i postoje oni na kojima se prave nalozi, pa samim tim ne mogu da kažem koji prodavci su pouzdani, a koji ne. Ono što mogu da kažem, jeste da nisam naručivala sa stranih sajtova. Još uvek se nisam odvažila na to, jer se s jedne strane plašim carine, koja često zna da bude visoka.


Navešću vam par sajtova ili Fejsbuk stranica sa kojih sam naručivala, a kojih trenutno mogu da se setim. 

SPORTIZMO

Ako želite isključivo original starke ili neke druge patike, torbe, majice i sl., ovaj sajt to zaista i pruža. Pre nego što sam naručila starke, plašila sam se da neće biti original, a da ću im dati skoro 6.000 dinara, ali stigle su u originalnoj Converse kutiji i zaista i jesu bile original. Nakon što naručite proizvod, oni vas pozovu na telefon da potvrde vašu porudžbinu i mislim da je to odlična stvar!
Sliku starki imate u OVOM postu. :)

KUPOHOLIČARKE

Sa ovog sajta ne naručujem sigurno već dve do tri godine, ali pre toga sam naručila jednu majicu i jedne helanke koje imam i sada. U pitanju su galaxy helanke koje više ne nosim (sramota me je kada se setim da sam ih nosila, jer mi se sada uopšte ne sviđaju :D), a majica je sa američkom zastavom, tanka je, lepa za leto i volim da je nosim. U suštini, uvek recite da želite da platite pri dospeću paketa, a tada ujedno možete da ga otvorite i vratite ako niste zadovoljni izgledom onoga što ste naručili.


TEHNOMANIJA

Ovo je najnovija kupovina i vrlo sam zadovoljna istom. Naime, pre par dana sam kupila novu peglu za kosu i izuzetno sam zadovoljna njihovom uslugom. S obzirom na to da sam je naručila kasno uveče, čovek koji radi tamo me je pozvao ujutru i rekao da im je preostao samo još jedan neispravan komad pegle koju sam naručila i ponudio mi je drugu, sličnog cenovnog ranga. Dogovorili smo se, ta pegla mi je stigla za dva dana, kao što je i dogovoreno i kao što rekoh, baš sam zadovoljna! Pisaću vam utiske o njoj.


BUTIK SELECTION

I ovom kupovinom sam zadovoljna. Naručila sam suknjicu, verovatno ćete moći da je vidite u nekom outfit postu tokom leta. Na stranici su ponuđene veličine, ali oni su mi ljubazno napisali i tačne mere u vezi obima struka i dužine same suknjice, kako bih mogla da se izmerim i da vidim koja bi mi veličina najbolje odgovarala. Možda je poštarina, po mom mišljenju, malo skuplja (blizu 300 dinara), ali to ćemo zanemariti, jer im je usluga odlična.



DIZAJNIRANE HELANKE

Ljudi moji, ove helanke su sjajne! Sjajan materijal, sjajni dezeni... Kupila sam ih negde u sedmom razredu, a raspale su mi se tek prošle godine. Uzmite u obzir da ih nisam skidala, bukvalno sam ih samo prala i oblačila. Obožavam taj lep pamučni materijal, preslatke dezene koje imaju i mislim da se kupovina ovih helanke stvarno, stvarno isplati.

SREĆNO DUGMENCE

Drago mi je što i na našim prostorima postoji stranica koja prodaje ovako lepe i kreativne stvarčice, raj za oči za verovatno sve blogerke. Pisala sam o svojoj prošloj i ujedno prvoj kupovini sa ove stranice. Žena koja se bavi svim ovim je izuzetno ljubazna, toliko da mi je par dana nakon pisanja o porudžbini na blogu, poslala još par stvarčica kao znak zahvalnosti.
Prvu porudžbinu pogledajte OVDE. :)


ČAROBNA KNJIGA
http://www.carobnaknjiga.rs/

Par puta sam naručivala sa ovog sajta i nemam šta da kažem, sem da su potpuno pouzdani, knjige su mi normalno stigle na kućnu adresu, plaćeno je onoliko koliko je bilo i napisano na papiru sa obračunom i zadovoljna sam njihovom uslugom. Najzadovoljnija sam knjigama iz serijala 'Tračara' (dva kompleta od po pet knjiga), koje su ukupno koštale oko 900 dinara, dok bi inače puna cena jednog kompleta iznosila preko 3.000 dinara.

VULKAN KNJIŽARA
http://www.knjizare-vulkan.rs/

Često naručujem preko ovog sajta, jer konstantno imaju različite akcije po kojima jednu ili više knjiga možemo da kupimo po znatno nižoj ceni. Moja preporuka za ovaj sajt jeste i zbog toga što imaju mnogo više interesantnih knjiga u ponudi, za razliku od Čarobne knjige.

DELFI KNJIŽARA
http://www.delfi.rs/

Sa ovog sajta povremeno naručim, jer takođe s vremena na vreme imaju neke sjajne akcije. Jednu od njih sam potpuno iskoristila i o njoj sam pisala OVDE. :)


Sigurna sama da postoje još neki sajtovi sa kojih sam nešto naručivala, ali trenutno mi ništa više od ovoga ne pada na pamet. U poslednje vreme sam 'otkrila' još par interesantnih Fejsbuk stranica i sajtova sa kojih bi mogla nešto da naručim, pa ću još razmotriti tu ideju. :)

Ako imate neke predloge u vezi sličnih sajtova, obavezno mi stavljajte linkove u komentare, baš bih volela da pogledam šta se to vama sviđa i šta mi preporučujete!


  • Share:

You Might Also Like

32 коментара

  1. Nisam kupovala preko ovih stranica jer rijetko kupujem preko interneta. Ako već kupujem, kupujem preko E-baya ili Alibaba Express.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nisam kupovala preko tih sajtova, ali nadam se da ću se ubrzo odvažiti na kupovinu. :)

      Избриши
  2. Divan post.
    Ja se bojiim narucivati sa interneta,nekako ne znam hah xd.
    Ali u gradu kojem zivim postoji dovoljno radnji pa tamo kupujem sve sto mi treba.
    Konacno ima i trgovina sa knjigama ^-^.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su sajtovi sa knjigama nekako najdraži, baš volim da naručujem preko njih, posebno iz razloga što mnoge knjige ne mogu da pronađem u biblioteci ili nekoj bližoj knjižari. ♥

      Избриши
  3. Ja do sada nisam imala priliku da narucujem preko sajtova, najvise zato sto sam sr plasila da cu biti prevatena na neki nacin. Ali zato je moja mama narucivala preko Delfija i nekih nasih sajtova kao ato su Vulkani... Ali nikada nismo koristile Kupindo ili Limundo, ti sajtovi mi zaista deluju nekako 'ptevarantski'.
    Sjajan post!♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaa! ♥ Ni ja do sada nisam naručivala preko Kupinda ili Limunda, nekako mi je nesigurno kada su u pitanju posebni prodavci i ne znam da li mogu da im verujem. S druge strane, preko nekih većih sajtova mi je sasvim okej naručivati, posebno kada pročitam neke pozitivne komentare.

      Избриши
  4. Анониман9. јун 2015. 09:38

    Majca je prelepa.. Inače i ostale stvari su super! :)

    http://saveti81.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман9. јун 2015. 11:01

    Joj i ja sam bila jako skeptična oko tog naručivanja.Naručivala sam par puta sa nekih stranih sajtova,sve je uvek stizalo,ali još uvek ima taj neki strah u meni haha.Super je majica i sviđaju mi se ove helanke na stranici :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. ♥ Ista stvar, samo se još uvek ne usuđujem sa naručujem sa stranih sajtova, nadam se da ću se jednom odvažiti na to, jer često viđam neke super stvarčice koje ne mogu da pronađem na našim sajtovima.

      Избриши
    2. Анониман10. јун 2015. 10:00

      Stiže zaista.Moj brat je skoro naručio dres Arsenala koji je bio oko 3.000-4.000 hiljada,i stigao je,bez problema heh.

      Избриши
  6. Nisam još ništa kupila ni na jednom od navedenih sajtova/stranica, ali sam mnooooogo stvari kupila i dobila sa drugih sajtova, najbolji mi je Romwe, a od naših (gde imaš sve i svašta) Moje krpice i ponekad Kupindo. Uvek sam dobro prolazila, prodavci su bili korektni, a sajtovi veoma pouzdani! Sada je konačno i PayPal omogućen u Srbiji, pa mogu da naručujem sa onih sajtova, sa kojih ranije nisam mogla. :D ♥

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš ti hvala na predlogu, nisam do sada čula za taj sajt, pa ću svakako pogledati. ♥

      Избриши
  7. Sad cu sve da pregledam, da li si ikada kupovala ili razgledala ili poznajes nekog ko je kupovao preko "Komsinice Sikret" ili "Monka porsedovanje"?

    http://mojinternetsvetmojapravila.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za 'Komšinicu Sikret' znam da je odlična, čitala sam po blogovima samo pozitivna iskustva, a što se tiče 'Monika posredovanja', znam koja stranica je u pitanju i imaju prelepe stvari, ali ne znam koliko su pouzdani. :)

      Избриши
  8. Interesantan post. ♥ Nisam narucivala nikada odecu preko interneta, jer mislim da mozda nije bas najpouzdanije. Mada cesto narucujem knjige, kada neku ne mogu da pronadjem u biblioteci. :)

    http://ninaw123.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Nina. ♥ I ja sam bila skeptična, ali sam imala pozitivna iskustva sa svim stvarima koje sam naručivala do sada. :)

      Избриши
  9. Odličan post!! Ne naručujem preko interneta, jednom sam samo naručila preko Srećnog dugmenceta. Zaista je odlično!! Brzo je stiglo i bila sam zadovoljna!! :)

    Novi post!! :)
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, drago mi je što si zadovoljna, ja planiram da uskoro ponovo kupim nešto sa 'Srećnog dugmenceta', stvarčice su preslatke! :)

      Избриши
  10. Ja do sada kada sam narucivala uvek je sve bilo u reedu.☺ Inace,narucila sam pre mesec dana crvenu haljinicu preko sajta Selection Exclusive i kada je stigla bila je bas kao na internetu. Prezadovoljna sam. A takodje sam i na stranici Srecno dugmence narucila washi traku koju sam potrosila. Takodje sam odusevljena.♥♥ Dezeni dizajniranih helanki su neverovatni tako da mozda uskoro narucim. ☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je što delimo iste imperesije, i ja sam zadovoljna uslugom obe stranice. Što se tiče helanki, meni je materijal od koga su napravljene savršen, jako su udobne, lagane i traju doslovno sto godina, a da se ne pokidaju. ♥

      Избриши
  11. Bas mi se dopada ovaj post. Ja sam do sada samo kupovala sa Limunda i sa sajta vulkan knjizare i uvek sam bila zadovoljna sa kupovinom. No, mene i dalje plasi kupovina preko inostranih online prodavnica. :/ ♥

    http://styleonfirstplace.blogspot.com/ ----- WORLDWIDE GIVEAWAY ON MY BLOG! ♥

    ОдговориИзбриши
  12. Ja sam skoro prvi put kupila nešto preko interneta i to je bila knjiga iz Vulkan knjižare i sve je stiglo u korektnom roku. :)

    ОдговориИзбриши
  13. Hej Anja, post je odličan kao i uvek. Imam jedno pitanje, u mojem gradu nemaju knjižare širokiih ponuda, pa sam želela da naručim neke preko interneta, iz Delfi knjižare, naravno, ne bih uzele samo jednu već 3,4 možda i više. Meni i mami. Čitala sam tvoj post o naručivanju ovih knjiga i oduševila sam se, ne umem baš dobro da se snađem na njihovom sajtu, da li trenutno imaju neke akcije? Jer, ispod svake knjige piše cena, ima li sniženje na kupovinu više knjiga, ili kako već? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pre svega, hvala ti puno! Na njihovom sajtu gotovo stalno imaš neke akcije. Po mom mišljenju, ova koja predstoji je trenutno najbolja: http://www.delfi.rs/vesti/vest/2214_noc_knjige_u_znaku_velikih_popusta_delfi_knjizare.html Za 4 ili više knjiga dobijaš popust od čak 40 %, pa vidi sa mamom da li vam to odgovara. Moja preporuka ti je da redovno pratiš njihov sajt i njihovu Fejsbuk stranicu, jer izbace čim se otvori neka akcija. :)

      Избриши
    2. Pogledala sam nesto, ali slucajno sam naslove dodala u korpu, a sada bih zelela da ih promenim tj. Da zamenim nekim drugima, ali ne znam kako.. :/

      Избриши
    3. Pokušaću da naručim, hvala! :)

      Избриши
    4. Katty - samo uđeš gore u korpu i sa strane imaš ili iksić ili odmah ispod imaš opciju da promeniš narudžbinu, tj. da nešto izbaciš iz korpe. :)
      Smoothie Glam - ako ti nešto konkretnije treba, slobodno mi piši preko mejla, nije mi problem da objasnim. Imaš moj mejl gore u kontaktu. :)

      Избриши
  14. Super post ! :) :*
    ako zelis, postavi mi neka pitanja za Q&A.
    prettyprincess061@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  15. Odličan post! Iskreno, nikad nisam kupovala preko interneta, ali namjeravam uskoro da počnem, s obzirom na to da postoji puno stvari koje mi se sviđaju, cijene su im pristupačne, a nema ih u mom gradu. Tokom ljeta planiram da preko stranice "Srećno dugmence" naručim neke stvarčice. :) :*
    http://blogforcoolgirls.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  16. Mnogo mi se dopadaju tvoji postovi kao i ovaj.Ja cesto imam priliku da narucujem stvari preko interneta,i svaki put sam skepticna,da li ce stici sve u komadu...itd.Ali nikada se jos nije nesto lose desilo.

    Posjeti i uclani se u moj blog ako zelis. :*

    andreasbeutyworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Super post, jako mi se svidja. :)
    Posetite:http://milenaslife12345.blogspot.com/ novi post je na blogu. :)

    ОдговориИзбриши