Predlozi za kupovinu novogodišnjih poklona

By Anja Minić - уторак, децембар 12, 2017


Bliži se Nova godina i vreme je da razmisliš o tome šta ćeš pokloniti svojim najbližima. Verujem da imaš ograničenu sumu novca, a da želiš pristojne i lepe poklone za sebi bliske ljude, stoga ću ti pomoći i predložiti poklone koje možeš da im kupiš. Ja sam inspiraciju našla mahom na stranim online sajtovima (uglavnom na ZafuluChristmas 2017), ali sve što sam predložila možeš da kupiš i u prodavnicama u svom gradu, ukoliko ne voliš da kupuješ online. U nastavku pogledaj nekoliko ideja za devojke i nekoliko za momke. Nadam se da ćeš dobiti inspiraciju i da će ih tvoj poklončić obradovati. 


1. Kapa i šalhttp://bit.ly/2kjKKhQ
Trenutno su veoma popularne kape sa čupavim gombicama na vrhu, ali su meni isto tako lepe i one klasične, sa simpatičnim natpisima na čelu. Gotovo svaka devojka voli lepe kape & šalove koji mogu da ulepšaju čitav outfit.

Jastukhttp://bit.ly/2yWeAkU
Jastučnice možeš da nađeš po osetno nižim cenama na online sajtovima, za razliku od cena u prodavnicama. Kada kupuješ preko online sajtova, uglavnom kupuješ samo jastučnice, ali lako možeš da kupite i klasičan beli jastučić i da ih navučeš na njih. Dezena je bezbroj - i novogodišnjih i onih koji to nisu.

Svetleća zvezdahttp://bit.ly/2Ac6ToE
Imam istu ovakvu zvezdu i zaista je divna. Izrađena je od čvrste plastike i u nju se ubacuju četiri baterije. Uglavnom je uključim uveče, pre nego što legnem da spavam i zaista ulepša prostor i učini ga toplijim. Može da se zakači na zid ili da se stavi na sto/policu. Smatram da je ovo sjajan poklon - ja bih mu se, na primer, uvek obradovala

Četkice za šminkanjehttp://bit.ly/2kOeB5K
Ako imaš drugaricu koja voli da se šminka, set četkica je idelan poklon za nju. Četkice su nemerljivo jeftinije na stranim online sajtovima. Za malu količinu novca možeš da dobiješ 5, 10, 15 i više četkica, u zavisnosti od toga koji set odabereš.

Sathttp://bit.ly/2jiAEkS
Sat ili nakit će obradovati skoro svaku devojku. Ja, na primer, ne volim nakit, ali obožavam satove i neki novi je uvek dobrodošao. I oni su, kao što pretpostavljate, veoma povoljni na online sajtovima, stoga bacite pogled na njih.

Novčanikhttp://bit.ly/2BsPInh
Na kraju, novčanik. Novčanici nisu skupi (posebno na online sajtovima, ali i u drugim prodavnicama mogu da se nađu po niskim cenama). On će obradovati gotovo svaku devojku.


Kapahttp://bit.ly/2iKW6Lf
Ako momak kome kupuješ poklon voli kape, sigurno će se obradovati ovom poklonu. Isto kao što devojke vole kape, voli ih i momci i uvek su poželjne.

Kaišhttp://bit.ly/2AIyiQk
Kaiš je izuzetno lep poklon za jednog muškarca. I za rođendan i za praznike i  za bilo koju drugu priliku. Lepe kaiše možeš da nađeš kako na online sajtovima, tako i u drugim prodavnicama, a sve u zavisnosti od toga koliko novca planiraš da potrošiš.

Dukshttp://bit.ly/2kigjsb
Duks je, bez sumnje, poklon sa kojim ne možete mnogo pogrešiti. Odaberite lepu boju i zanimljiv dezen i biće to jedan sjajan poklon.

Novčanik http://bit.ly/2nOW4Hy
Isto kao što devojke vole novčanike, vole ih i momci. Oni su poklon sa kojim ne možete da pogrešite.

Trimer http://bit.ly/2jkqZKq
Možda je neuobičajen poklon, ali je itekako potreban svakom muškarcu. U zavisnosti od toga koji trimer odaberete, on će njime moći da se šiša ili da skraćuje nepotrebne dlake po svom telu. Ja sam ga, na primer, poklonila za rođendan svom bratu i baš mu se dopao i vrlo je koristan.

Društvena igra http://bit.ly/2BRbqgS
Na kraju, društvena igra. Važi za mlađu populaciju, ali i za stariju koja i dalje voli da se zabavlja njima. Sa Monopolom i sličnim igrama ne možete da pogrešite, gotovo svi ih vole.

Da li ste već smislili šta ćete pokloniti svojim najbližima? :)
Na Zafulu imate sjajne stvarčice, pa pogledajte njihove ponude - Christmas deals 2017Christmas deals). 

ANJA.


 • Share:

You Might Also Like

2 коментара

 1. Ovo je odlično. Morat ću ovo, ako ne drugima onda sebi poručiti xd Hvala na prijedlozima

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 2. Obožavam ideje za poklone! Trebale su mi neke za muški poklon, tako da ću da bolje razmislim o ovim predlozima :)

  Girly world
  Novi post :)

  ОдговориИзбриши